Аргентина сикће, Хорхе се правда!

Меси није нашао простор. . . ! „Њему је било нелагодно данас само зато што се Исланд одлично бранио“, каже селектор Гаучоса.

Фудбал 17.06.2018 | 14:15
Аргентина сикће, Хорхе се правда!
Аргентина је разочарана стартним ремијем на Мундијалу у Русији. Подбацили су Гаучоси, затајио и Лео Меси који је промашио једанаестерац у 64. минуту, али селектор Хорхе Сампаоли уверава да ништа није готово те да двоструки шампион света и даље има шансе за велики резултат.

Наравно, најпре о Месију чија се форма доводи у питање после стартног разочарања.  

"Месију је било нелагодно данас само зато што се Исланд одлично бранио. Није могао да пронађе потребан простор који му треба да би решавао утакмице. Не сумњам у Леа ни у његове квалитете. Још увек верујемо у себе. Знамо да имамо све што нам је потребно за велики резултат. Ово је само почетак, морамо да се спремимо за следећи меч", рекао је Сампаоли.

Упитан да прокоментарише несигурну партију и голмана Кабаљера, аргентински селектор је одговорио:

"Када изабереш голмана, то је зато што је најбољи. Не сумњам у Вилијеве квалитете, наставиће да брани", поручио је Хорхе Сампаоли.

Стрелац првог гола за Аргенитну на Светском првенству Серхио Агуеро каже да је сваки почетак тежак.

"Прва утакмица је увек најтежа. Шта је било, било је, морамо да се окренемо наредном ривалу. Има још да се игра, никакав пад није дозвољен", каже нападач Манчестер Ситија.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес 

Коментари / 0

Оставите коментар