Тринкјери најближи, али има понуде из Русије и Шпаније!

Минић отишао из Партизана.  Све понуде за Италијана уносније од онога што нуди београдски клуб.

Кошарка 28.10.2018 | 20:30
Тринкјери најближи, али има понуде из Русије и Шпаније!
Ненад Чанак се поздравио с играчима и Партизаном и после пораза од Задра рекао да је то - то. Да више није тренер црно-белих. Клуб је прихватио његову оставку, а одмах после тога поставило се питање - ко ће бити нови тренер?

За сада делује да је најближи томе Андреа Тринкјери. Епилог свега очекује се убрзо, а Спортски журнал у данашњем издању пише да би италијански стручњак могао да буде привучен Партизаном не само на основу новца, већ и онога што клуб сам по себи носи.

Али, Журнал додаје и да Тринкјери има понуде из Русије и Шпаније, али и да има наговештаја да ће ускоро "отворити и радно место у једном од грчких великана". Као и да су све те понуде уносније од онога што црно-бели могу да издвоје. Разговори између Тринкјерија и Партизана могли би да буду готови данас или сутра. 

Видећемо са каквим исходом... Подсетимо, у игри за тренера Партизана је и Александар Кесар.

Такође, још једна вест из Партизана је да је Милан Минић напустио клупу црно-белих, пише Блиц. Помоћник Александра Ђорђевића у кошаркашкој репрезентацији Србије и дојучерашњи асистент Ненада Чанка у Партизану такође је отишао са кормила црно-белих, дан после првог тренера.

Дакле, клупа је празна и чека свог новог господара. Партизан у среду игра на гостовању Турк Телекому у Еврокупу.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар