Гарсија: Радоњић мора да покаже више и брже да учи!

Тренер Олимпика из Марсеја Руди Гарсија каже да клуб плаћа цену касних појачања и поручује да Немања Радоњић и Дује Ћалета-Цар морају брже да се прилагоде.

Фудбал 05.10.2018 | 17:45
Гарсија: Радоњић мора да покаже више и брже да учи!
Њих двојица су пристигли овог лета, а Радоњић је тек почео да добија нешто већу минутажу на крилу.

Олимпик је у четвртак поражен ремизирао са Аполоном 2:2 у мечу Лиге Европе, а Радоњић је био стартер.

"То је као пораз, кад у гостима водите 2:0, са приликама за 3:0 и касније 3:1, не можете да дозволите себи да не узмете та три бода. Не помаже нам што се пласмана тиче и то је главни проблем у овом тренутку. Ништа није готово, али оних последњих 20 минута је скупо коштало. Луис Густаво је тражио промену и то нам је био ударац у одбрани, нисмо били довољно агресивни код другог гола у свом казненом простору", оценио је после меча Гарсија.

Његов тим је у лошој серији пошто је у свим такмичењима на последњих пет утакмица имао три пораза, реми и само једну победу.

Поред тога, показивао је деконцентрацију у одбрани у финишу меча и када је Лука Јовић дао победоносни гол за Ајнтрахт у претходном колу. Разлика је против Аполона било то што Немања Радоњић није ушао као измена већ као стартер.

"Често понављамо неке грешке, то постаје иритантно. Морамо да показујемо више, посебно они који су стигли Дује и Немања. Има ствари које морају брже да уче. Плаћамо цех касних појачања. У недељу морамо да победимо, брзо се опоравимо и онда ће се ствари мало смирити. Каскамо у Лиги Европе", рекао је Гарсија.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар