Додик кренуо Миловим стопама

Политичке стопе којима је кренуо Милорад Додик подсјећају на оне којима хода Мило Ђукановић већ 28 година у Црној Гори. Иако су Додикови лик и дјело на политичкој сцени Српске и БиХ у континуитету доминантни од 2006. године, не треба заборавити чињеницу да је своју Владу имао и давне 1998. године. Циљ је јасан и очигледан. Остати на власти док год је то могуће.

Република Српска 09.12.2018 | 19:38
Додик кренуо Миловим стопама
Ипак, ојачана опозиција и успјех који замало није довео до промјене власти на претходним општим изборима, 2014. године, били су довољна опомена Милораду Додику да овај пут ништа не препусти случају.

''Оно што је Додик постигао јесте да има апсолутну контролу над политичким животом у БИХ. Међутим, то је мач са двије осштрице. То значи највеће одговорност, јер сада нема никога кога може оптуживати за погрешну политику '' -  каже новинар Елвир Падаловић.

''То прављење двотрећинске већине под кринком промјена Устава у смислу укидања смртне казне или стављање вета на неке будуће  процесе у БиХ је врло опасна игра, јер убија демократију у Републици Српској'', рекао је професор на Факултету политичких наука у Бањалуци, Ђорђе Вуковић.

Предсједник СНСД – а је према свему судећи одлучио да странку којом руководи стави у други план и убаци се стихијски у редове највеће опозиционе странке у Републици Српској. Незасити локални моћници унутар СДС –а  су били примамљив, а очигледно и најпогоднији плијен за понуду која се не одбија тако лако – дио колача унутар власти у замјену за унутрашње разбијање странке.

''Мислим да је овај процес почео још 2014. године када смо имали чувену аферу ''Два папка'' јер тада се показало да није битно какве ћете резултате остварити на изборима, ако имате новац да купите нешто. Тада је опозиција направила грешку,  јер није истрајавала да се ово питање ријеши'', каже новинар Ердуан Катана.

Милорад Додик грешке које је сматрао неопростивим када је у питању ДНС, наплатио је након завршених октобарских избора. Прича о ''мангупима'' у кампањи није завршила само на ријечима, а све је кулминирало издвајањем фракције Недељка Чубриловића из крила Марка Павића. И то у тренутку када је ДНС испливао са историјски добрим изборним резултатом.

''Марко Павић је по мом мишљењу пропустио добру прилику да потпише Споразум са СЗП и да заједно на тај начин избаце из игре СНСД, јер би ДНС значајно ојачао, а странкама из Савеза за побједу се не би догодила оваква ситуација какву тренутно имамо'', каже политички аналитичар Дарко Кузмановић.

Милорад Додик тренутно има етикету најјаче политичке фигуре у Републици Српској. Али само у контексту политичких потеза који га доводе до апсолутне власти.



(БН телевизија)

Коментари / 93

Оставите коментар
Name

Елита ?

09.12.2018 18:52

Политика је вјестина могуцег

ОДГОВОРИТЕ
Name

Промјене

09.12.2018 19:18

Бројни додјосе и продјосе освајаци и окупатори овом земљом и народ остаде и опстаде. Додјосе домољуби , и народе се исели и нестаде.

Name

Ок

09.12.2018 19:30

На питање да ли је Додик посљедњи велики српски државник Јовановић је нагласио да је Додик велик колико и амерички тенк на којем је дошао на власт, преноси Блиц. - Он је велик онолико колико је био велики амерички тенк на којем је дошао у Бања Луци на власт 1996. или 1997. Његова величина се мјери количином глупости коју је оставио. Често путујем кроз пусту и несретну Републику Српску. Какав је то див и јунак. Не да мира српским костима по Јасеновцу, мене заједно с Кустурицом проглашава изродом да би њих двојица јадни с усташама правили коалицију, силујући Србе по Дрвару и Грахову да сви гласају за ХДЗ и Човића који је успио да отјера Алексу Шантића из Мостара и булевар назове именом Милета Будака. Каква фантастична коалиција! Офуцане Србенде којима смета што им је коалициони партнер остао пред вратима Предсједништва, јер сам ја стао уз Комшића који је успио ту гротескну тројку да престигне - закључио је Јовановић.

Name

Кими

09.12.2018 19:46

Народ заслужује горе и биће сигурно још горе, људи немају 2 марке дати дјетету за сендвич али ударају шаком од сто и кажу нека је Миле унио заставу у предсједништво! А ја фала богу имам и мој отац има, зарадио је Њемачку пензију и кад 95% црвених не буде имало шта јести ја ћу лагано резати пршут и суво месе под 45 степени...

Name

Дрр мрр

09.12.2018 20:18

Проблем је у народу а не у Дудуку да народ има образа,свијести давно би Милокрад био у цорки и био прослост.

Name

хапy енд

09.12.2018 20:18

Са Додик или без њега прица је заврсена! Минули рад сада одредјује насу будуцност, за акцоје смо испуцали све временске оквире!

Name

Види кога ви цитирате

09.12.2018 20:27

Такве глупости прицају и ови јз Сдса.Није нормално да подрзавате да једном народу други намецу своју вољу. Јер то се исто мозе деситј и Србима а вец је и било јер је Иваниц изгубио у прослом мандату у Српском бирацком тјелу. Такодје преко добре сарадње са Хрватима се амортизује лос утицај Њемацке према Српској.

Name

ре Види кога ви цитирате

09.12.2018 22:36

А гдје то пише да се мора бирати по етничком принципу? Пази, мени нико и никада неће моћи наредити да гласам по тој матрици, ја гласам за политичара који ради за добробит већине или се бар таквим мени чини, ти гласај по националном кључу, ја то теби не могу оспорити али ја имам апсолутно право да бирам како ја хоћу и желим.

Name

Требава

09.12.2018 23:26

Вријеме ће показати колико је зло овај човјек за свој народ.Нажалост посљедице ће осјећати и генерације послије нас.

Name

Посматрач

10.12.2018 05:46

"Политички аналитичар" Дарко Кузмановић својом изјавом само показује да није ни П ни А од политичког аналитичара. Јер да је Павић потписао споразум са тзв СзП тек би онда ДНС попуцао по свим шавовима....

Name

Ре Да

10.12.2018 06:52

Невероватно какву глупост написа и остаде жив...

Name

Ре ок

10.12.2018 09:32

Шта има да коментарише један наркоман који је средио дјиндјица да додје на власт.који обилази исламске гробове а свог народа обилази.и да ненабрајам даље

Name

Ре Ре Ок

10.12.2018 10:38

Није политика за тебе вец мотика,хај на ливаду па ори.

Name

Фараон

10.12.2018 12:50

Потребан. је неки окупатор, који би ово са више љубави довео у ред, а овај олош што се накупио по институцијама да истера на продуктиван рад.

Name

БУРЛЕ

10.12.2018 14:37

МИЛО ЈЕ МАФИЈАС ПАР ЕXЕЛАНЦЕ, А ОВАЈ ГЛАВОЊА ЈЕ ЊЕГОВ ГУ*ОЛИЗАЦ.

Name

бурле

10.12.2018 17:29

Додик, мило и вучко су три брата близанца у свему; пљачки, патриотизму лажном у функцији пљачке...

Name

Ја

10.12.2018 18:47

сам мислила да је Додик градоначелник неког града у Хрватској.. колоко знам да нас Србин треба претстављати.. Срби ,нису за НАТО тенкове и њихове плаћенике..

Name

Самопрогласени Додик

10.12.2018 22:04

сви самопрогласавају дрзаве само он сам себе

Name

Војно-политички аналитичар

11.12.2018 07:45

У СНСД-у су апсолутно свјесни шта их чека у будућности. Евентуалним уласком БИХ у ЕУ они знају да би итекако осјетили мач ПРАВДЕ који им виси изнад главе. Додик чека да му највеће свјетске силе дају "ГАРАНЦИЈУ" да тај мач ПРАВДЕ њега сјећи неће, и он је спреман да се повуче из полтике и из власти. Он понизно моли и преклиње Америку да му то учини и он оде за Русију. Због тога Милокрад прави општи хаос на политичкој сцени, привлачи пажњу на себе и очекује помиловање. Он је одрастао на пијаци гдје је продавао купус и паприке и он мисли да је вођење политике цјенкање са нарадом као на пијаци. Његове методе у вођењу политиком су пијачарске. Међутим, прави кардиналне грешке и он то види. Он зна да ће некад пасти са власти, и врло добро зна како болан ће тај пад да буде. Тај страх од ПАДА са власти и страх од мача ПРАВДЕ он тражи у ПОМИЛОВАЊУ. Како ствари стоје, он то неће добити јер се Амерички интереси не поклапају са Руским. На сцени је хладни рат, а Миле њему дорастао није. Мила Амери могу срушити кад год желе, међутим они то не раде на брзину. Многе велике свјетске лидере Амери су срушили на бизаран начин (Садам, Гадафи, Мубарак, Милошевић итд). У поређењу са њима "наш мали Миле" је нико и ништа.

Name

Додик је давно кренуо Миловим стопама

11.12.2018 10:36

Додик је давно кренуо Миловим стопама, јос када је

Name

Додик је давно кренуо Миловим стопама

11.12.2018 10:58

Додик је давно кренуо Миловим стопама. Када је заједно са власником "ХАППY" ТВ сверцовао за вријеме рата нафту из Румуније, када је у Бањалуци сверцовао цигарете Ронхил, по цему је добио надимак "Миле Ронхил". Када је у свом првом премијерском мандату покусао да склопи споразум са неким "контроверзним" бизнисменом из Њемацке да се на подруцју Републике Српске уз надокнаду (која би се сливала у Додиков дзеп) одлазе опасни медицински отпад. Ову цињеницу је први открио његов "обавјестајац" - америцки спијун Предраг Цераниц када је радио у Обавјестајно безбједносној слузби РС за вријеме Биљане Плавсиц. Садасњи декан ФБ је о Додиковим мутним намјерама водио тајни досије о Милораду Додику., који је предао комисији која га је смјењивала са мјеста нацелника Оперативне управе ОБС РС због проневјере вецег новцаног износа у њемацким (ДМ) маркама. То се догадјало када је на целу те слузбе био генерал ВРС Боско Келецевиц.

Name

РЕ: Додик је давно кренуо Миловим стопама 11.12.2018

12.12.2018 06:47

Додик је уцествовао у русењу Слободана Милосевица у пуцу од петог октобра 2000, заједно са другим српским издајницима је изврсавао задатке британске обавјестајне слузбе...уцествовао и помагао у сецесиији Молове ЦГ, укинуо српски динар као средство плацања у Реп. Српској.

Name

Двојица лопова из СНСД-а

12.12.2018 08:44

И Додиков ортак по криминалу је на црној листи УСА. Ова двојица ортака, Додик и Никола Шпирић, упркос сто предано изврсавају оно сто пред њих поставе америцке власти, ипак су под санкцијама Америке: хттп://www.нула49.цом/бих/спириц-на-црној-листи-сједињених-америцких-дрзава/ Никола Шпирић, посланик Савеза независних социјалдемократа (СНСД) у Представничком дому Парламента Босне и Херцеговине, стављен је на “црну листу” Сједињених Америчких Држава.

Name

Наравно и Молокрад, као и Мило све ради против Срба

12.12.2018 09:32

Наравно и Молокрад, као и Мило све ради против Срба. Рекао је недавно да су му "главни партнери ХДЗ-овци Драгана Цовица." Свако воли свој народ, па и Додик.

Name

Додик - изјава за сарајевско ослободјење од 1.9.2006.г.

12.12.2018 10:38

хттпс://www.сцрибд.цом/доц/187738218/Ослобо%Ц4%91ење ОСЛОБО\ЕЊЕ • Петак, 1.9.2006. Безбједносна агенција пресудјује БАЊА ЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Мило-рад Додик изјавио је да РС мо-ра бити дефинисана као федерална јединица у оквиру БиХ. “То је дугороцно посматра-но одрзиво рјесење”, оцијенио јеДодик у програму РТВРС. Поновио је како нема рефо-рме полицијских структура у БиХбез опстанка полиције РС, дода-ју}и да о овом питању не смиједо}и до прегласавања. Премијер РС нагласио је да високи представник у БиХ не би требало да намеце било какво рјесење у процесу полицијске реформе, подсјецају}ци да “рефор-ма полиције није дејтонско питање”

Name

Црвен фестиц јој мамице..

12.12.2018 11:16

Додик би могао да обуце "црвени прслуциц" слицно онима у Францујској јер је РС увео у дузницко робство! Тај лакрдијас зна само подизати кредите ММФ-а, а економија је по њему само стање понуде и потразње.

Name

Јоле Зворник

09.12.2018 18:52

Бас тако како је написано, само да додам, бар сто се тице зворника, срби су 70% полтрони за функцију се продају, Зворник комплетан се уцланио у СНСД, путем споме и спс

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

09.12.2018 19:48

Спома и Кикић највише воле Воде Српске, само их и даље подржавајте, још 4 године им треба. Тако причају.

Name

трсиц

09.12.2018 19:56

Јоле није тако. Постена је Спома и кикиц, ха, ха. Ста је са других кад их подзавају, дзабе радите на изборима кад кајмак купи дотицна са својим директорцицем

Name

Митар

09.12.2018 21:29

Не дирајте Споменку и њеног полтрон Кикића заводника нису пуно узели, сто се буните

Name

Скептик

09.12.2018 18:54

Ништа, морамо чекати да Рудоња оде природним путем. Надам се да нема неке дуговјечне гене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добривоје

09.12.2018 19:12

Да би сменили Додика морате прво да напишете писмо другу Путину, јер му је он шеф.Само шеф може да смени радника у фирми...Сменио је тако Ђинђић Милошевића 5.октобра 2000-те, па видиш како је завршио после тога???Нема смене док Руски КГБ не да ЗЕЛЕНО светло...

Name

Вк

09.12.2018 19:21

Надам се да има боље гене од тебе па ти цекај

Name

ПТПЦ

09.12.2018 19:44

Немозе овај нас МИШ ни присмрдити Ђукановићу, јос он треба појести стадо оваца и дунум младог лука да би му бар до појаса досао. За оног СОКОЛА и Трумп је мала маца.

Name

♤♡◇♧

10.12.2018 08:27

Ре Добривоје...уста сесе ти уфyро..заболи кардан Путина за Милу..о јадо јадна комесмо ми битни..Ово Додик се игра и уфурава да смо битни..Има Путин преца послла...ххаа глупди

Name

Добривоје

09.12.2018 19:03

Додика подржавају Руси због својих геостратешких интереса на Балкану.Додик да нема подршку Москве не би опстао на власти ни 2 мин.Русија је опточела своје присуство на Балкану 1987-ме довођењем Слободана Милошевића на власт,који тада насилно сменио Ивана Стамболића...Милошевићу је тајно помагала Москва да води рат на Балкану од 1991-2000...Руски инструктори су водили цео рат на простору бивше Југославије,сви конфликти који су се десили на простору бивше СФРЈ као и сам почетак рата организовао је Руски КГБ,а спровео С.Милошевић... Додик све што ради,ради по налогу Москве!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.12.2018 19:08

Ево опет оног паметног филозофа.

Name

Добривоје

09.12.2018 19:16

Знам ја да на овом брдовитом Балкану ИСТИНУ нико не воли да чује...Онда живите и даље у ЛАЖИМА,ако вам тако одговара!

Name

Нострадамус

09.12.2018 19:27

Ти си Добривоје бас паметан јос кад би разумио ста си написао био би геније.

Name

Ре Добривоје

09.12.2018 19:31

Да, али како објаснити то да Додо подрзава улазак БиХ у Нато? Мислим да је Москва одустала од Додика јер је прије свега америцки цовјек и ради супротно од њихових интереса, а то је расељавање Срба са ових простора и зеља да Србија у смислу мале Русије буде опкољена са дрзавама које су у Нато. Оцај на лицима Снсд-ових људи говори све. Мислим да це Руси покусати да инсталирају свог цовјека уколико имамо икакве сансе да не удјемо у Нато али видјецемо ста це бити. Ми смо пијуни и говорити о било каквим људским правима нас у РС-у је смијесно.

Name

сарајлија

09.12.2018 19:46

Ре Добривоје.Треба да знас да је Балкан америцка а не руска авлија.Једини који воле русе су Срби а они су опкољени НАТО цланицама.До Србије без америцке дозволе не мозе доци ни сандук вотке.Такођер треба да знас да би Срби могли добити по носу за сва руско-америцка срања јер ако им не могу ниста за Крим могу на Балкану вјезбати до миле воље,то се види на примјеру Косова.

Name

Да

09.12.2018 19:48

Стоји Русија иза Додика је тацно и због тога би требали сви Срби да гласају за њега. Али сто се тице 90тих ту си све промасио, ту је запад радио ста је хтео.Проблем Српске је сто свуда у регији владају поданици запада а посебно у матици Србији. Инаце да имамо једног Додика у Бг ми би вец имали уједињење свих Српских простора.

Name

Ре

09.12.2018 20:06

Ви сте луди ако мислите да је Додик руски цовјек. Он је америцки пиунцина, као и Вуциц, доведена да платимо казну за сво противљење и покусај задрзавања било какве самосталности. Назалост пријатељство са Русијом је трн у оку и скупо смо га платили. Најбоље видимо по томе колико нам је црква урусена, а кроз њу је српски народ и остао на овом простору. Српска црква је играла улогу дрзаве када је она била угрозена или када је била под окупаторском власцу. Никад у историји нисмо били угрозени висе јер су обе гране под спољним утицајем и под оквиром издајника. Ово за Додика и Русију пису само Додини ботови.

Name

Добривоје

09.12.2018 20:14

Додик не подржава улазак БиХ у НАТО,због тога и јесте у БиХ на власти то му је и једини и основни циљ да по налогу Москве држи БиХ што даље од НАТО!Зато се бивша СФРЈ и распала јер су САД тражиле да СФРЈ уђе у НАТО,а МИлошевић је добио наредбу из Москве: ЊЕТ СФРЈ у НАТО!Главни циљ рата на простору СФРЈ јесте увлачење НАТО пакта у југословенски конфликт,док Русија сређује стање на Кавказу,зато се рат отегао у БиХ до 1995-те.Руси су Слоби рекли да навуче муџахедине у БиХ и да држи одбрану око Сарајева да се не би на кавказу десила ситуација као у Авганистану...Алију Изетбеговића су послали да хитно тражи помоћ у муслиманксим земљама за БиХ.Јер боље преусмерити све муџахедине у БиХ него да дођу на Кавказ и у Русији после...Све је добро испланирано,тако је Русија успела да се извуче,наш народ је насамарен да се Бори за уједињење са Србијом,а борио се уствари само док Руси не стану на ноге и КУПОВАО ВРЕМЕ за Москву.Милошевић је заложио Србију да МАЗНЕ технологију СТЕЛТ и да је да Русима...Руски КГБ тајно оборио СТЕЛТ авион у Србији за време 1999-те.Нама Србима НАТО бомбе и осиромашен уранијум,а Русима и Кинезима СТЕЛТ технологија...Кинези нам заузврат направили мост на Дунаву...

Name

Добривоје

09.12.2018 20:24

Слободан Милошевић:Како сам ХЛАДНОРАТОВАО на Балкану у корист Москве???

Name

Слазем се Добривоје

09.12.2018 20:45

Да су Русима у то време распада Ссср одговарали ратови по свету сто даље од њихових граница. Јер су за тих 15 година успјели да пристојно подигну економију и да добар дио Европе направе зависним од њиховиг енергената.

Name

ревоке

09.12.2018 22:06

Е онда су нас бас добро зајебали ти инструктори из Русије, посто смо све ратове изгубили.

Name

Ре Да

10.12.2018 06:53

Невероватно какву глупост написа и остаде жив...

Name

@ добривоје

10.12.2018 06:56

Слазем се са Вама. Недавно сам и ја несто слицно написао, а ад бих само у неколико ријеци то поновио. Дали вам (мнозина) је логицно да неко ко се залагао за формирање Европске Уније која је поцела '80.тих запоцне рат у једној перспективној земљи? Коме је сметало удрузивање земаља у Европи? Коме је сметало русење Берлинског зида, мирног разлаза Цеске и СЛовацке, изласка из Варсавског пакта Мадјарске, Пољске, Бугарске, коме је сметало оправдано русење резима у Румунији? Коме је сметао распад СССР-а? Западу и САД није сигурно кад је у питању Југославија. СССР и КГБ су насли погодно тло у тада Републици Србији и ЈНА. Зна добро СССР и Варсавски пакт ста су уцинили '68 па надаље у земљама ПОљске, Мадјарске, Цехословацке и знали су да ту неце моци запоцети било какав рат, али зато у Републици Србији и тадасњем руководству су насло ПЛОДНО ТЛО, а то се и сада итекако види.

Name

Ре

10.12.2018 08:09

Додига подрзавају Руси зато сто коферима износи паре у Русију преко "преставниства"у Петрограду.

Name

Љисица

11.12.2018 11:52

Добривоје, око насе, везе ти немас. Немој да се срамотис,Добривоје,бруко!Милосевиц је радио за запад и кокосарио по региону.К'о са децом легне, устане записан.За време Милосевицеве владавине , у СССР-у је владао Јелцин, који је заједно са Горбацовом унистио СССР.

Name

Добривоје 09.12.2018 21:14, не лупетај!

11.12.2018 12:33

Добривоје 09.12.2018 21:14, не лупетај! А сто му је Ана Трисиц - Бабиц сада савјар та Трисиц - Бабицка у последњих неколико година у Бањој Луци у висе наврата није врсила промотивне скупове за улазак БиХ, па и Републике Српске у НАТО? Зар то Рудоња не зна и да ли то Ана Додику ради иза ледја? Додик глуми русофила а главни пријатељ му је Драган Цовиц из Мостара. Сути беневреку један кад не знас и не видис даље од носа!

Name

Киклоп

09.12.2018 19:04

Ако је кренуо његовим стопама то и није тако лоше. За коју годину можемо очекивати и независност онда. Зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

09.12.2018 19:28

Независност од мозга..да.

Name

Марко

09.12.2018 19:06

Није ми јасан Марко, све је он ово морао знати? Шта је очекивао, да ће у случају пораза опозициони посланици остати уз губитнике? Погрешно је ризиковао, више му се исплатило да је ушао у дил са СЗП и да помету и Додика и СНСД. Изгледа да га је насукао Вучић у Београду, ето му сад Тадић који ради за Вучића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стари

09.12.2018 19:07

Дај бозе на добро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Германy

09.12.2018 19:37

Додиг је са Русијом,највеће зло српског народа,одакле је комунизам досао,из Русије,наси људи фамилије уздрзавају,из А,Д,ЦХ,јос веце зло је сто је Додик, лицемјер,само Лазе,у вези заставе,он би за фотељу,унио заставу,исламске државе, цовјек има хрватске коријене,издајник,пола милијуна Срба исељено,због њега

Name

пропали борац у својој РС

09.12.2018 19:09

Прође нас улудо шугави живот пљувајући на њега сваки дан у РС код тајкунског црнолисташа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вица12

09.12.2018 19:09

Кад тако воле Русе сто неиду у русију трауити бољи зивот него сви одосе на запад.Руси немају хље а за себе,а камоли за другог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ви добро пратите

09.12.2018 20:11

геополитику као и Вукота зато тако и пролазите. Руси имају 50% светског богатства а ви лупате такве глупости зато их и опкољавају да би то приграбили. са друге стране да немају ни хљеба они имају душу док ови са запада могу имти све али су душе своје продали ђаволу.

Name

ре

09.12.2018 20:28

Неки дан ми прица један Албанац, његов брат је трговацки путник у ТЕЦНОРАМИ. тј у Вегису код Луцерна. Казе није могао да вјерује који је зивот у Русији.Радници у најмањој опстина пије кафу из њихових масина,он се запрепастијо.Није све тако црно као сто писес.....!!!

Name

Коле

09.12.2018 19:16

Додик мисли да је паметан. Он је у основи сизофреницар ког се не мозе народ ријесити регуларним путем. Руси га не подрзавају него они који су га довели на власт а то су енгл и Нато јер знају да је неспособан и да це опљацкати и развалити РС...највеце зло које је задесило Србе су вуциц и додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.12.2018 20:39

Прави одговор!!!

Name

Додиково

09.12.2018 20:57

друго име је НАТО Тенкиста,амери га држе ,које санкције? Да су санкције озбиљне Додика ни елиминсали ,довели суга амери у Сарајево да прави испаде и да народ живи у агонији. Русе воле само Срби а Додик је поријеклом Хрват то је јасно и "птивама на грани " Шта се деси са Јасеновачком грађом ,ко је даде ? Дододик да се затре истина о геновуду над Србима. Ако народ не схвати да нас тај зликовац води у пропаст и нестајање Додик ће владати док де задњи Србин не усели из Републике Српске..

Name

Треба

09.12.2018 21:28

Да знас да су западњаци поделили Сдс јер су уценили Биљану. Са друге стране Крајсници нису били толико заинтересовани да им главну рец воде људи из истоцног дела поготову после оног сто се догадјало крајем рата са падом доста Крајиских опстина. За председника владе први је наравно нудјен Иваниц али није смио јер тада се могла лако изгубити глава. После су нудјена јос двојица па нису смјели и тек онда досао ред на Додика.

Name

Ја

09.12.2018 19:40

Кад це вуциц реци ко је се мјесао у изборе???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владика Никола

09.12.2018 19:59

Ради се по опробаној рецептури старих горштака са Балкана. Укратко. Сви раде свој посао па тако и уходе подносе извјештај вожду. Он једноставно пита, шта каже народ. Народ псује, галами али ради своје. Вожд онда наставља стезати окове. Касније опет пита. Ови опет кажу да народ пјева исту пјесму са нешто јачим текстом. Вожд једноставно наставља са повећањем дажбина. Е онда када уходе кажу да народ ћути, онда вожд по хитном поступку наређује: попуштај, попуштај пореске стеге, отварај славину и мажи очи у стилу 'хљеба и игара'. И јопе у врзино коло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проматрање

09.12.2018 20:02

Због врсте посла који обављам у економској струци у јеном познатом концерну, цитам медије на енглеском, њемацком и француском. Вец дуго година када се говори о БиХ, увијек се помене да је Српска незваницно призната земља и питање је само дана када це то и званицно бити. У пословном свијету вазе за добре партнере са којима се мозе разговарати. А Додик је цијењен као политицар цврсте воље и коме се мозе вјеровати. Е сада лупетајте коментаре свога нивоа колико хоцете, али он вази за цовјека који има свој став. А са приказивањем Горње Моце и све вецим бројем миграната у Европи доводе се много сто у питање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.12.2018 20:09

Е јеси ти пролупо па невидис даље од носа.

Name

Ре

10.12.2018 07:11

Е баш си за "Проматрање"

Name

СРБОЉУБ ПРИЈЕДОР

09.12.2018 20:12

Правда за Давида! Идемо до краја 07.04.2019 са Давором лавом!✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

09.12.2018 20:18

Како сте плитки..Мило "ђетић"нема оне чија је Црна гора,па може арчити..ОВДЈЕ СЕ ПИТАЈУ ОНИ КОЈИ СУ СЕ ИСТИНСКИ БОРИЛИ И БОРЕ ЗА БОСНУ..НЕ КАО СРПСКИ ПОЛИТИЧАРИ-ЗА ФОТЕЉУ.Ту је главна разлика.Са друге стране овдје се пита Запад и Америка,па они и диригују кад ће који тенк кренути..мислите мако главом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

09.12.2018 20:30

Све је узалуд, води се тотално погресна политика, млади одосе, а без њих ти је све узалуд. Празна кућа зачас се уруши кад никог нема да намакне полупан цријеп...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп јовица

09.12.2018 20:31

Није довољно само смијенити Додика,код нас је такоде проблем сто народ стално бира погресне људе(Обрен,Цава,Војин) и сви остали папци и преливоде! Нама су потребни политицари као Небојса Вукановиц,Драско Станивуковиц,Јелена Тривиц! Милорад Додик је способан само да опстане на власти и ниста друго све остало сто је тај цовјек пипно је унистено,обезвриједено и пропало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

10.12.2018 05:31

Хахаха. Е јеси их побројао свака ти част.

Name

Дамир

09.12.2018 21:33

Он је кренуо путем који нема повратка нити скретања ,на крају ће продати И вас и републику српску за своју слободу ,а прије тога ће вас (већ вас је) задужијо опљачкао и понизијо,док га славите као великог србина заборавили сте ко га је довео и зашто је доведен на тенковима сфора .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

10.12.2018 00:23

С тим да је Додик опаснији од Мила Дјукановица с обзиром на то да руководи са висе људи и вецом територијом од Црне Горе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љутњиков О.

12.12.2018 15:47

И један и други су љигави полтронцици који је запад запослио као корисне идиоте.

