Поражавајуће бројке Балотелија - на припреме са преко 100 кг?!

И даље има шест килограма преко идеалне границе. . . !

Фудбал 12.09.2018 | 08:15
Поражавајуће бројке Балотелија - на припреме са преко 100 кг?!
Зашто увек он?!

Марио Балотели поново је изазвао праву буру негативних коментара и делује да помоћи - нема! На велика врата враћен је у репрезентацију Италије после доласка Роберта Манчинија, али је експресно из ње избачен! После катастрофалног издања против Пољске и правог урагана који се на њега обрушио, Балотели је елиминисан из комбинације за утакмицу са Португалијом, чему је претходила права рафална паљба негативних коментара на рачун његове игре. На све то надовезали су се и анализе легендарних фудбалских радника Згибњева Бонијека и Арига Сакија, који су чак поменули да Балотели има 15 килограма вишка. И, што је најстрашније од свега - нису погрешили?! 

После свега што је снашло Балотелија претходних дана француски Л'Екипстигао је до поражавајућих бројки који само показују стање некада најталентованијег младог фудбалера Италије. Наиме, Балотели се на почетак Нициних припрема за нову сезону 17. јула појавио са преко 100 килограма! 

Балотелијево стање довело је до лудила новог Нициног тренера Патрика Вијеру. Зато је и стављен под жестоки индивидуални програм, како би покушао што пре да скине све масне наслаге које су се скупиле за јако кратко време! Тачније, од маја до јула…

Непуна два месеца по доласку у Ницин тренинг камп Балотели и даље има чак шест килограма више од идеалне границе. А она стоји на 88 килограма.

Невероватно звучи, али Балотели је своје тело уништио за два месеца одмора… Није ни чудо што је Марсељ одустао од куповине, иако га је толико јурио. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар