Promjene u Bešiktašu: Lav out, Burak in?!

Sa novim napadačem na Partizan?

Fudbal 20.08.2018 | 16:00
Promjene u Bešiktašu: Lav out, Burak in?!
Pre samo dva dana prodao je Bešiktaš Alvara Negreda Monaku, a kako sad stvari stoje pretrpeće dodatnu promenu u napadu u završnici prelaznog roka, pošto je Vagner Lav jasno stavio do znanja čelnicima kluba da želi da napusti Istanbul.

Njegov zahtev nije od juče. Iskusni špic je tokom leta više puta pokušavao da pronađe novu sredinu, poslednji klub koji ga je želeo bio je Santos, međutim, povratak u otadžbinu je propao jer iako je bio dogovoren. Naime, transfer pijaca u Brazilu se završila pre nego što su klubovi razmenili papire i Lav je ostao na Bosforu. Po svoj prilici ne zadugo, jer je svestan da kod trenera Šenola Guneša neće dobijati priliku, a to bi mogao da iskoristi Gectepe.

„Hoću da odem. Ne vidim sebe više u Bešiktašu. Nisam uspeo da uđem u golgetersku formu, jer sam stigao u zimskom prelaznom roku i bilo mi je teško da se nametnem. Zato želim da odem, negde, da igram, ali u Turskoj dolazi u obzir samo pozajmica“, pojasnio je Vagner Lev.

Gectepe je kontaktirao čelnike Bešiktaša i trenutno su u toku pregovori kako da se dođe do sporazuma. Najrealnija varijanta je da klubovi podele troškove plate, da svako izdvoji po 1.100.000 evra i tako dobaci do 2.200.000 evra koliko su primanja 34-godišnjeg napadača.

Umesto njega, Bešiktaš će pokušati da dovede još jednog proverenog špica. Meta crno-belih je Burak Jilmaz, za koga Trabzon traži obeštećenje od 4.500.000 evra, dok bi plata turskog reprezentativca trebalo da bude 3.200.000 evra.

Ostaje pitanje da li će ova promena da se desi do dvomeča sa Partizanom, odnosno da li će Bešiktaš do srede uspeti najpre da se otarasi Lava, kupi Jilmaza, a zatim ga prijavi za plej-of Lige Evrope.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar