Megan ponovo privlači pažnju

Sofisticirano, ali veoma seksepilno izdanje vojvotkinje od Saseksa.

Zabava 30.08.2018 | 10:47
Megan ponovo privlači pažnju
Nakon kraće pauze od kraljevskih obaveza koju su iskoristili za odmor i letovanje, princ Hari i vojvotkinja Megan Markl ponovo su viđeni u javnosti.

Popularni bračni par pojavio se na brodvejskoj predstavi u Londonu u okviru dobrotvorne večere koju je organizovalo udruženje Sentebale, koje pruža podršku mladim ljudima obolelim od HIV virusa.



Vojvotkinja poznata po kršenju kraljevskih pravila i ovoga puta je zanemarila čak dva odjednom. Obukavši crnu mini haljinu sa dubokim dekolteom, "jednim udarcem" je prekršila dva pravila - minić i dekolte nalaze se na vrhu liste zabranjenih odevnih komada za članice britanske kraljevske porodice.



Preko nje je obukla strukirani crni sako, a celu kombinaciju zaokružila je crnim salonkama sa visokom štiklom i crnom torbicom.

Kada su u pitanju nakit i frizura, Megan je takođe ostala dosledna sebi - ponela je diskretne zlatne minđuše i jednostavnu visoku punđu, bez ikakvih ukrasa u kosi.



Ipak, ono što je svima bilo najslađe jesu osmesi koji nisu silazili sa lica poznatog para, naročito kada pogledaju jedno u drugo.

Izvor: Kurir/Stil

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Neda

31.08.2018 05:24

Lijepi Hari,isti tata.

ODGOVORITE
Name

Sa strane

31.08.2018 11:04

On jeste ružnjikav, ali obzirom na poziciju mogao je naći i lepšu Cigančicu od ove.

Name

Banshee

31.08.2018 20:25

Geni! Hari je jepsi od supruge. Sve tri sadašnje snahe Kamila, Kejt i ova Harijeva Megan su starije od muževa i ružnije, sem ove Vilijemove. Ali i to dokazuje nešto! Normalnosti! Kod nas, “biznismeni” takve ne bi ni pogledali, traže bar 15 ili vise godina mladje. I onda mi, bijeda, moralisemo kako je Zapad pokvaren. Mi uzorni! Gori smo od njih. Oni bar nisu licemjerni!

Name

hercegovac

01.09.2018 08:41

Mora biti da Kejt lijepo pjeva. Ima noge ko slavuj