Мбапе и Рабио каснили на меч због "Ел класика"!

Килијан Мбапе и његов колега из Пари Сен Жермена Адријан Рабио каснили су на састанак тима уочи првенственог меча са Олимпиком због друге утакмице.

Фудбал 01.11.2018 | 20:00
Мбапе и Рабио каснили на меч због "Ел класика"!
Тренер Томас Тухел је одредио играчима да се окупе на стадиону у 17 часова како би добили последња упутства уочи сусрета на "Велодрому", али су Мбапе и Рабио каснили.

Шпански медији преносе да је разлог што се нису појавили на састанку тачно у 17 помало бизаран, занели су се гледајући пренос утакмице између Барселоне и Реала са "Камп Ноу" стадиона.

Како се прво полувреме мало продужило, Мбапе и Рабио су закаснили неколико минута, а то се нимало није допало немачком стручњаку на клупи првака Француске.

Мбапе је био планиран да почне утакмицу од почетка, али га је због кашњења, Тухел преселио на клупу, да би му дао прилику да уђе на терен тек у финишу сусрета. И Рабио је морао на клупу, а уместо њега играо је Јулијан Дракслер који је био стрелац једног од два гола у победи "светаца" од 2:0.

"То што се десило је лично између тренера и двојице играча. Тренер је тиме показао да је клуб важнији од појединаца", рекао је Дракслер.

После 11. кола, Пари Сен Жермен има максималан учинак и великих осам бодова предности у односу на другопласирани Лил.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар