"Управа напоље, Карера назад" - Фратрија не опрашта!

Навијачи московског Спартака и даље бесни због исхитрене смене италијанског стручњака!

Фудбал 06.11.2018 | 11:00
"Управа напоље, Карера назад" - Фратрија не опрашта!
Трбине не Аткритје арени врију последњих седмица, у ствари од како је руководство московског Спарта чини се, преоштро преломило и дало отказ тренеу Масиму Карери чим је мало кренуло лошије.

Италијански стручњак је довео црвено-беле до титуле у сезони 2016/17 након 16 година туробног чекања и гледања како се "иживљавају" од власти подржани ЦСКА и Зенит. А онда је прошле сезоне био трећи, да би ову слабије отворио што је људима у клубу било довољно да раскину сарадњу.

Међутим, пре тога се нису консултовали са Фратријом која сада "удара контру". Тако је чак и данашњи меч првенства омладинских екипа између Спартака и Локомотиве искоришћен за изражавање незадовољста са све скандирањем и натписима, пре свега против управе, а нарочито првог човека клуба, тајкуна и директора Лукоила, Леонида Федуна. Певали су чак и на италијанском за Кареру којег сматрају најзаслужнијм за повратак Спартака на старе стазе славе.

Након отказа Италијана клупу је преузео Шпанац Раул Рјанчо, којем су данас певали са трибина да је пас, што је велика увреда у Русији. Екипа је тренутно пета на табели шампионата са 19 освојених бодова из 12 одиграних кола. Познато је да је Фратрија веома блиска са Делијама Црвене звезде и да често једни другима пружају подршку и иду у посете.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар