Šta najviše tražimo na "onom" sajtu?

Na kraju svake godine sumiraju se utisci o tekućoj godini, a nakon Gugla (Google), i poznati porno-sajt napravio je listu pregleda. Po svemu sudeći, 2018. bila je izuzetno plodna za ovaj sajt.

Informacione tehnologije 15.12.2018 | 10:04
Šta najviše tražimo na "onom" sajtu?
Pornhab (PornHub) je zabeležio skoro 34 milijarde poseta, sa oko 92 miliona poseta dnevno i skoro 31 milijardu pretraga u 2018. Na sajt je ubačeno gotovo pet miliona novih video-klipova, a da bismo pogledali sve to trebalo bi nam više od 115 godina.

Korisnici su najviše pretraživali Stormi Danijels, Fortnite, 4K, Romantično, Trans, Na otvorenom, Tetovaže, Tinder, "Bowsette" i Trojka.

Najtraženiji pojmovi u 2018. su: Lezbijke, "Hentai", "Milf", Maćehe, Japanski, Majke, Tinejdžeri, Azijati, Masaža, Koreanci…

Najpopularnije glumice su: Stormi Danijels, Mia Kalifa i Rajli Rid, a najpopularniji glumci su Džordi El Ninjo Pola, Džoni Sins i Džejms Din.

Prosečno se na sajtu posetioci zadržavaju čak 10 minuta i 13 sekundi i to najduže na Filipinima, a najkraće u Rusiji. Za Srbiju nema ovih podataka.

Najgledanije kategorije u 2018. su bile: Lezbijke, Japanski, "Milf“, “Ebony" i "Hentai".

U Srbiji je ove, kao i već godinama unazad najpopularnija kategorija "Matorke", u Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji je to "Milf". U Hrvatskoj i Crnoj Gori najpopularnija kategorija je kao i u Srbiji, a Pornhab je prvi put u izveštaj uvrstio i tzv. država Kosovo, na kojem je najpopularnija kategorija - "MILF". U Mađarskoj se najviše gledaju Lezbijke, u Bugarskoj "Anal", a Rumunija je poput Srbije, kao i Slovenija.

Žene najviše traže lezbijke, muškarci japanske, a najpopularnija nova kategorija je Fortnite i u jednom i u drugom slučaju. Žene čine između 25 i 35 odsto publike sajta Pornhab, u zavisnosti od zemlje do zemlje.

Od poznatih faca i dalje je bez konkurencije Kim Kardašijan (čiji se kućni "uradak" svakog minuta pogleda više od 55 puta), a među gejming likovima vode oni iz igre Overwatch, iz Nintendo univerzuma i, naravno - Lara Kroft.

(B92)

Komentari / 0

Ostavite komentar