Да ли грађанима ускраћују права?

У емисији ''Изазови'' гледајте:

Република Српска 16.11.2018 | 17:46
Да ли грађанима ускраћују права?
Да ли се грађанима ускраћују права?

Да ли је у РС забрањена слобода мишљења?

Како се кажњава подршка породици Драгичевић?

Како су самохране мајке ''протјеране'' са радног мјеста?

Гости:

Драшко Станивуковић, новоизабрани посланик у НС Републике Српске

Владинка Томичић, активиста групе ''Правда за Давида''

Александра Врањеш, активиста групе ''Правда за Давида''

Смиљана Моравац - Бабић, адвокат

Драган Тодоровић, Бањалучки Центар за људска права

''Изазови'' вечерас у 20.50х.

Уредници и водитељи: Наташа Милетић и Горан Гајић.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Реалност

16.11.2018 17:41

Имамо режим једног диктатора и његове партије која је организована као секта са оперативцима из служби безбједности.Они су окупирали институције и злоупотребљавају их за своје циљеве.Ми смо окупирани и они који нису чланови секте као њих 180 000 хиљада имају мету на челу и за њих непостоји шанса да се запосле у државном и јавном сектору.Ако су запослени прије другог доласка вође режима на власт 2006 године и нису чланови секте они су без обзира на стручност и искуство деградирани на послу.Ако нисте члан секте и бавите се приватним бизнисом под великим сте притиском режима од инспекција,немогућности да прођете на неком тендеру код државе,а иако прођете неможете наплатити услуге.Код обичног живота народа секта је на сваком кораку и тако имате њихове шефове улаза (тастере)у зградама који воде рачуна о томе куда ко иде и са ким иде и гдје иде.Они воде рачуна ко је у изборним кампањама на скуповима опозиције или у Бањалуци на скуповима Правда за Давида.Та пресија секташа је видљивија у мањим мјестима.Живот у РС личи на Румунију за вријеме Чаушеког или Источне Њемачке-ДДР под шапом Штазија.Шта преостаје нормалним људима осим да селе када је већ Њемачка отворила тржиште раде за раднике са овог простора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Реалност

16.11.2018 18:18

Свака вам част господине!! Могу они тако али без нас. Овакав систем није одржив ма чим се они бавили и све ће да се уруши. Питање је до када ће наши родитељи примати пензије које су зарадили. Свијету је доста нас, појединци су агресивни и увијек они су на високим позицијама, угњетавају све нормалне и ненаметљиве људе. Када се сазна све шта су радили тешко нама, мораћемо да се правдамо по свијету поново због болесних појединаца.

Name

њемацка

16.11.2018 18:21

Њемацка је обецана земља.у сваком слуцају е далеко боље него доле.кад додјем у БЛ видим ове насе биједне пензионере играју сах у парку велика сиротиња док свабо купи камп куцицу и крстари по европи или куце и станове на спанскок обали кад оде у пензију

Name

Реално

16.11.2018 18:54

Реално - само да удјемо у нато и бице све супер.

Name

куку нама са нама

16.11.2018 18:17

А зар тај угрожени народ нема и моралну и традиционалну обавезу да брани отаџбину од сваког непријатеља или треба да подвије реп и бјежи..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта

16.11.2018 21:20

Од кога да је брани.Бранили смо 90-их отаџбину па нам секта направи живот као у "Све ће то народ позлатити".Дошле су на власт сподобе и приватизовали је и понашају се као господари живота и смрти.Нећемо да будемо робови скотова.Бори се ти од имагинарних непријатеља,а млади морају ићи да нађу посао и добију плату са којом могу пристојно живити.Тога у "отаџини"нема,а требало је да има,па када нема идемо па нека наша дјеца имају нову отаџбину.

Name

Бања лука

16.11.2018 21:04

Све похвале за емисију,и све похвале овим младим људима кад су јавно проговорили о стању у републици и тортури коју преживљава овај народ.

ОДГОВОРИТЕ