Лукаку сања Јувентус и мјесто крај Роналда!

Изненађени?

Фудбал 16.10.2018 | 20:40
Лукаку сања Јувентус и мјесто крај Роналда!
Долазак на Олд Трафорд у послу вредном 85.000.000 евра требало је да учини Ромелуа Лукакуа недодирљивим у Манчестер Јунајтед бар следећу деценију. Међутим, ствари су ненадано почеле да се мењају. Лукаку је без клупског поготка тачно месец дана. Односно - тачно 595 минута. Или, шест пуних утакмица и још 55 минута из сусрета против Вотфорда одиграног 15. септембра, када је затресао мрежу пред крај првог полувремена. 

Зато се последњих дана на Острву води отворена дискусија његове жеље да носи дрес Манчестер јунајтеда, односно наводног незадовољства због сарадње са Жозеом Мурињом. Није први, вероватно неће бити ни последњи коме се качи овај придев, јер се одавно шушка да се исто осећају Пол Погба и Алексис Санчез.

Да ли његовом боравку на Олд Трафорду полако истиче време нико није сигуран, али оно што је извесно јесте да Лукаку полако размишља о будућности. Наиме, у недавном разговору за милански спортски лист Газета дело Спорт, робусни нападач пожелео је себи две ствари - да ускоро појача Јувентус и заигра крај Кристијана Роналда.

“Долазак у Серију А? Зашто да не? Волео бих да се то догоди”, поручио је Лукаку и затим открио своју љубав према Јувентусу и играчима Старе даме.

”Јувентус је фантастичан пројекат који је годинама уназад на стабилним ногама и сваке године напредује. Сваког лета су све јачи. Немам дилему, Јувентус је међу два-три најјача тима у Европи”.

Ту није био крај лепим речима на рачун дугогодишњег италијанског шампиона.

”Са клупе их води одличан тренер, а на терену су изванредни играчи”, не крије Лукаку, а посебно истичеКристијана Роналда:

”Кристијано се увек издваја, али не треба да заборавим ни друге. Пауло Дибала је већ импресионирао и само постаје бољи, а лично волим и Дагласа Косту. Јувентус је направио страшан потез када га је довео. Клуб је променио његову каријеру набоље и увек се истиче и прави разлику”.

Подсетимо, Ромелуов брат Џордан наступа за Лацио последње две године. Ромелу са Јунајтедом има важећи уговор до јуна 2022. године и годишњу плату од близу 15.000.000 евра. Иначе, ово није први пут да се Лукаку повезује са Јувентусом, пошто је његов агент Мино Рајола пре две године флертовао са Старом дамом и покушавао да заврши трансфер. Јувентус се тада ипак одлучио за Гонзала Игуаина. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар