"Uprava napolje, Karera nazad" - Fratrija ne oprašta!

Navijači moskovskog Spartaka i dalje besni zbog ishitrene smene italijanskog stručnjaka!

Fudbal 06.11.2018 | 11:00
"Uprava napolje, Karera nazad" - Fratrija ne oprašta!
Trbine ne Atkritje areni vriju poslednjih sedmica, u stvari od kako je rukovodstvo moskovskog Sparta čini se, preoštro prelomilo i dalo otkaz treneu Masimu Kareri čim je malo krenulo lošije.

Italijanski stručnjak je doveo crveno-bele do titule u sezoni 2016/17 nakon 16 godina turobnog čekanja i gledanja kako se "iživljavaju" od vlasti podržani CSKA i Zenit. A onda je prošle sezone bio treći, da bi ovu slabije otvorio što je ljudima u klubu bilo dovoljno da raskinu saradnju.

Međutim, pre toga se nisu konsultovali sa Fratrijom koja sada "udara kontru". Tako je čak i današnji meč prvenstva omladinskih ekipa između Spartaka i Lokomotive iskorišćen za izražavanje nezadovoljsta sa sve skandiranjem i natpisima, pre svega protiv uprave, a naročito prvog čoveka kluba, tajkuna i direktora Lukoila, Leonida Feduna. Pevali su čak i na italijanskom za Kareru kojeg smatraju najzaslužnijm za povratak Spartaka na stare staze slave.

Nakon otkaza Italijana klupu je preuzeo Španac Raul Rjančo, kojem su danas pevali sa tribina da je pas, što je velika uvreda u Rusiji. Ekipa je trenutno peta na tabeli šampionata sa 19 osvojenih bodova iz 12 odigranih kola. Poznato je da je Fratrija veoma bliska sa Delijama Crvene zvezde i da često jedni drugima pružaju podršku i idu u posete.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar