Ове естрадне личности имају завршене факултете

Велики број наших естрадних личности проводио је време над књигом, те су данас поносни власници диплома са различитих факултета.

Забава 14.07.2018 | 11:18
Ове естрадне личности имају завршене факултете
Једна од највећих звезда на Балкану, Здравко Чолић дипломирао је на Економском факултету у Сарајеву. Он је поред тога ишао и у музичку школу где је учио да свира гитару.

Неда Украден је поносни власнике две дипломе. Певачица је завршила два факултета у Сарајеву, Правни и Филолошки.

Зорица Брунцлик је завршила Економски факултет у Нишу, а започела је и студије права у Београду, које никада није завршила.
Њен супруг Кемиш магистрирао је хармонику у Бечу, док Жељко Јоксимовић свира чак 14 инструмената. Студије је завршио на Факултету музичких уметности у Београду.

На Саобраћајном факултету дипломирао је Милош Бојанић, а након тога је радио као директор у једном предузећу. После снимљеног албума, напустио је предузеће и наставио да се бави музиком.

Николија Јовановић завршила је студије у Атини и то Међународни бизнис, док су на Факултету музичких уметности, дипломирале Биља Крстић, Леонтина Вукомановић, Александра Радовић и Ивана Јордан.

Певачица Нада Обрић је завршила Правни факултет. Након тога певачица се запослила и радила на правним пословима у општини Центар у Сарајеву.

Новости
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дзаба Скола

14.07.2018 20:55

Да сви ови сто сте их набројали зиве од факултета неби имали банке у дзепу,они су тога свијесни и зато раде оно сто раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.07.2018 08:19

Народ плаца. Ко је ту онда будала? Ово посљедње је било реторицко питање.