"Стрелица" из Барсе: ВАР би одузео Реалове титуле!

Нови играч Барселоне без устезања рекао шта мисли о успесима највећег ривала у Лиги шампиона.

Фудбал 26.08.2018 | 13:00
"Стрелица" из Барсе: ВАР би одузео Реалове титуле!
Искусни Артуро Видал (31) стигао је овог лета у Барселону из Бајерна и није било потребно да додатно наглашава да ће бити посебно мотивисан у дербијима против Реала.

Чилеанац је и у дресу немачког првака имао велику жељу да освоји Лигу шампиона, али је прошле године испао од Реала у полуфиналу, а годину пре тога у четвртфиналу најјачег такмичења.

Према његовом мишљењу, у оба случаја су грешке судија имале велики утицај на то ко ће "изаћи" из тих двомеча као победник.

"Сваки фубдалер сања о пехару Лиге шампиона, никад га нисам освојио и то ми је велика жеља. Можда бих га имао са Бајерном да је био ВАР против Реала, сигуран сам да бисмо два пута били најбољи у Европи", рекао је Видал за каталонски Мундо Депортиво.

Темпераментни Чилеанац био је један од најгласнијих после испадања од Реала, прво је оптужио мађарског судију Виктора Касаија да је "покрао Бајерн", а онда и годину дана касније турског арбитра Џунејта Чакира.

Управо је освајање "ушатог трофеја" разлог зашто је Видал прешао у Барселону.

"Барселона је често била најбоља и желим да будем део тог клуба у успесима. Хоћу да освајам титуле, зато сам у Барселони", нагласио је везиста који је стигао у клуб уместо Паулиња, јер је Бразилац морао да се врати у кинески Гвангжу, који га је прошле сезоне позајмио Каталонцима.

И тај повратак узроковао је да наш Немања Гудељ постане прекобројан странац у екипи Фабија Канавара у Азији, па је зато наш репрезентативац прихватио позив да се врати у Европу и да настави каријеру у Спортингу, што је ове недеље званично потврђено.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар