Lukaku sanja Juventus i mjesto kraj Ronalda!

Iznenađeni?

Fudbal 16.10.2018 | 20:40
Lukaku sanja Juventus i mjesto kraj Ronalda!
Dolazak na Old Traford u poslu vrednom 85.000.000 evra trebalo je da učini Romelua Lukakua nedodirljivim u Mančester Junajted bar sledeću deceniju. Međutim, stvari su nenadano počele da se menjaju. Lukaku je bez klupskog pogotka tačno mesec dana. Odnosno - tačno 595 minuta. Ili, šest punih utakmica i još 55 minuta iz susreta protiv Votforda odigranog 15. septembra, kada je zatresao mrežu pred kraj prvog poluvremena. 

Zato se poslednjih dana na Ostrvu vodi otvorena diskusija njegove želje da nosi dres Mančester junajteda, odnosno navodnog nezadovoljstva zbog saradnje sa Žozeom Murinjom. Nije prvi, verovatno neće biti ni poslednji kome se kači ovaj pridev, jer se odavno šuška da se isto osećaju Pol Pogba i Aleksis Sančez.

Da li njegovom boravku na Old Trafordu polako ističe vreme niko nije siguran, ali ono što je izvesno jeste da Lukaku polako razmišlja o budućnosti. Naime, u nedavnom razgovoru za milanski sportski list Gazeta delo Sport, robusni napadač poželeo je sebi dve stvari - da uskoro pojača Juventus i zaigra kraj Kristijana Ronalda.

“Dolazak u Seriju A? Zašto da ne? Voleo bih da se to dogodi”, poručio je Lukaku i zatim otkrio svoju ljubav prema Juventusu i igračima Stare dame.

”Juventus je fantastičan projekat koji je godinama unazad na stabilnim nogama i svake godine napreduje. Svakog leta su sve jači. Nemam dilemu, Juventus je među dva-tri najjača tima u Evropi”.

Tu nije bio kraj lepim rečima na račun dugogodišnjeg italijanskog šampiona.

”Sa klupe ih vodi odličan trener, a na terenu su izvanredni igrači”, ne krije Lukaku, a posebno ističeKristijana Ronalda:

”Kristijano se uvek izdvaja, ali ne treba da zaboravim ni druge. Paulo Dibala je već impresionirao i samo postaje bolji, a lično volim i Daglasa Kostu. Juventus je napravio strašan potez kada ga je doveo. Klub je promenio njegovu karijeru nabolje i uvek se ističe i pravi razliku”.

Podsetimo, Romeluov brat Džordan nastupa za Lacio poslednje dve godine. Romelu sa Junajtedom ima važeći ugovor do juna 2022. godine i godišnju platu od blizu 15.000.000 evra. Inače, ovo nije prvi put da se Lukaku povezuje sa Juventusom, pošto je njegov agent Mino Rajola pre dve godine flertovao sa Starom damom i pokušavao da završi transfer. Juventus se tada ipak odlučio za Gonzala Iguaina. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar