Poražavajuće brojke Balotelija - na pripreme sa preko 100 kg?!

I dalje ima šest kilograma preko idealne granice. . . !

Fudbal 12.09.2018 | 08:15
Poražavajuće brojke Balotelija - na pripreme sa preko 100 kg?!
Zašto uvek on?!

Mario Baloteli ponovo je izazvao pravu buru negativnih komentara i deluje da pomoći - nema! Na velika vrata vraćen je u reprezentaciju Italije posle dolaska Roberta Mančinija, ali je ekspresno iz nje izbačen! Posle katastrofalnog izdanja protiv Poljske i pravog uragana koji se na njega obrušio, Baloteli je eliminisan iz kombinacije za utakmicu sa Portugalijom, čemu je prethodila prava rafalna paljba negativnih komentara na račun njegove igre. Na sve to nadovezali su se i analize legendarnih fudbalskih radnika Zgibnjeva Bonijeka i Ariga Sakija, koji su čak pomenuli da Baloteli ima 15 kilograma viška. I, što je najstrašnije od svega - nisu pogrešili?! 

Posle svega što je snašlo Balotelija prethodnih dana francuski L'Ekipstigao je do poražavajućih brojki koji samo pokazuju stanje nekada najtalentovanijeg mladog fudbalera Italije. Naime, Baloteli se na početak Nicinih priprema za novu sezonu 17. jula pojavio sa preko 100 kilograma! 

Balotelijevo stanje dovelo je do ludila novog Nicinog trenera Patrika Vijeru. Zato je i stavljen pod žestoki individualni program, kako bi pokušao što pre da skine sve masne naslage koje su se skupile za jako kratko vreme! Tačnije, od maja do jula…

Nepuna dva meseca po dolasku u Nicin trening kamp Baloteli i dalje ima čak šest kilograma više od idealne granice. A ona stoji na 88 kilograma.

Neverovatno zvuči, ali Baloteli je svoje telo uništio za dva meseca odmora… Nije ni čudo što je Marselj odustao od kupovine, iako ga je toliko jurio. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar