Крстајић спрема Вељковића! Могућ и повратак Љајића!

Да ли ћемо против Бразила на делу видети штоперски тандем пројектован да нас чува у наредних 10 година?

Фудбал 26.06.2018 | 22:00
Крстајић спрема Вељковића! Могућ и повратак Љајића!
А за Бразилце – свежа крв! Најавио је селектор Младен Крстајић да ће у најважнијем мечу Мундијала бити промена у односу на поставу која је изашла на мегдан Швајцарцима. Сасвим логично, обзиром да такмичење као што је Првенство света изискује велику потрошњу и умор…

Далеко од тога да је наш најискуснији штопер Душко Тошић оставио слаб утисак. Блистао је против Костарике, да је срушио Џердана Шаћирија у заоставном времену – макар и по цену црвеног картона – оцена његових издања би била још виша. Међутим, према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта постоји реална могућност да уместо новог штопера Гунагџоуа у стартну поставу улети Милош Вељковић. У случају да се то деси први пут бисмо на делу видели тандем који је пројектован да чини последњи бдем испред српског гола у наредних десет година. Да, реч је о Вејковићу и Николи Миленковићу.

Популарни Блеки се доказао, сада је ред на златног дечака српског фудбала из Вердера.

Истина, отежавајућу околност представљаће му чињеница да ће се намерити на Бразилце и Габријела Жезуса. Међутим, Крстајић има велико поверење у момка који је био стандардан у Бундеслиги ове сезоне. Верује да може да изнесе одговорност и да може да освежи нашу последњу линију.

Такође, могуће је да се у поставу врати и Адем Љајић. Али то ће зависити од стања Сергеја МилинковићСавића. Ас Лација није блистао, али се мушки потрошио у судару са Швајцарском. Пре свега у тркачком делу.

"Видим да се полемише о Сергејовој игри, али људи он се ’убио’ од трчања. У првом полувремену је претрчао више од шест километара", отело се једном репрезентативцу Србије…

Када се томе дода да је Сергеј, после Костарике, сам изјавио да једва хода, јасно је да су га поменути мечеви исцрпели. Посебно, што је често био на мети агресивних ривала. До среде има сасвим довољно времена за опоравак, али могуће је да овог пута Крстајић Сергеја сачува као адута са клупе.

Видећемо хоће ли бити промена на крилној позицији? Делује да хоће.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар