Меган поново привлачи пажњу

Софистицирано, али веома сексепилно издање војвоткиње од Сасекса.

Забава 30.08.2018 | 10:47
Меган поново привлачи пажњу
Након краће паузе од краљевских обавеза коју су искористили за одмор и летовање, принц Хари и војвоткиња Меган Маркл поново су виђени у јавности.

Популарни брачни пар појавио се на бродвејској представи у Лондону у оквиру добротворне вечере коју је организовало удружење Сентебале, које пружа подршку младим људима оболелим од ХИВ вируса.



Војвоткиња позната по кршењу краљевских правила и овога пута је занемарила чак два одједном. Обукавши црну мини хаљину са дубоким деколтеом, "једним ударцем" је прекршила два правила - минић и деколте налазе се на врху листе забрањених одевних комада за чланице британске краљевске породице.



Преко ње је обукла струкирани црни сако, а целу комбинацију заокружила је црним салонкама са високом штиклом и црном торбицом.

Када су у питању накит и фризура, Меган је такође остала доследна себи - понела је дискретне златне минђуше и једноставну високу пунђу, без икаквих украса у коси.



Ипак, оно што је свима било најслађе јесу осмеси који нису силазили са лица познатог пара, нарочито када погледају једно у друго.

Извор: Курир/Стил

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Неда

31.08.2018 05:24

Лијепи Хари,исти тата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

31.08.2018 11:04

Он јесте ружњикав, али обзиром на позицију могао је наћи и лепшу Циганчицу од ове.

Name

Бансхее

31.08.2018 20:25

Гени! Хари је јепси од супруге. Све три садашње снахе Камила, Кејт и ова Харијева Меган су старије од мужева и ружније, сем ове Вилијемове. Али и то доказује нешто! Нормалности! Код нас, “бизнисмени” такве не би ни погледали, траже бар 15 или висе година младје. И онда ми, биједа, моралисемо како је Запад покварен. Ми узорни! Гори смо од њих. Они бар нису лицемјерни!

Name

херцеговац

01.09.2018 08:41

Мора бити да Кејт лијепо пјева. Има ноге ко славуј