Dodik krenuo Milovim stopama

Političke stope kojima je krenuo Milorad Dodik podsjećaju na one kojima hoda Milo Đukanović već 28 godina u Crnoj Gori. Iako su Dodikovi lik i djelo na političkoj sceni Srpske i BiH u kontinuitetu dominantni od 2006. godine, ne treba zaboraviti činjenicu da je svoju Vladu imao i davne 1998. godine. Cilj je jasan i očigledan. Ostati na vlasti dok god je to moguće.

Republika Srpska 09.12.2018 | 19:38
Dodik krenuo Milovim stopama
Ipak, ojačana opozicija i uspjeh koji zamalo nije doveo do promjene vlasti na prethodnim opštim izborima, 2014. godine, bili su dovoljna opomena Miloradu Dodiku da ovaj put ništa ne prepusti slučaju.

''Ono što je Dodik postigao jeste da ima apsolutnu kontrolu nad političkim životom u BIH. Međutim, to je mač sa dvije osštrice. To znači najveće odgovornost, jer sada nema nikoga koga može optuživati za pogrešnu politiku '' -  kaže novinar Elvir Padalović.

''To pravljenje dvotrećinske većine pod krinkom promjena Ustava u smislu ukidanja smrtne kazne ili stavljanje veta na neke buduće  procese u BiH je vrlo opasna igra, jer ubija demokratiju u Republici Srpskoj'', rekao je profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci, Đorđe Vuković.

Predsjednik SNSD – a je prema svemu sudeći odlučio da stranku kojom rukovodi stavi u drugi plan i ubaci se stihijski u redove najveće opozicione stranke u Republici Srpskoj. Nezasiti lokalni moćnici unutar SDS –a  su bili primamljiv, a očigledno i najpogodniji plijen za ponudu koja se ne odbija tako lako – dio kolača unutar vlasti u zamjenu za unutrašnje razbijanje stranke.

''Mislim da je ovaj proces počeo još 2014. godine kada smo imali čuvenu aferu ''Dva papka'' jer tada se pokazalo da nije bitno kakve ćete rezultate ostvariti na izborima, ako imate novac da kupite nešto. Tada je opozicija napravila grešku,  jer nije istrajavala da se ovo pitanje riješi'', kaže novinar Erduan Katana.

Milorad Dodik greške koje je smatrao neoprostivim kada je u pitanju DNS, naplatio je nakon završenih oktobarskih izbora. Priča o ''mangupima'' u kampanji nije završila samo na riječima, a sve je kulminiralo izdvajanjem frakcije Nedeljka Čubrilovića iz krila Marka Pavića. I to u trenutku kada je DNS isplivao sa istorijski dobrim izbornim rezultatom.

''Marko Pavić je po mom mišljenju propustio dobru priliku da potpiše Sporazum sa SZP i da zajedno na taj način izbace iz igre SNSD, jer bi DNS značajno ojačao, a strankama iz Saveza za pobjedu se ne bi dogodila ovakva situacija kakvu trenutno imamo'', kaže politički analitičar Darko Kuzmanović.

Milorad Dodik trenutno ima etiketu najjače političke figure u Republici Srpskoj. Ali samo u kontekstu političkih poteza koji ga dovode do apsolutne vlasti.



(BN televizija)

Komentari / 93

Ostavite komentar
Name

Elita ?

09.12.2018 18:52

Politika je vjestina moguceg

ODGOVORITE
Name

Promjene

09.12.2018 19:18

Brojni dodjose i prodjose osvajaci i okupatori ovom zemljom i narod ostade i opstade. Dodjose domoljubi , i narode se iseli i nestade.

Name

Ok

09.12.2018 19:30

Na pitanje da li je Dodik posljednji veliki srpski državnik Jovanović je naglasio da je Dodik velik koliko i američki tenk na kojem je došao na vlast, prenosi Blic. - On je velik onoliko koliko je bio veliki američki tenk na kojem je došao u Banja Luci na vlast 1996. ili 1997. Njegova veličina se mjeri količinom gluposti koju je ostavio. Često putujem kroz pustu i nesretnu Republiku Srpsku. Kakav je to div i junak. Ne da mira srpskim kostima po Jasenovcu, mene zajedno s Kusturicom proglašava izrodom da bi njih dvojica jadni s ustašama pravili koaliciju, silujući Srbe po Drvaru i Grahovu da svi glasaju za HDZ i Čovića koji je uspio da otjera Aleksu Šantića iz Mostara i bulevar nazove imenom Mileta Budaka. Kakva fantastična koalicija! Ofucane Srbende kojima smeta što im je koalicioni partner ostao pred vratima Predsjedništva, jer sam ja stao uz Komšića koji je uspio tu grotesknu trojku da prestigne - zaključio je Jovanović.

Name

Kimi

09.12.2018 19:46

Narod zaslužuje gore i biće sigurno još gore, ljudi nemaju 2 marke dati djetetu za sendvič ali udaraju šakom od sto i kažu neka je Mile unio zastavu u predsjedništvo! A ja fala bogu imam i moj otac ima, zaradio je Njemačku penziju i kad 95% crvenih ne bude imalo šta jesti ja ću lagano rezati pršut i suvo mese pod 45 stepeni...

Name

Drr mrr

09.12.2018 20:18

Problem je u narodu a ne u Duduku da narod ima obraza,svijesti davno bi Milokrad bio u corki i bio proslost.

Name

hapy end

09.12.2018 20:18

Sa Dodik ili bez njega prica je zavrsena! Minuli rad sada odredjuje nasu buducnost, za akcoje smo ispucali sve vremenske okvire!

Name

Vidi koga vi citirate

09.12.2018 20:27

Takve gluposti pricaju i ovi jz Sdsa.Nije normalno da podrzavate da jednom narodu drugi namecu svoju volju. Jer to se isto moze desitj i Srbima a vec je i bilo jer je Ivanic izgubio u proslom mandatu u Srpskom birackom tjelu. Takodje preko dobre saradnje sa Hrvatima se amortizuje los uticaj Njemacke prema Srpskoj.

Name

re Vidi koga vi citirate

09.12.2018 22:36

A gdje to piše da se mora birati po etničkom principu? Pazi, meni niko i nikada neće moći narediti da glasam po toj matrici, ja glasam za političara koji radi za dobrobit većine ili se bar takvim meni čini, ti glasaj po nacionalnom ključu, ja to tebi ne mogu osporiti ali ja imam apsolutno pravo da biram kako ja hoću i želim.

Name

Trebava

09.12.2018 23:26

Vrijeme će pokazati koliko je zlo ovaj čovjek za svoj narod.Nažalost posljedice će osjećati i generacije poslije nas.

Name

Посматрач

10.12.2018 05:46

"Политички аналитичар" Дарко Кузмановић својом изјавом само показује да није ни П ни А од политичког аналитичара. Јер да је Павић потписао споразум са тзв СзП тек би онда ДНС попуцао по свим шавовима....

Name

Re Da

10.12.2018 06:52

Neverovatno kakvu glupost napisa i ostade živ...

Name

Re ok

10.12.2018 09:32

Šta ima da komentariše jedan narkoman koji je sredio djindjica da dodje na vlast.koji obilazi islamske grobove a svog naroda obilazi.i da nenabrajam dalje

Name

Re Re Ok

10.12.2018 10:38

Nije politika za tebe vec motika,haj na livadu pa ori.

Name

Faraon

10.12.2018 12:50

Potreban. je neki okupator, koji bi ovo sa više ljubavi doveo u red, a ovaj ološ što se nakupio po institucijama da istera na produktivan rad.

Name

BURLE

10.12.2018 14:37

MILO JE MAFIJAS PAR EXELANCE, A OVAJ GLAVONJA JE NJEGOV GU*OLIZAC.

Name

burle

10.12.2018 17:29

Dodik, milo i vučko su tri brata blizanca u svemu; pljački, patriotizmu lažnom u funkciji pljačke...

Name

Ja

10.12.2018 18:47

sam mislila da je Dodik gradonačelnik nekog grada u Hrvatskoj.. koloko znam da nas Srbin treba pretstavljati.. Srbi ,nisu za NATO tenkove i njihove plaćenike..

Name

Samoproglaseni Dodik

10.12.2018 22:04

svi samoproglasavaju drzave samo on sam sebe

Name

Vojno-politički analitičar

11.12.2018 07:45

U SNSD-u su apsolutno svjesni šta ih čeka u budućnosti. Eventualnim ulaskom BIH u EU oni znaju da bi itekako osjetili mač PRAVDE koji im visi iznad glave. Dodik čeka da mu najveće svjetske sile daju "GARANCIJU" da taj mač PRAVDE njega sjeći neće, i on je spreman da se povuče iz poltike i iz vlasti. On ponizno moli i preklinje Ameriku da mu to učini i on ode za Rusiju. Zbog toga Milokrad pravi opšti haos na političkoj sceni, privlači pažnju na sebe i očekuje pomilovanje. On je odrastao na pijaci gdje je prodavao kupus i paprike i on misli da je vođenje politike cjenkanje sa naradom kao na pijaci. Njegove metode u vođenju politikom su pijačarske. Međutim, pravi kardinalne greške i on to vidi. On zna da će nekad pasti sa vlasti, i vrlo dobro zna kako bolan će taj pad da bude. Taj strah od PADA sa vlasti i strah od mača PRAVDE on traži u POMILOVANJU. Kako stvari stoje, on to neće dobiti jer se Američki interesi ne poklapaju sa Ruskim. Na sceni je hladni rat, a Mile njemu dorastao nije. Mila Ameri mogu srušiti kad god žele, međutim oni to ne rade na brzinu. Mnoge velike svjetske lidere Ameri su srušili na bizaran način (Sadam, Gadafi, Mubarak, Milošević itd). U poređenju sa njima "naš mali Mile" je niko i ništa.

Name

Dodik je davno krenuo Milovim stopama

11.12.2018 10:36

Dodik je davno krenuo Milovim stopama, jos kada je

Name

Dodik je davno krenuo Milovim stopama

11.12.2018 10:58

Dodik je davno krenuo Milovim stopama. Kada je zajedno sa vlasnikom "HAPPY" TV svercovao za vrijeme rata naftu iz Rumunije, kada je u Banjaluci svercovao cigarete Ronhil, po cemu je dobio nadimak "Mile Ronhil". Kada je u svom prvom premijerskom mandatu pokusao da sklopi sporazum sa nekim "kontroverznim" biznismenom iz Njemacke da se na podrucju Republike Srpske uz nadoknadu (koja bi se slivala u Dodikov dzep) odlaze opasni medicinski otpad. Ovu cinjenicu je prvi otkrio njegov "obavjestajac" - americki spijun Predrag Ceranic kada je radio u Obavjestajno bezbjednosnoj sluzbi RS za vrijeme Biljane Plavsic. Sadasnji dekan FB je o Dodikovim mutnim namjerama vodio tajni dosije o Miloradu Dodiku., koji je predao komisiji koja ga je smjenjivala sa mjesta nacelnika Operativne uprave OBS RS zbog pronevjere veceg novcanog iznosa u njemackim (DM) markama. To se dogadjalo kada je na celu te sluzbe bio general VRS Bosko Kelecevic.

Name

RE: Dodik je davno krenuo Milovim stopama 11.12.2018

12.12.2018 06:47

Dodik je ucestvovao u rusenju Slobodana Milosevica u pucu od petog oktobra 2000, zajedno sa drugim srpskim izdajnicima je izvrsavao zadatke britanske obavjestajne sluzbe...ucestvovao i pomagao u secesiiji Molove CG, ukinuo srpski dinar kao sredstvo placanja u Rep. Srpskoj.

Name

Dvojica lopova iz SNSD-a

12.12.2018 08:44

I Dodikov ortak po kriminalu je na crnoj listi USA. Ova dvojica ortaka, Dodik i Nikola Špirić, uprkos sto predano izvrsavaju ono sto pred njih postave americke vlasti, ipak su pod sankcijama Amerike: http://www.nula49.com/bih/spiric-na-crnoj-listi-sjedinjenih-americkih-drzava/ Nikola Špirić, poslanik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Predstavničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine, stavljen je na “crnu listu” Sjedinjenih Američkih Država.

Name

Naravno i Molokrad, kao i Milo sve radi protiv Srba

12.12.2018 09:32

Naravno i Molokrad, kao i Milo sve radi protiv Srba. Rekao je nedavno da su mu "glavni partneri HDZ-ovci Dragana Covica." Svako voli svoj narod, pa i Dodik.

Name

Dodik - izjava za sarajevsko oslobodjenje od 1.9.2006.g.

12.12.2018 10:38

https://www.scribd.com/doc/187738218/Oslobo%C4%91enje OSLOBO\ENJE • Petak, 1.9.2006. Bezbjednosna agencija presudjuje BANJA LUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Milo-rad Dodik izjavio je da RS mo-ra biti definisana kao federalna jedinica u okviru BiH. “To je dugorocno posmatra-no odrzivo rjesenje”, ocijenio jeDodik u programu RTVRS. Ponovio je kako nema refo-rme policijskih struktura u BiHbez opstanka policije RS, doda-ju}i da o ovom pitanju ne smijedo}i do preglasavanja. Premijer RS naglasio je da visoki predstavnik u BiH ne bi trebalo da namece bilo kakvo rjesenje u procesu policijske reforme, podsjecaju}ci da “refor-ma policije nije dejtonsko pitanje”

Name

Crven festic joj mamice..

12.12.2018 11:16

Dodik bi mogao da obuce "crveni prslucic" slicno onima u Francujskoj jer je RS uveo u duznicko robstvo! Taj lakrdijas zna samo podizati kredite MMF-a, a ekonomija je po njemu samo stanje ponude i potraznje.

Name

Jole Zvornik

09.12.2018 18:52

Bas tako kako je napisano, samo da dodam, bar sto se tice zvornika, srbi su 70% poltroni za funkciju se prodaju, Zvornik kompletan se uclanio u SNSD, putem spome i sps

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

09.12.2018 19:48

Spoma i Kikić najviše vole Vode Srpske, samo ih i dalje podržavajte, još 4 godine im treba. Tako pričaju.

Name

trsic

09.12.2018 19:56

Jole nije tako. Postena je Spoma i kikic, ha, ha. Sta je sa drugih kad ih podzavaju, dzabe radite na izborima kad kajmak kupi doticna sa svojim direktorcicem

Name

Mitar

09.12.2018 21:29

Ne dirajte Spomenku i njenog poltron Kikića zavodnika nisu puno uzeli, sto se bunite

Name

Skeptik

09.12.2018 18:54

Ništa, moramo čekati da Rudonja ode prirodnim putem. Nadam se da nema neke dugovječne gene...

ODGOVORITE
Name

Dobrivoje

09.12.2018 19:12

Da bi smenili Dodika morate prvo da napišete pismo drugu Putinu, jer mu je on šef.Samo šef može da smeni radnika u firmi...Smenio je tako Đinđić Miloševića 5.oktobra 2000-te, pa vidiš kako je završio posle toga???Nema smene dok Ruski KGB ne da ZELENO svetlo...

Name

Vk

09.12.2018 19:21

Nadam se da ima bolje gene od tebe pa ti cekaj

Name

PTPC

09.12.2018 19:44

Nemoze ovaj nas MIŠ ni prismrditi Đukanoviću, jos on treba pojesti stado ovaca i dunum mladog luka da bi mu bar do pojasa dosao. Za onog SOKOLA i Trump je mala maca.

Name

♤♡◇♧

10.12.2018 08:27

Re Dobrivoje...usta sese ti ufyro..zaboli kardan Putina za Milu..o jado jadna komesmo mi bitni..Ovo Dodik se igra i ufurava da smo bitni..Ima Putin preca poslla...hhaa glupdi

Name

Dobrivoje

09.12.2018 19:03

Dodika podržavaju Rusi zbog svojih geostrateških interesa na Balkanu.Dodik da nema podršku Moskve ne bi opstao na vlasti ni 2 min.Rusija je optočela svoje prisustvo na Balkanu 1987-me dovođenjem Slobodana Miloševića na vlast,koji tada nasilno smenio Ivana Stambolića...Miloševiću je tajno pomagala Moskva da vodi rat na Balkanu od 1991-2000...Ruski instruktori su vodili ceo rat na prostoru bivše Jugoslavije,svi konflikti koji su se desili na prostoru bivše SFRJ kao i sam početak rata organizovao je Ruski KGB,a sproveo S.Milošević... Dodik sve što radi,radi po nalogu Moskve!

ODGOVORITE
Name

Re

09.12.2018 19:08

Evo opet onog pametnog filozofa.

Name

Dobrivoje

09.12.2018 19:16

Znam ja da na ovom brdovitom Balkanu ISTINU niko ne voli da čuje...Onda živite i dalje u LAŽIMA,ako vam tako odgovara!

Name

Nostradamus

09.12.2018 19:27

Ti si Dobrivoje bas pametan jos kad bi razumio sta si napisao bio bi genije.

Name

Re Dobrivoje

09.12.2018 19:31

Da, ali kako objasniti to da Dodo podrzava ulazak BiH u Nato? Mislim da je Moskva odustala od Dodika jer je prije svega americki covjek i radi suprotno od njihovih interesa, a to je raseljavanje Srba sa ovih prostora i zelja da Srbija u smislu male Rusije bude opkoljena sa drzavama koje su u Nato. Ocaj na licima Snsd-ovih ljudi govori sve. Mislim da ce Rusi pokusati da instaliraju svog covjeka ukoliko imamo ikakve sanse da ne udjemo u Nato ali vidjecemo sta ce biti. Mi smo pijuni i govoriti o bilo kakvim ljudskim pravima nas u RS-u je smijesno.

Name

sarajlija

09.12.2018 19:46

Re Dobrivoje.Treba da znas da je Balkan americka a ne ruska avlija.Jedini koji vole ruse su Srbi a oni su opkoljeni NATO clanicama.Do Srbije bez americke dozvole ne moze doci ni sanduk votke.Također treba da znas da bi Srbi mogli dobiti po nosu za sva rusko-americka sranja jer ako im ne mogu nista za Krim mogu na Balkanu vjezbati do mile volje,to se vidi na primjeru Kosova.

Name

Da

09.12.2018 19:48

Stoji Rusija iza Dodika je tacno i zbog toga bi trebali svi Srbi da glasaju za njega. Ali sto se tice 90tih tu si sve promasio, tu je zapad radio sta je hteo.Problem Srpske je sto svuda u regiji vladaju podanici zapada a posebno u matici Srbiji. Inace da imamo jednog Dodika u Bg mi bi vec imali ujedinjenje svih Srpskih prostora.

Name

Re

09.12.2018 20:06

Vi ste ludi ako mislite da je Dodik ruski covjek. On je americki piuncina, kao i Vucic, dovedena da platimo kaznu za svo protivljenje i pokusaj zadrzavanja bilo kakve samostalnosti. Nazalost prijateljstvo sa Rusijom je trn u oku i skupo smo ga platili. Najbolje vidimo po tome koliko nam je crkva urusena, a kroz nju je srpski narod i ostao na ovom prostoru. Srpska crkva je igrala ulogu drzave kada je ona bila ugrozena ili kada je bila pod okupatorskom vlascu. Nikad u istoriji nismo bili ugrozeni vise jer su obe grane pod spoljnim uticajem i pod okvirom izdajnika. Ovo za Dodika i Rusiju pisu samo Dodini botovi.

Name

Dobrivoje

09.12.2018 20:14

Dodik ne podržava ulazak BiH u NATO,zbog toga i jeste u BiH na vlasti to mu je i jedini i osnovni cilj da po nalogu Moskve drži BiH što dalje od NATO!Zato se bivša SFRJ i raspala jer su SAD tražile da SFRJ uđe u NATO,a MIlošević je dobio naredbu iz Moskve: NjET SFRJ u NATO!Glavni cilj rata na prostoru SFRJ jeste uvlačenje NATO pakta u jugoslovenski konflikt,dok Rusija sređuje stanje na Kavkazu,zato se rat otegao u BiH do 1995-te.Rusi su Slobi rekli da navuče mudžahedine u BiH i da drži odbranu oko Sarajeva da se ne bi na kavkazu desila situacija kao u Avganistanu...Aliju Izetbegovića su poslali da hitno traži pomoć u muslimanksim zemljama za BiH.Jer bolje preusmeriti sve mudžahedine u BiH nego da dođu na Kavkaz i u Rusiji posle...Sve je dobro isplanirano,tako je Rusija uspela da se izvuče,naš narod je nasamaren da se Bori za ujedinjenje sa Srbijom,a borio se ustvari samo dok Rusi ne stanu na noge i KUPOVAO VREME za Moskvu.Milošević je založio Srbiju da MAZNE tehnologiju STELT i da je da Rusima...Ruski KGB tajno oborio STELT avion u Srbiji za vreme 1999-te.Nama Srbima NATO bombe i osiromašen uranijum,a Rusima i Kinezima STELT tehnologija...Kinezi nam zauzvrat napravili most na Dunavu...

Name

Dobrivoje

09.12.2018 20:24

Slobodan Milošević:Kako sam HLADNORATOVAO na Balkanu u korist Moskve???

Name

Slazem se Dobrivoje

09.12.2018 20:45

Da su Rusima u to vreme raspada Sssr odgovarali ratovi po svetu sto dalje od njihovih granica. Jer su za tih 15 godina uspjeli da pristojno podignu ekonomiju i da dobar dio Evrope naprave zavisnim od njihovig energenata.

Name

revoke

09.12.2018 22:06

E onda su nas bas dobro zajebali ti instruktori iz Rusije, posto smo sve ratove izgubili.

Name

Re Da

10.12.2018 06:53

Neverovatno kakvu glupost napisa i ostade živ...

Name

@ dobrivoje

10.12.2018 06:56

Slazem se sa Vama. Nedavno sam i ja nesto slicno napisao, a ad bih samo u nekoliko rijeci to ponovio. Dali vam (mnozina) je logicno da neko ko se zalagao za formiranje Evropske Unije koja je pocela '80.tih zapocne rat u jednoj perspektivnoj zemlji? Kome je smetalo udruzivanje zemalja u Evropi? Kome je smetalo rusenje Berlinskog zida, mirnog razlaza Ceske i SLovacke, izlaska iz Varsavskog pakta Madjarske, Poljske, Bugarske, kome je smetalo opravdano rusenje rezima u Rumuniji? Kome je smetao raspad SSSR-a? Zapadu i SAD nije sigurno kad je u pitanju Jugoslavija. SSSR i KGB su nasli pogodno tlo u tada Republici Srbiji i JNA. Zna dobro SSSR i Varsavski pakt sta su ucinili '68 pa nadalje u zemljama POljske, Madjarske, Cehoslovacke i znali su da tu nece moci zapoceti bilo kakav rat, ali zato u Republici Srbiji i tadasnjem rukovodstvu su naslo PLODNO TLO, a to se i sada itekako vidi.

Name

Re

10.12.2018 08:09

Dodiga podrzavaju Rusi zato sto koferima iznosi pare u Rusiju preko "prestavnistva"u Petrogradu.

Name

Ljisica

11.12.2018 11:52

Dobrivoje, oko nase, veze ti nemas. Nemoj da se sramotis,Dobrivoje,bruko!Milosevic je radio za zapad i kokosario po regionu.K'o sa decom legne, ustane zapisan.Za vreme Miloseviceve vladavine , u SSSR-u je vladao Jelcin, koji je zajedno sa Gorbacovom unistio SSSR.

Name

Dobrivoje 09.12.2018 21:14, ne lupetaj!

11.12.2018 12:33

Dobrivoje 09.12.2018 21:14, ne lupetaj! A sto mu je Ana Trisic - Babic sada savjar ta Trisic - Babicka u poslednjih nekoliko godina u Banjoj Luci u vise navrata nije vrsila promotivne skupove za ulazak BiH, pa i Republike Srpske u NATO? Zar to Rudonja ne zna i da li to Ana Dodiku radi iza ledja? Dodik glumi rusofila a glavni prijatelj mu je Dragan Covic iz Mostara. Suti benevreku jedan kad ne znas i ne vidis dalje od nosa!

Name

Kiklop

09.12.2018 19:04

Ako je krenuo njegovim stopama to i nije tako loše. Za koju godinu možemo očekivati i nezavisnost onda. Zar ne?

ODGOVORITE
Name

Kiki

09.12.2018 19:28

Nezavisnost od mozga..da.

Name

Marko

09.12.2018 19:06

Nije mi jasan Marko, sve je on ovo morao znati? Šta je očekivao, da će u slučaju poraza opozicioni poslanici ostati uz gubitnike? Pogrešno je rizikovao, više mu se isplatilo da je ušao u dil sa SZP i da pometu i Dodika i SNSD. Izgleda da ga je nasukao Vučić u Beogradu, eto mu sad Tadić koji radi za Vučića.

ODGOVORITE
Name

Stari

09.12.2018 19:07

Daj boze na dobro

ODGOVORITE
Name

Germany

09.12.2018 19:37

Dodig je sa Rusijom,najveće zlo srpskog naroda,odakle je komunizam dosao,iz Rusije,nasi ljudi familije uzdrzavaju,iz A,D,CH,jos vece zlo je sto je Dodik, licemjer,samo Laze,u vezi zastave,on bi za fotelju,unio zastavu,islamske države, covjek ima hrvatske korijene,izdajnik,pola milijuna Srba iseljeno,zbog njega

Name

propali borac u svojoj RS

09.12.2018 19:09

Prođe nas uludo šugavi život pljuvajući na njega svaki dan u RS kod tajkunskog crnolistaša.

ODGOVORITE
Name

Vica12

09.12.2018 19:09

Kad tako vole Ruse sto neidu u rusiju trauiti bolji zivot nego svi odose na zapad.Rusi nemaju hlje a za sebe,a kamoli za drugog.

ODGOVORITE
Name

vi dobro pratite

09.12.2018 20:11

geopolitiku kao i Vukota zato tako i prolazite. Rusi imaju 50% svetskog bogatstva a vi lupate takve gluposti zato ih i opkoljavaju da bi to prigrabili. sa druge strane da nemaju ni hljeba oni imaju dušu dok ovi sa zapada mogu imti sve ali su duše svoje prodali đavolu.

Name

re

09.12.2018 20:28

Neki dan mi prica jedan Albanac, njegov brat je trgovacki putnik u TECNORAMI. tj u Vegisu kod Lucerna. Kaze nije mogao da vjeruje koji je zivot u Rusiji.Radnici u najmanjoj opstina pije kafu iz njihovih masina,on se zaprepastijo.Nije sve tako crno kao sto pises.....!!!

Name

Kole

09.12.2018 19:16

Dodik misli da je pametan. On je u osnovi sizofrenicar kog se ne moze narod rijesiti regularnim putem. Rusi ga ne podrzavaju nego oni koji su ga doveli na vlast a to su engl i Nato jer znaju da je nesposoban i da ce opljackati i razvaliti RS...najvece zlo koje je zadesilo Srbe su vucic i dodik.

ODGOVORITE
Name

re

09.12.2018 20:39

Pravi odgovor!!!

Name

Dodikovo

09.12.2018 20:57

drugo ime je NATO Tenkista,ameri ga drže ,koje sankcije? Da su sankcije ozbiljne Dodika ni eliminsali ,doveli suga ameri u Sarajevo da pravi ispade i da narod živi u agoniji. Ruse vole samo Srbi a Dodik je porijeklom Hrvat to je jasno i "ptivama na grani " Šta se desi sa Jasenovačkom građom ,ko je dade ? Dododik da se zatre istina o genovudu nad Srbima. Ako narod ne shvati da nas taj zlikovac vodi u propast i nestajanje Dodik će vladati dok de zadnji Srbin ne useli iz Republike Srpske..

Name

Treba

09.12.2018 21:28

Da znas da su zapadnjaci podelili Sds jer su ucenili Biljanu. Sa druge strane Krajsnici nisu bili toliko zainteresovani da im glavnu rec vode ljudi iz istocnog dela pogotovu posle onog sto se dogadjalo krajem rata sa padom dosta Krajiskih opstina. Za predsednika vlade prvi je naravno nudjen Ivanic ali nije smio jer tada se mogla lako izgubiti glava. Posle su nudjena jos dvojica pa nisu smjeli i tek onda dosao red na Dodika.

Name

Ja

09.12.2018 19:40

Kad ce vucic reci ko je se mjesao u izbore???????

ODGOVORITE
Name

Vladika Nikola

09.12.2018 19:59

Radi se po oprobanoj recepturi starih gorštaka sa Balkana. Ukratko. Svi rade svoj posao pa tako i uhode podnose izvještaj voždu. On jednostavno pita, šta kaže narod. Narod psuje, galami ali radi svoje. Vožd onda nastavlja stezati okove. Kasnije opet pita. Ovi opet kažu da narod pjeva istu pjesmu sa nešto jačim tekstom. Vožd jednostavno nastavlja sa povećanjem dažbina. E onda kada uhode kažu da narod ćuti, onda vožd po hitnom postupku naređuje: popuštaj, popuštaj poreske stege, otvaraj slavinu i maži oči u stilu 'hljeba i igara'. I jope u vrzino kolo.

ODGOVORITE
Name

Promatranje

09.12.2018 20:02

Zbog vrste posla koji obavljam u ekonomskoj struci u jenom poznatom koncernu, citam medije na engleskom, njemackom i francuskom. Vec dugo godina kada se govori o BiH, uvijek se pomene da je Srpska nezvanicno priznata zemlja i pitanje je samo dana kada ce to i zvanicno biti. U poslovnom svijetu vaze za dobre partnere sa kojima se moze razgovarati. A Dodik je cijenjen kao politicar cvrste volje i kome se moze vjerovati. E sada lupetajte komentare svoga nivoa koliko hocete, ali on vazi za covjeka koji ima svoj stav. A sa prikazivanjem Gornje Moce i sve vecim brojem migranata u Evropi dovode se mnogo sto u pitanje.

ODGOVORITE
Name

Re

09.12.2018 20:09

E jesi ti prolupo pa nevidis dalje od nosa.

Name

Re

10.12.2018 07:11

E baš si za "Promatranje"

Name

SRBOLJUB PRIJEDOR

09.12.2018 20:12

Pravda za Davida! Idemo do kraja 07.04.2019 sa Davorom lavom!✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

ODGOVORITE
Name

kuku nama sa nama

09.12.2018 20:18

Kako ste plitki..Milo "đetić"nema one čija je Crna gora,pa može arčiti..OVDJE SE PITAJU ONI KOJI SU SE ISTINSKI BORILI I BORE ZA BOSNU..NE KAO SRPSKI POLITIČARI-ZA FOTELJU.Tu je glavna razlika.Sa druge strane ovdje se pita Zapad i Amerika,pa oni i diriguju kad će koji tenk krenuti..mislite mako glavom

ODGOVORITE
Name

Student

09.12.2018 20:30

Sve je uzalud, vodi se totalno pogresna politika, mladi odose, a bez njih ti je sve uzalud. Prazna kuća začas se uruši kad nikog nema da namakne polupan crijep...

ODGOVORITE
Name

Pop jovica

09.12.2018 20:31

Nije dovoljno samo smijeniti Dodika,kod nas je takode problem sto narod stalno bira pogresne ljude(Obren,Cava,Vojin) i svi ostali papci i prelivode! Nama su potrebni politicari kao Nebojsa Vukanovic,Drasko Stanivukovic,Jelena Trivic! Milorad Dodik je sposoban samo da opstane na vlasti i nista drugo sve ostalo sto je taj covjek pipno je unisteno,obezvrijedeno i propalo!

ODGOVORITE
Name

Хахаха

10.12.2018 05:31

Хахаха. Е јеси их побројао свака ти част.

Name

Damir

09.12.2018 21:33

On je krenuo putem koji nema povratka niti skretanja ,na kraju će prodati I vas i republiku srpsku za svoju slobodu ,a prije toga će vas (već vas je) zadužijo opljačkao i ponizijo,dok ga slavite kao velikog srbina zaboravili ste ko ga je doveo i zašto je doveden na tenkovima sfora .

ODGOVORITE
Name

Direkt

10.12.2018 00:23

S tim da je Dodik opasniji od Mila Djukanovica s obzirom na to da rukovodi sa vise ljudi i vecom teritorijom od Crne Gore.

ODGOVORITE
Name

Ljutnjikov O.

12.12.2018 15:47

I jedan i drugi su ljigavi poltroncici koji je zapad zaposlio kao korisne idiote.

Name

Austria

10.12.2018 04:59

Svi srbi su znali staje dodik i koji je lopov i lazov i opet su glasali za njega mozda su mislili da mogu i oni pljackat i otimat kao dodik i snsd

ODGOVORITE
Name

Xx

10.12.2018 05:32

Ne mogao da nije zatucanih

ODGOVORITE
Name

DNS

10.12.2018 05:52

Volim što je zarobio papke iz DNSa kel to i zaslužuju.

ODGOVORITE
Name

Dragi prijatelju sta ti pricas

10.12.2018 06:04

Marko Pavic propustio da potpise koaliciju sa SzP!? Da izbjegne partiju koja je osvojila najveci broj posl.mandata u Skupstini Republike Srpske i Parlamentu BiH, i osvojila mjesto Predsjednika i clana Predsjednistva. Pa stvarno takva ideja nebi pala na pamet ni malom djetetu. Vi ste analiticar i valjda je vama jasno da su takve stvari nemoguce. Ako je opozicija totalno izgubila zasto zbog toga toliko mrzite SNSD i Milorada Dodika i zasto uopste iznosite tako besmislene ideje. Umjesto toga treba da budete ljuti na sebe sto vas je takva opozicija obmanjivala da moze nesto napraviti a vi u to povjerovali i za njih glasali. To je problem vas licno i onih koji su dali podrsku takvim.

ODGOVORITE
Name

GRUJO

10.12.2018 06:29

BURLO JE KRENUO STOPAMA HITLERA KADA JE 1934 DOŠAO NA VLAST JOŠ MU SAMO NEDOSTAJU KONC LOGORI DA TAMO ZATVORI SVOJE PROTIVNIKE NJEGOVI SARADNICI KOJI VLADAJU ZASLUŽILI SU SUĐENJE NARODA A BURLI OSTAJE SAMO DA KRENE STOPAMA PREDHODNIKA HITLERA JER NEDAJ BOŽE DA BEZ OBEZBJEĐENJA UĐE MEĐU OVAJ OJAĐENI I OPLJAČKANI NAROD

ODGOVORITE
Name

Evropa

10.12.2018 08:24

Mislim da u EVROPI nema žešči od dva Mileta...Kao da su blizaci...najaci su u Evropi...krimosi

ODGOVORITE
Name

Neso Republika Srpska

10.12.2018 09:22

Kakav milo,naseg milu narod treba da se digne,i da ga dozivotno proglasi za predsjednika,niti imamo,nit cemo imati boljeg!!!!

ODGOVORITE
Name

BOBA

10.12.2018 20:59

DODIK JE FACA, ZBOG NJEGA SAM SVAŠTA PREŽIVJELA ZATO MI VIŠE NIJE DRAG,SVI KOJI SU GA MRZILI LAGANO SU MU PRIŠLI .A GLEDAJUĆI TO POČELA SAM I JA DA MJENJAM MIŠLJENJE.

ODGOVORITE
Name

Neće bidne

10.12.2018 22:05

Milo je gospodin za Milu.

ODGOVORITE
Name

Racko

11.12.2018 10:44

Mile je Car.

ODGOVORITE
Name

Racko

11.12.2018 10:46

Mile je CAR.

ODGOVORITE
Name

Racko

11.12.2018 10:49

Ma sta Car Mile je KRALJ.

ODGOVORITE
Name

Radojica

11.12.2018 12:19

Dodik je otvoreni pobornik Trampa, protiv globalistickog liberalnog kapitalizma, za zastitu srpskih nacionalnih vrijednosti u Bosni a i na Kosovu. Djukanovic je miljenik Dzordza Sorosa koji dobija pozive za koktel party kod Rotshildovih na njihovoj jahti, on ja za multikulturalno (ali antisrpsko) otvoreno drustvo i drustvo bez granica za kapital dakle on je globalista koji se zalaze za neo-liberani kapitalizam i on je priznao nezavisno shiptarsko Kosovo. Ove dva tabora (nacionalisti-globalisti) i licnosti (Dodik-Djukanovic) su ne samo nespojive nego predstavljaju dijametralnu suprotnost jedna drugoj. Dakle blago receno ovaj novinski clanak je neiteligentan.

ODGOVORITE
Name

Domi

12.12.2018 12:01

Milo je za njega ,,mala maca,,!

ODGOVORITE
Name

Лола

12.12.2018 18:02

Е јадни сте ви сви и чемерни који подржавате Дода.Полако свима ће нам он доћи главе брзо.О вама што га подржавате и нама што га не подржавамо.Људска болешчина

ODGOVORITE