Name

Аустриа

10.12.2018 04:59

Сви срби су знали стаје додик и који је лопов и лазов и опет су гласали за њега мозда су мислили да могу и они пљацкат и отимат као додик и снсд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

10.12.2018 05:32

Не могао да није затуцаних

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС

10.12.2018 05:52

Волим што је заробио папке из ДНСа кел то и заслужују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драги пријатељу ста ти прицас

10.12.2018 06:04

Марко Павиц пропустио да потписе коалицију са СзП!? Да избјегне партију која је освојила највеци број посл.мандата у Скупстини Републике Српске и Парламенту БиХ, и освојила мјесто Предсједника и цлана Предсједниства. Па стварно таква идеја неби пала на памет ни малом дјетету. Ви сте аналитицар и ваљда је вама јасно да су такве ствари немогуце. Ако је опозиција тотално изгубила засто због тога толико мрзите СНСД и Милорада Додика и засто уопсте износите тако бесмислене идеје. Умјесто тога треба да будете љути на себе сто вас је таква опозиција обмањивала да мозе несто направити а ви у то повјеровали и за њих гласали. То је проблем вас лицно и оних који су дали подрску таквим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРУЈО

10.12.2018 06:29

БУРЛО ЈЕ КРЕНУО СТОПАМА ХИТЛЕРА КАДА ЈЕ 1934 ДОШАО НА ВЛАСТ ЈОШ МУ САМО НЕДОСТАЈУ КОНЦ ЛОГОРИ ДА ТАМО ЗАТВОРИ СВОЈЕ ПРОТИВНИКЕ ЊЕГОВИ САРАДНИЦИ КОЈИ ВЛАДАЈУ ЗАСЛУЖИЛИ СУ СУЂЕЊЕ НАРОДА А БУРЛИ ОСТАЈЕ САМО ДА КРЕНЕ СТОПАМА ПРЕДХОДНИКА ХИТЛЕРА ЈЕР НЕДАЈ БОЖЕ ДА БЕЗ ОБЕЗБЈЕЂЕЊА УЂЕ МЕЂУ ОВАЈ ОЈАЂЕНИ И ОПЉАЧКАНИ НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Европа

10.12.2018 08:24

Мислим да у ЕВРОПИ нема жешчи од два Милета...Као да су близаци...најаци су у Европи...кримоси

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

10.12.2018 09:22

Какав мило,насег милу народ треба да се дигне,и да га дозивотно прогласи за предсједника,нити имамо,нит цемо имати бољег!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

10.12.2018 20:59

ДОДИК ЈЕ ФАЦА, ЗБОГ ЊЕГА САМ СВАШТА ПРЕЖИВЈЕЛА ЗАТО МИ ВИШЕ НИЈЕ ДРАГ,СВИ КОЈИ СУ ГА МРЗИЛИ ЛАГАНО СУ МУ ПРИШЛИ .А ГЛЕДАЈУЋИ ТО ПОЧЕЛА САМ И ЈА ДА МЈЕЊАМ МИШЉЕЊЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неће бидне

10.12.2018 22:05

Мило је господин за Милу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рацко

11.12.2018 10:44

Миле је Цар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рацко

11.12.2018 10:46

Миле је ЦАР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рацко

11.12.2018 10:49

Ма ста Цар Миле је КРАЉ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

11.12.2018 12:19

Додик је отворени поборник Трампа, против глобалистицког либералног капитализма, за заститу српских националних вриједности у Босни а и на Косову. Дјукановиц је миљеник Дзордза Сороса који добија позиве за коктел партy код Ротсхилдових на њиховој јахти, он ја за мултикултурално (али антисрпско) отворено друство и друство без граница за капитал дакле он је глобалиста који се залазе за нео-либерани капитализам и он је признао независно схиптарско Косово. Ове два табора (националисти-глобалисти) и лицности (Додик-Дјукановиц) су не само неспојиве него представљају дијаметралну супротност једна другој. Дакле благо рецено овај новински цланак је неителигентан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

12.12.2018 12:01

Мило је за њега ,,мала маца,,!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лола

12.12.2018 18:02

Е јадни сте ви сви и чемерни који подржавате Дода.Полако свима ће нам он доћи главе брзо.О вама што га подржавате и нама што га не подржавамо.Људска болешчина

ОДГОВОРИТЕ