Da li je Sergej rješenje Murinjovih problema sa Pogbom?

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo bio je gost na "Stadionu pod Goricom" gde je Crna Gora dočekala Srbiju u Ligi nacija.

Fudbal 12.10.2018 | 21:50
Da li je Sergej rješenje Murinjovih problema sa Pogbom?
"Orlovi" su u Podgorici slavili sa 2:0 pogocima Aleksandra Mitrovića, a Murinjo je u društvu Predraga Mijatovića posmatrao taj duel.

Portugalčev dolazak u Podgoricu nije bio "ekskluziva", s obzirom na to da je prethodnih godina boravio i u Beogradu i u Zagrebu, a poznato je da tokom reprezentativnih pauza voli da gleda utakmice nacionalnim timova, čak i kada ne igraju igrači koji su mu interesantni. 

Međutim, engleski mediji navode da se na terenu našao jedan koji bi uskoro mogao da se preseli na "Old Traford" – u pitanju je Sergej Milinković-Savić. 

Vezista Lacija prošao je prethodnih meseci kroz pravu transfer sagu, od Pariza i Londona, preko Mančestera i Madrida, ali je na kraju ostao u Rimu i potpisao novi, finansijski bolji ugovor koji nema otkupnu klauzulu. 

Kako pišu ostrvski mediji, Murinjo Sergeja vidi kao potencijalnog kandidata za vezni red Junajteda i rešenje problema zvanog Pol Pogba. Francuz je nezadovoljan statusom u klubu, navodno traži otkaz menadžera i svakodnevno se na društvenim mrežama pojavljuju sadržaji njihove netrpeljivosti. 

Milinković-Savić u prethodnih nekoliko nedelja nije bio u dobroj formi, dok je u Podgorici dobio poslednjih 15-ak minuta, ali je učestvovao kod drugog gola Srbije. Na dodavanje Andrije Živkovića lucidno je preskočio loptu i omogućio Aleksandru Mitroviću laganu realizaciju. 

I on je bio svestan kome je zapao za oko. 

"Trenutno sam u Laciju, ali je lepo čuti da jedan takav trener dođe da gleda utakmicu. A, dali se razočarao – nije, možda je došao da gleda nekog drugog. Vidim da svi pišu da je došao mene da gleda, ali ne mora to ništa da znači", kaže Milinković-Savić. 

Osim njega, Žoze je na delu mogao da vidi maestralnog Nikolu Milenkovića i ne bi bilo neobično da sadašnji igrač Fiorentine u dogledno vreme pojača odbranu "Crvenih đavola". 

Murinja narednih dana navodno očekuju bitni sastanci sa čelnicima Junajteda u vezi sa krizom u kojoj se klub nalazi nakon najgoreg starta sezone u poslednjih 30 godina. 

Preokret u nadoknadi vremena protiv Njukasla (3:2) proteklog vikenda ga je skoro sigurno spasao otkaza, ali mu posao i dalje nije potpuno bezbedan.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar