Спидер-Ман обара рекорде

Да ће нови Спидер-Ман бити врхунска игра нисмо ни сумњали, али да ће оваквом невероватном брзином чистити све комерцијално-финансијске рекорде пред собом, то је нешто што само Сонијевим ексклузивама успева за руком, пише сајт плаy. цо. рс

Информационе технологије 21.09.2018 | 21:16
Спидер-Ман обара рекорде
Сонy је објавио званичне бројке за новог Спајдермена, и нема довољно адекватних суперлатива да објаснимо колико су импресивне. Игра је у прва три дана од изласка продата у преко 3,3 милиона јединица, чинећи тако Спидер-Ман убедљиво најбрже продаваном игром у историји свих игара које је Сонy публиковао, још од првог Плаyстатиона до данас, а пре само пар месеци тај исти рекорд је оборила још једна одлична ПлаyСтатион 4 ексклузива, Год оф Wар.

Осим овог рекорда, Спидер-ман је постао и највише преднаручивана игра у историји Плаyстатион конзола, игру је пре самог изласка игре купило милион људи путем преордера, који је доносио неке додатне бонус ситнице унутар игре.

Како би популарност ове видео-игре ставили у перспективу, за та прва три дана Спидер-Ман је донео Сонију зараду од око 200 милиона долара, док је прошле године филм Спидер-Ман: Хомецоминг, који се сматрао за комерцијални успех, током првог викенда приказивања зарадио око 112 милиона долара, дакле скоро па дупло мање.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар