Није био пенал за Звезду против Земуна!

"Играч запео за своју ногу – није био пенал за Звезду против Земуна!" Игор Радојичић, један од наших најбољих судија, изјавио је да није био пенал за Црвену звезду на гостовању Земуну за викенд.

Фудбал 09.10.2018 | 19:15
Није био пенал за Звезду против Земуна!
Највећу пажњу претходног викенда изазвала је одлука судије Срђана Јовановића у Горњој Вароши да досуди једанаестерац за Црвену звезду након дуела у ком су се нашли Душан Јованчић и Миљан Вукадиновић.

Радојичић је, пишу "Вечерње новости" у емисији "Преглед кола" на телевизији "Арена спорт", истакао да прекршај није био за најстрожу казну. 

"Нажалост по судију, ја контакт не видим. Очигледно се фудбалер Звезде саплео о своју ногу. Судија је очигледно имао своју дилему, јер није одмах свирао пенал. Можда је помислио због начина на који је играч пао, и због тога што то није играч који је склон симулирању, али евидентно је да је играч запео о своју ногу, што се види на снимку", констатовао је Радојичић у емисији, а преносе "Вечерње новости". 

Звезда из досуђеног пенала није успела да постигне гол, пошто је Ебисилио погодио стативу, али је касније головима Јовељића и Марина стигла до преокрета и победе од 2:1.





Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар