Ponuda o kojoj Čelsi mora dobro da razmisli...

Nikako Čelsi ne uspeva da obnovi ugovor sa Azarom, a Real Madrid je nanjušio šansu kako da dođe do Belgijanca.

Fudbal 28.12.2018 | 23:30
Ponuda o kojoj Čelsi mora dobro da razmisli...
Eden Azar (27) je dvocifren broj puta ove godine dao "signal" Real Madridu da bi rado postao njihov fudbaler ukoliko bi pregovarali s Čelsijem, a i "plavci" će sigurno dobro razmisliti o svakoj narednoj ponudi pošto Belgijanac odugovlači u pregovorima oko novog ugovora...

Do isteka aktuelnog ostalo je godinu i po dana, a ukoliko tim s "Bridža" ne uspe uskoro da ga ubedi za "novi paraf" - očigledno da će pokušati da ga unovči najbolje moguće.

Mnogi misle da su iz Real Madrida već bacili "udicu" ovog leta kada su Čelsiju pozajmili Matea Kovačića, pa bi hrvatski vezista mogao da bude deo transfera Azara, ali neće se samo time zadovoljiti rukovodstvo tima iz Londona.

Kako prenosi dobro obaveštena španska radio stanica "Onda Sero", u transfer bi mogao da bude uključen i Isko, ali i određena svota novca!

Razlog zbog kog Real Madrid želi da "pusti" Iska je taj što je nezadovoljan minutažom, u "otvorenom" sukobu je s trenerom Santijagom Solarijem, a ove sezone ni kada igra - ne impresionira, daleko je od forme kojom je znao da "pogura" Real Madrid.

Ofanzivni vezista je već izjavljivao da bi se rado okušao u Premijer ligi, a za njega je od ranije veoma zainteresovan i Pep Gvardiola, koji traži naslednika Davida Silve u Sitiju.

Istovremeno, Real nije jedini koji se raspituje za Edena Azara pošto "pik" na njega već duže vreme ima i Pari sen Žermen, ali teško je očekivati da i oni uđu u toliko ozbiljnu trku za njega pošto već u napadu imaju Kilijana Mbapea, Edinsona Kavanija i Nejmara.

Azar je više puta izjavljivao da mu se veoma dopada Madrid, da bi želeo da igra u Španiji, a ko zna - možda se u narednih šest meseci u borbu za njegov potpis uključi i Barsa.

U svakom slučaju, pred Čelsijem je velika odluka.

Azar igra briljantno ove sezone i do sada je zabeležio deset golova i devet asistencija, ali je pitanje da li će se Čelsi "kockati" s njegovim ugovorom još dugo, pošto bi lako mogli da dođu u situaciju da na njemu ne zarade ništa.

Da li biste vi prihvatili Realovu ponudu?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar