Argentina sikće, Horhe se pravda!

Mesi nije našao prostor. . . ! „Njemu je bilo nelagodno danas samo zato što se Island odlično branio“, kaže selektor Gaučosa.

Fudbal 17.06.2018 | 14:15
Argentina sikće, Horhe se pravda!
Argentina je razočarana startnim remijem na Mundijalu u Rusiji. Podbacili su Gaučosi, zatajio i Leo Mesi koji je promašio jedanaesterac u 64. minutu, ali selektor Horhe Sampaoli uverava da ništa nije gotovo te da dvostruki šampion sveta i dalje ima šanse za veliki rezultat.

Naravno, najpre o Mesiju čija se forma dovodi u pitanje posle startnog razočaranja.  

"Mesiju je bilo nelagodno danas samo zato što se Island odlično branio. Nije mogao da pronađe potreban prostor koji mu treba da bi rešavao utakmice. Ne sumnjam u Lea ni u njegove kvalitete. Još uvek verujemo u sebe. Znamo da imamo sve što nam je potrebno za veliki rezultat. Ovo je samo početak, moramo da se spremimo za sledeći meč", rekao je Sampaoli.

Upitan da prokomentariše nesigurnu partiju i golmana Kabaljera, argentinski selektor je odgovorio:

"Kada izabereš golmana, to je zato što je najbolji. Ne sumnjam u Vilijeve kvalitete, nastaviće da brani", poručio je Horhe Sampaoli.

Strelac prvog gola za Argenitnu na Svetskom prvenstvu Serhio Aguero kaže da je svaki početak težak.

"Prva utakmica je uvek najteža. Šta je bilo, bilo je, moramo da se okrenemo narednom rivalu. Ima još da se igra, nikakav pad nije dozvoljen", kaže napadač Mančester Sitija.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images 

Komentari / 0

Ostavite komentar