Bufon brani u Beogradu?

Italijan će protiv Napolitanaca na San Paolu debitovati u Ligi šampiona u dresu PSŽ-a, a nije isključeno da do kraja grupne faze takmičenja ostane starter, jer Nemac očigledno smatra da je u presudnim okršajima u elitnom takmičenju daleko važnije iskustvo od trenutne forme.

Fudbal 02.11.2018 | 10:45
Bufon brani u Beogradu?
Đanluiđi Bufon se vraća na gol Pari Sen Žermena. To je na današnjoj konferenciji za medije potvrdio trener Svetaca Tomas Tuhel, rekavši da će iskusni Italijan zauzeti mesto na gol liniji u mečevima sa Lilom (petak 20.45) i Napolijem (utorak 21.00).

Bufon je prva tri meča u Ligi šampiona propustio zbog suspenzije, a u prvenstvu je zabeležio pet nastupa, dok je na preostalih šest, uključujući i utakmice sa Amijenom i Marseljom na golu stajao Alfons Areaola.

Talentovani čuvar mreže je do sada devet puta stajao na golu Parižana, uključujući i mečeve sa Liverpulon, Crvenom zvezdom i Napolijem.

"Bufon ima važnu ulogu u ovom timu, jer je uvek tu da sa drugima podeli svoja iskustva. Sutra će biti na golu (utakmica sa Lilom), kao i utorak protiv Napolija", rekao je Tuhel.

Bufon će protiv Napolitanaca na San Paolu debitovati u Ligi šampiona u dresu PSŽ-a, a nije isključeno da do kraja grupne faze takmičenja ostane starter, jer Nemac očigledno smatra da je u presudnim okršajima u elitnom takmičenju daleko važnije iskustvo od treutne forme. Ako bude tako, publika na stadionuRajko Mitić biće u prilici da se na licu mesta uveri u kvalitete jednog od najboljih čuvara mreže današnjice.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar