Krstajić sprema Veljkovića! Moguć i povratak Ljajića!

Da li ćemo protiv Brazila na delu videti štoperski tandem projektovan da nas čuva u narednih 10 godina?

Fudbal 26.06.2018 | 22:00
Krstajić sprema Veljkovića! Moguć i povratak Ljajića!
A za Brazilce – sveža krv! Najavio je selektor Mladen Krstajić da će u najvažnijem meču Mundijala biti promena u odnosu na postavu koja je izašla na megdan Švajcarcima. Sasvim logično, obzirom da takmičenje kao što je Prvenstvo sveta iziskuje veliku potrošnju i umor…

Daleko od toga da je naš najiskusniji štoper Duško Tošić ostavio slab utisak. Blistao je protiv Kostarike, da je srušio Džerdana Šaćirija u zaostavnom vremenu – makar i po cenu crvenog kartona – ocena njegovih izdanja bi bila još viša. Međutim, prema saznanjima MOZZART Sporta postoji realna mogućnost da umesto novog štopera Gunagdžoua u startnu postavu uleti Miloš Veljković. U slučaju da se to desi prvi put bismo na delu videli tandem koji je projektovan da čini poslednji bdem ispred srpskog gola u narednih deset godina. Da, reč je o Vejkoviću i Nikoli Milenkoviću.

Popularni Bleki se dokazao, sada je red na zlatnog dečaka srpskog fudbala iz Verdera.

Istina, otežavajuću okolnost predstavljaće mu činjenica da će se nameriti na Brazilce i Gabrijela Žezusa. Međutim, Krstajić ima veliko poverenje u momka koji je bio standardan u Bundesligi ove sezone. Veruje da može da iznese odgovornost i da može da osveži našu poslednju liniju.

Takođe, moguće je da se u postavu vrati i Adem Ljajić. Ali to će zavisiti od stanja Sergeja MilinkovićSavića. As Lacija nije blistao, ali se muški potrošio u sudaru sa Švajcarskom. Pre svega u trkačkom delu.

"Vidim da se polemiše o Sergejovoj igri, ali ljudi on se ’ubio’ od trčanja. U prvom poluvremenu je pretrčao više od šest kilometara", otelo se jednom reprezentativcu Srbije…

Kada se tome doda da je Sergej, posle Kostarike, sam izjavio da jedva hoda, jasno je da su ga pomenuti mečevi iscrpeli. Posebno, što je često bio na meti agresivnih rivala. Do srede ima sasvim dovoljno vremena za oporavak, ali moguće je da ovog puta Krstajić Sergeja sačuva kao aduta sa klupe.

Videćemo hoće li biti promena na krilnoj poziciji? Deluje da hoće.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar