Mbape i Rabio kasnili na meč zbog "El klasika"!

Kilijan Mbape i njegov kolega iz Pari Sen Žermena Adrijan Rabio kasnili su na sastanak tima uoči prvenstvenog meča sa Olimpikom zbog druge utakmice.

Fudbal 01.11.2018 | 20:00
Mbape i Rabio kasnili na meč zbog "El klasika"!
Trener Tomas Tuhel je odredio igračima da se okupe na stadionu u 17 časova kako bi dobili poslednja uputstva uoči susreta na "Velodromu", ali su Mbape i Rabio kasnili.

Španski mediji prenose da je razlog što se nisu pojavili na sastanku tačno u 17 pomalo bizaran, zaneli su se gledajući prenos utakmice između Barselone i Reala sa "Kamp Nou" stadiona.

Kako se prvo poluvreme malo produžilo, Mbape i Rabio su zakasnili nekoliko minuta, a to se nimalo nije dopalo nemačkom stručnjaku na klupi prvaka Francuske.

Mbape je bio planiran da počne utakmicu od početka, ali ga je zbog kašnjenja, Tuhel preselio na klupu, da bi mu dao priliku da uđe na teren tek u finišu susreta. I Rabio je morao na klupu, a umesto njega igrao je Julijan Draksler koji je bio strelac jednog od dva gola u pobedi "svetaca" od 2:0.

"To što se desilo je lično između trenera i dvojice igrača. Trener je time pokazao da je klub važniji od pojedinaca", rekao je Draksler.

Posle 11. kola, Pari Sen Žermen ima maksimalan učinak i velikih osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Lil.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar