Нејмар на путу за Париз, главно питање је...

Да ли ће бити спреман за СП? Након подуже реконвалесценције и релаксације у родном граду Бразилац стиже данас на Парк принчева. Бразил против Орлова 27. јуна у Москви.

Фудбал 04.05.2018 | 15:45
Нејмар на путу за Париз, главно питање је...
Након што је крајем фебруара поломио кост у стопалу, најскупљи фудбалер свих времена, Нејмар је брже боље отпутовао у родни Сао Пауло где се до данас одмарао, релаксирао и лечио, не би ли се што пре вратио на терен.

Пре свега због Светског купа, а не ПСЖ-а у који је летос стигао за 220 милиона евра. Како тврди Лекип, Бразилац је последњих дана био фокусиран на одмор, а већ две седмице не хофа са штакама, те се може очекивати да ипак заигра и за Парижане још једном ове сезоне, 19. маја на гостовању Каену у оквиру последњег, 38. кола Лиге 1.

Бразилцима је ипак најважније то што могу да рачунају на Нејмара за Светски куп у Русији, а јасан суд ће имати 17. маја када буду обављени темељни прегледи у Паризу. Тада ће се знати да ли је све ОК и да ли може да крене са враћањем у форму. Бразил на СП у Русији овог лета игра у Групи Е са Србијом, Швајцарском и Костариком, а меч са нашим националним тимом је заказан за 27. јун на стадиону Аткритје арена, то јест Спартака у Москви од 20 часова.

Након повреде Нејмара Пари Сен Жермен је у Лиги шампиона избачен након дуела са Реал Мадридом, али је сачувао националну титулу док у уторак игра финале Лига купа против трећелигаша Ербијеа.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар