Nije bio penal za Zvezdu protiv Zemuna!

"Igrač zapeo za svoju nogu – nije bio penal za Zvezdu protiv Zemuna!" Igor Radojičić, jedan od naših najboljih sudija, izjavio je da nije bio penal za Crvenu zvezdu na gostovanju Zemunu za vikend.

Fudbal 09.10.2018 | 19:15
Nije bio penal za Zvezdu protiv Zemuna!
Najveću pažnju prethodnog vikenda izazvala je odluka sudije Srđana Jovanovića u Gornjoj Varoši da dosudi jedanaesterac za Crvenu zvezdu nakon duela u kom su se našli Dušan Jovančić i Miljan Vukadinović.

Radojičić je, pišu "Večernje novosti" u emisiji "Pregled kola" na televiziji "Arena sport", istakao da prekršaj nije bio za najstrožu kaznu. 

"Nažalost po sudiju, ja kontakt ne vidim. Očigledno se fudbaler Zvezde sapleo o svoju nogu. Sudija je očigledno imao svoju dilemu, jer nije odmah svirao penal. Možda je pomislio zbog načina na koji je igrač pao, i zbog toga što to nije igrač koji je sklon simuliranju, ali evidentno je da je igrač zapeo o svoju nogu, što se vidi na snimku", konstatovao je Radojičić u emisiji, a prenose "Večernje novosti". 

Zvezda iz dosuđenog penala nije uspela da postigne gol, pošto je Ebisilio pogodio stativu, ali je kasnije golovima Joveljića i Marina stigla do preokreta i pobede od 2:1.





Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar