Какав накит бирате?

Модни детаљ је улазница за пажњу, примећеност, привлачење симпатија или неприхватање.

Мода и љепота 16.08.2018 | 11:58
Какав накит бирате?
МОДНИ детаљ је улазница за пажњу, примећеност, привлачење симпатија или неприхватање. Избор накита није поштеђен овог усуда и привилегије. Стручњаци кажу да је баш он параметар којим се многи руководе када процењују друге, јер није свеједно да ли се китите дијамантима, бижутеријом, бисерима, нити да ли бирате уникатне или уобичајене моделе. Истраживања показују да оно што ставите на себе открива и ваш карактер и навике.

Упечатљиви комади

Уколико најчешће купујете велик накит у јарким бојама, који упада у очи, значи да сте јака особа. Доминантни сте и желите да будете у центру пажње, што вам и полази за руком. Имате довољно самопоуздања да све то изнесете.

Неупадљиви примерци

Ако увек носите минијатурне минђуше или ланчић који се тек назире колико је танак, скромни сте и повучени. Не волите да се издвајате нити да вас други посматрају.

Винтиџ

Овакав накит је обично део породичног наследства или поклона, па ако га комбинујете, значи да сте сентиментални, нежни и женствени. Ретро модели вам више пријају, као и ретро поглед на свет.

Бисери

Ако је ово ваш први избор, онда сте класични тип, понекад и конзервативни. Уз њих се везују отменост и софистицираност.

Уникати

Модерне девојке највише воле ручно рађене и оригиналне комаде, јер желе да се издвоје из масе. Играју на карту посебности, али им за то треба и добар буџет.
 
Новости
фото:интернет
 

Коментари / 0

Оставите коментар