Понуда о којој Челси мора добро да размисли...

Никако Челси не успева да обнови уговор са Азаром, а Реал Мадрид је нањушио шансу како да дође до Белгијанца.

Фудбал 28.12.2018 | 23:30
Понуда о којој Челси мора добро да размисли...
Еден Азар (27) је двоцифрен број пута ове године дао "сигнал" Реал Мадриду да би радо постао њихов фудбалер уколико би преговарали с Челсијем, а и "плавци" ће сигурно добро размислити о свакој наредној понуди пошто Белгијанац одуговлачи у преговорима око новог уговора...

До истека актуелног остало је годину и по дана, а уколико тим с "Бриџа" не успе ускоро да га убеди за "нови параф" - очигледно да ће покушати да га уновчи најбоље могуће.

Многи мисле да су из Реал Мадрида већ бацили "удицу" овог лета када су Челсију позајмили Матеа Ковачића, па би хрватски везиста могао да буде део трансфера Азара, али неће се само тиме задовољити руководство тима из Лондона.

Како преноси добро обавештена шпанска радио станица "Онда Серо", у трансфер би могао да буде укључен и Иско, али и одређена свота новца!

Разлог због ког Реал Мадрид жели да "пусти" Иска је тај што је незадовољан минутажом, у "отвореном" сукобу је с тренером Сантијагом Соларијем, а ове сезоне ни када игра - не импресионира, далеко је од форме којом је знао да "погура" Реал Мадрид.

Офанзивни везиста је већ изјављивао да би се радо окушао у Премијер лиги, а за њега је од раније веома заинтересован и Пеп Гвардиола, који тражи наследника Давида Силве у Ситију.

Истовремено, Реал није једини који се распитује за Едена Азара пошто "пик" на њега већ дуже време има и Пари сен Жермен, али тешко је очекивати да и они уђу у толико озбиљну трку за њега пошто већ у нападу имају Килијана Мбапеа, Единсона Каванија и Нејмара.

Азар је више пута изјављивао да му се веома допада Мадрид, да би желео да игра у Шпанији, а ко зна - можда се у наредних шест месеци у борбу за његов потпис укључи и Барса.

У сваком случају, пред Челсијем је велика одлука.

Азар игра бриљантно ове сезоне и до сада је забележио десет голова и девет асистенција, али је питање да ли ће се Челси "коцкати" с његовим уговором још дуго, пошто би лако могли да дођу у ситуацију да на њему не зараде ништа.

Да ли бисте ви прихватили Реалову понуду?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар