Буфон брани у Београду?

Италијан ће против Наполитанаца на Сан Паолу дебитовати у Лиги шампиона у дресу ПСЖ-а, а није искључено да до краја групне фазе такмичења остане стартер, јер Немац очигледно сматра да је у пресудним окршајима у елитном такмичењу далеко важније искуство од тренутне форме.

Фудбал 02.11.2018 | 10:45
Буфон брани у Београду?
Ђанлуиђи Буфон се враћа на гол Пари Сен Жермена. То је на данашњој конференцији за медије потврдио тренер Светаца Томас Тухел, рекавши да ће искусни Италијан заузети место на гол линији у мечевима са Лилом (петак 20.45) и Наполијем (уторак 21.00).

Буфон је прва три меча у Лиги шампиона пропустио због суспензије, а у првенству је забележио пет наступа, док је на преосталих шест, укључујући и утакмице са Амијеном и Марсељом на голу стајао Алфонс Ареаола.

Талентовани чувар мреже је до сада девет пута стајао на голу Парижана, укључујући и мечеве са Ливерпулон, Црвеном звездом и Наполијем.

"Буфон има важну улогу у овом тиму, јер је увек ту да са другима подели своја искуства. Сутра ће бити на голу (утакмица са Лилом), као и уторак против Наполија", рекао је Тухел.

Буфон ће против Наполитанаца на Сан Паолу дебитовати у Лиги шампиона у дресу ПСЖ-а, а није искључено да до краја групне фазе такмичења остане стартер, јер Немац очигледно сматра да је у пресудним окршајима у елитном такмичењу далеко важније искуство од треутне форме. Ако буде тако, публика на стадионуРајко Митић биће у прилици да се на лицу места увери у квалитете једног од најбољих чувара мреже данашњице.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар