Ove estradne ličnosti imaju završene fakultete

Veliki broj naših estradnih ličnosti provodio je vreme nad knjigom, te su danas ponosni vlasnici diploma sa različitih fakulteta.

Zabava 14.07.2018 | 11:18
Ove estradne ličnosti imaju završene fakultete
Jedna od najvećih zvezda na Balkanu, Zdravko Čolić diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. On je pored toga išao i u muzičku školu gde je učio da svira gitaru.

Neda Ukraden je ponosni vlasnike dve diplome. Pevačica je završila dva fakulteta u Sarajevu, Pravni i Filološki.

Zorica Brunclik je završila Ekonomski fakultet u Nišu, a započela je i studije prava u Beogradu, koje nikada nije završila.
Njen suprug Kemiš magistrirao je harmoniku u Beču, dok Željko Joksimović svira čak 14 instrumenata. Studije je završio na Fakultetu muzičkih umetnosti u Beogradu.

Na Saobraćajnom fakultetu diplomirao je Miloš Bojanić, a nakon toga je radio kao direktor u jednom preduzeću. Posle snimljenog albuma, napustio je preduzeće i nastavio da se bavi muzikom.

Nikolija Jovanović završila je studije u Atini i to Međunarodni biznis, dok su na Fakultetu muzičkih umetnosti, diplomirale Bilja Krstić, Leontina Vukomanović, Aleksandra Radović i Ivana Jordan.

Pevačica Nada Obrić je završila Pravni fakultet. Nakon toga pevačica se zaposlila i radila na pravnim poslovima u opštini Centar u Sarajevu.

Novosti
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dzaba Skola

14.07.2018 20:55

Da svi ovi sto ste ih nabrojali zive od fakulteta nebi imali banke u dzepu,oni su toga svijesni i zato rade ono sto rade.

ODGOVORITE
Name

Re

15.07.2018 08:19

Narod placa. Ko je tu onda budala? Ovo posljednje je bilo retoricko pitanje.