Предсједништво: Хитан извјештај

Предсједништво БиХ затражило је данас од Савјета министара да хитно сачини и достави извјештај и анализу о ситуацији у области миграција у БиХ у вези са повећаним приливом миграната са приједлогом мјера и препорукама надлежних институција БиХ.

Босна и Херцеговина 10.05.2018 | 19:33
Предсједништво: Хитан извјештај
Из Предсједништва БиХ саопштено је да је примљена к знању информација предсједавајућег Савјета министара Дениса Звиздића о стању у области миграција у БиХ у вези са повећаним приливом миграната и да је Савјет министара задужен да хитно одржи посебну тематску сједницу о овом питању.

Предсједништво БиХ на данашњој сједници примило је к знању извјештај Савјета министара о активностима у оквиру процеса европских интеграција БиХ.

На сједници је донесена одлука којом се одобрава закључивање уговора о додјели бесповратних средстава између Централне изборне комисије БиХ и Савјета Европе.

Предсједништво БиХ донијело је одлуке о прихватању споразума за Амандман 6 на Споразум о финансирању између БиХ, коју представља Министарство финансија и трезора, и Њемачке развојне банке КФВ, као уговорних страна за Европски фонд за БиХ и Амандман 1 на Споразум о финансирању између БиХ коју представља Министарство финансија и трезора и КФВ као уговорних страна за кредитни гарантни фонд 3 за промовисање микро, малих и средњих предузећа.

Предсједништво БиХ донијело је одлуке о ратификовању Споразума између Министарства одбране БиХ и Министарства националне одбране Кине о војној помоћи за БиХ и Амандмана број 1 на Уговор о финансирању, закључен између БиХ и Европске инвестиционе банке о дистрибуцији електричне енергије БиХ/Ц.

Извор: Срна

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Кумиц

10.05.2018 18:16

Ста казе поглавица Зуто Перо? Хоцел Босна остат у цјелости?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буре Барута

10.05.2018 18:33

Ови нису у стању сацувати ни три овце на слици, а да се баве мигрантском кризом коју ни ЕУ не мозе успјесно да ријеси

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хало

10.05.2018 18:53

Па ста це нама избјеглице.Кад смо сами од себе избјеглице и зивимо горе од њих.У насој земљи.Права глупост.Па наса дрзава нема новца ни за домаце људе а комоли за неке тамо стране...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.05.2018 20:04

Миле има прихватни центар.САТОР.

Name

Мислим и само мислим

11.05.2018 03:05

Прихватити избјеглице него шта?Ми у БиХ сви знамо шта је избјеглица и како му је. Дужни смо да их прихватамо без обзира како је нама,јер ипак живимо у миру већ 26 година и не паламудите више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

11.05.2018 03:57

Какве избјеглице требс узети паре као за смјештај збринутост избјеглица.Па они нас не је..у 2% а камоли тамо неке. А која луда избјеглица че дочи код нас кад и ми сами бјежимо од овог зла ко дјаво од крста.Гдје се порез укрива гдје се лова добија то њи интересује.

ОДГОВОРИТЕ