Промјене у Бешикташу: Лав оут, Бурак ин?!

Са новим нападачем на Партизан?

Фудбал 20.08.2018 | 16:00
Промјене у Бешикташу: Лав оут, Бурак ин?!
Пре само два дана продао је Бешикташ Алвара Негреда Монаку, а како сад ствари стоје претрпеће додатну промену у нападу у завршници прелазног рока, пошто је Вагнер Лав јасно ставио до знања челницима клуба да жели да напусти Истанбул.

Његов захтев није од јуче. Искусни шпиц је током лета више пута покушавао да пронађе нову средину, последњи клуб који га је желео био је Сантос, међутим, повратак у отаџбину је пропао јер иако је био договорен. Наиме, трансфер пијаца у Бразилу се завршила пре него што су клубови разменили папире и Лав је остао на Босфору. По свој прилици не задуго, јер је свестан да код тренера Шенола Гунеша неће добијати прилику, а то би могао да искористи Гецтепе.

„Хоћу да одем. Не видим себе више у Бешикташу. Нисам успео да уђем у голгетерску форму, јер сам стигао у зимском прелазном року и било ми је тешко да се наметнем. Зато желим да одем, негде, да играм, али у Турској долази у обзир само позајмица“, појаснио је Вагнер Лев.

Гецтепе је контактирао челнике Бешикташа и тренутно су у току преговори како да се дође до споразума. Најреалнија варијанта је да клубови поделе трошкове плате, да свако издвоји по 1.100.000 евра и тако добаци до 2.200.000 евра колико су примања 34-годишњег нападача.

Уместо њега, Бешикташ ће покушати да доведе још једног провереног шпица. Мета црно-белих је Бурак Јилмаз, за кога Трабзон тражи обештећење од 4.500.000 евра, док би плата турског репрезентативца требало да буде 3.200.000 евра.

Остаје питање да ли ће ова промена да се деси до двомеча са Партизаном, односно да ли ће Бешикташ до среде успети најпре да се отараси Лава, купи Јилмаза, а затим га пријави за плеј-оф Лиге Европе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар