Да ли је Сергеј рјешење Мурињових проблема са Погбом?

Менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо био је гост на "Стадиону под Горицом" где је Црна Гора дочекала Србију у Лиги нација.

Фудбал 12.10.2018 | 21:50
Да ли је Сергеј рјешење Мурињових проблема са Погбом?
"Орлови" су у Подгорици славили са 2:0 погоцима Александра Митровића, а Мурињо је у друштву Предрага Мијатовића посматрао тај дуел.

Португалчев долазак у Подгорицу није био "ексклузива", с обзиром на то да је претходних година боравио и у Београду и у Загребу, а познато је да током репрезентативних пауза воли да гледа утакмице националним тимова, чак и када не играју играчи који су му интересантни. 

Међутим, енглески медији наводе да се на терену нашао један који би ускоро могао да се пресели на "Олд Трафорд" – у питању је Сергеј Милинковић-Савић. 

Везиста Лација прошао је претходних месеци кроз праву трансфер сагу, од Париза и Лондона, преко Манчестера и Мадрида, али је на крају остао у Риму и потписао нови, финансијски бољи уговор који нема откупну клаузулу. 

Како пишу острвски медији, Мурињо Сергеја види као потенцијалног кандидата за везни ред Јунајтеда и решење проблема званог Пол Погба. Француз је незадовољан статусом у клубу, наводно тражи отказ менаџера и свакодневно се на друштвеним мрежама појављују садржаји њихове нетрпељивости. 

Милинковић-Савић у претходних неколико недеља није био у доброј форми, док је у Подгорици добио последњих 15-ак минута, али је учествовао код другог гола Србије. На додавање Андрије Живковића луцидно је прескочио лопту и омогућио Александру Митровићу лагану реализацију. 

И он је био свестан коме је запао за око. 

"Тренутно сам у Лацију, али је лепо чути да један такав тренер дође да гледа утакмицу. А, дали се разочарао – није, можда је дошао да гледа неког другог. Видим да сви пишу да је дошао мене да гледа, али не мора то ништа да значи", каже Милинковић-Савић. 

Осим њега, Жозе је на делу могао да види маестралног Николу Миленковића и не би било необично да садашњи играч Фиорентине у догледно време појача одбрану "Црвених ђавола". 

Муриња наредних дана наводно очекују битни састанци са челницима Јунајтеда у вези са кризом у којој се клуб налази након најгорег старта сезоне у последњих 30 година. 

Преокрет у надокнади времена против Њукасла (3:2) протеклог викенда га је скоро сигурно спасао отказа, али му посао и даље није потпуно безбедан.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар