Балотели договорио страшан уговор у Марсељу!

Убедљиво најплаћенији играч у тиму, Олимпик се баш испрсио.

Фудбал 05.07.2018 | 19:45
Балотели договорио страшан уговор у Марсељу!
Био је виђен пред вратима италијанског фудбала, а сада је практично јасно - Марио Балотели остаје у Француској!

Информације са више страна говоре да је агент Мино Рајола за Балотелија избоксовао страшан уговор у Марсељу и да такве паре још није имао у својој каријери! Ради се о суми од 7.200.000 евра, што је тачно 600.000 евра месечно. Олимпик се месецима помињао као потенцијално нова дестинација за повратника у италијанску репрезентацију, а очигледно је да је клупска управа решила баш да се отвори како би добила оно што дуго жели. Уговор ће бити потписан на четири године. 

Балотели ће тако постати убедљиво најплаћенији играч у тиму испред Луиза Густава и Димитрија Пајеа, који имају по 500.000 евра месечно. Ипак, Балотели је и даље светлосним годинама далеко за најплаћенијим трилингом француског првенства. Наравно, ради се о трозупцу Пари Сен Жермена Нејмар - Кавани - Мбапе чији је месечни приход преко 6.000.000 евра! Нејмар зарађује 3.067.000, Кавани 1.540.000, а Мбапе 1.500.000 европских новчаница на крају сваког месеца. Балотелијева примања биће у рангу онога што у Пари Сен Жермену зарађују Јулијан Дракслер и Марко Верати.

Иако је Балотелију уговор са Ницом технички истекао, Ница са Италијаном има потписан споразум по којем ће његов следећи клуб морати да исплати фиксно обештећење од 10.000.000 евра. Балотели је недавно одбио бруталну понуду неименованог кинеског клуба који му је на сто ставио чек на чак 30.000.000 евра годишње! Некадашњи играч Интера, Милана, Манчестер Ситија и Ливерпула је то глатко одбио пошто жели да остане у Европи. ж

С обзиром да Балотели долази, изгледно је да ће неко из трилинга Митроглу – Н'Жије – Жермен морати да оде.

Прошлосезонски финалиста Лиге Европе ће и наредне сезоне наступати у истом такмичењу, а амерички инвеститори који су преузели Марсељ дају Рудију Гарсији озбиљан новац да састави тим за Лигу шампиона. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар