И Зидан у Јувентусу!

Сензационална вест стиже из Мадрида!

Фудбал 17.07.2018 | 19:45
И Зидан у Јувентусу!
Када се пре неколико недеља први пут поменуло оно: "Роналдо у Јувентусу", многи нису могли да верују. Како је време пролазило, а Јуве приводио крају један од највећих послова у историји фудбала "отпор" је опадао, све до пре неки дан када је званично стигла потврда од стране оба клуба. И тад се нашао мали број оних који су казали: да сачекамо да подигне дрес. Јуче је подигао дрес. Појавила се уочи промоције Португалца информација да би уз њега у сали могао да се нађе и Зинедин Зидан. Није га било, али биће га у Јувентусу од октобра! И то ће га бити свакодневно, јер Зинедин Зидан такође стиже у Торино?! 

Још једна потврда да је у данашњем модерном фудбалу све могуће. 

Ову информацију под вињетом ексклузивно одбјавио је мадридски Либертад Дигитал, а убрзо пренели бројни шпански медији.

О чему се ради?

Зинедин Зидан постављен је на место саветника спортског директора Фабија Паратићија. У листу се позивају на изворе блиске породици Ањели, истичући да Зидан на нову функцију ступа кроз два и по месеца! Рекло би се, ништа мање изненађење него када је Зизу долазио, или одлазио са клупе Реала. Сада је, то је сасвим очигледно, кључ у свему био Кристијано Роналдо. 

Сам долазак на место саветника спортског директора Јувеа и неки неки сензационалан "трансфер", али овај потез јасно имплицира у ком ће се даље правцу развијати Зиданова каријера. Или фотеља спортског директора, или место тренера по одласку Макса Алегрија. Пре ће бити ово друго.

У наредним данима очекујемо више детаља... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар