Шта највише тражимо на "оном" сајту?

На крају сваке године сумирају се утисци о текућој години, а након Гугла (Гоогле), и познати порно-сајт направио је листу прегледа. По свему судећи, 2018. била је изузетно плодна за овај сајт.

Информационе технологије 15.12.2018 | 10:04
Шта највише тражимо на "оном" сајту?
Порнхаб (ПорнХуб) је забележио скоро 34 милијарде посета, са око 92 милиона посета дневно и скоро 31 милијарду претрага у 2018. На сајт је убачено готово пет милиона нових видео-клипова, а да бисмо погледали све то требало би нам више од 115 година.

Корисници су највише претраживали Сторми Данијелс, Фортните, 4К, Романтично, Транс, На отвореном, Тетоваже, Тиндер, "Боwсетте" и Тројка.

Најтраженији појмови у 2018. су: Лезбијке, "Хентаи", "Милф", Маћехе, Јапански, Мајке, Тинејџери, Азијати, Масажа, Кореанци…

Најпопуларније глумице су: Сторми Данијелс, Миа Калифа и Рајли Рид, а најпопуларнији глумци су Џорди Ел Нињо Пола, Џони Синс и Џејмс Дин.

Просечно се на сајту посетиоци задржавају чак 10 минута и 13 секунди и то најдуже на Филипинима, а најкраће у Русији. За Србију нема ових података.

Најгледаније категорије у 2018. су биле: Лезбијке, Јапански, "Милф“, “Ебонy" и "Хентаи".

У Србији је ове, као и већ годинама уназад најпопуларнија категорија "Маторке", у Босни и Херцеговини, Македонији и Албанији је то "Милф". У Хрватској и Црној Гори најпопуларнија категорија је као и у Србији, а Порнхаб је први пут у извештај уврстио и тзв. држава Косово, на којем је најпопуларнија категорија - "МИЛФ". У Мађарској се највише гледају Лезбијке, у Бугарској "Анал", а Румунија је попут Србије, као и Словенија.

Жене највише траже лезбијке, мушкарци јапанске, а најпопуларнија нова категорија је Фортните и у једном и у другом случају. Жене чине између 25 и 35 одсто публике сајта Порнхаб, у зависности од земље до земље.

Од познатих фаца и даље је без конкуренције Ким Кардашијан (чији се кућни "урадак" сваког минута погледа више од 55 пута), а међу гејминг ликовима воде они из игре Оверwатцх, из Нинтендо универзума и, наравно - Лара Крофт.

(Б92)

Коментари / 0

Оставите коментар