Јокановић: Лична признања небитна, хоћемо у ПЛ!

Менаџер Фулама Славиша Јокановић верује да ће његов тим остварити главни циљ за ову сезону и директно се пласирати у Премијер лигу.

Фудбал 04.05.2018 | 15:15
Јокановић: Лична признања небитна, хоћемо у ПЛ!
Јокановић је за април добио признање менаџера месеца у Чемпионшипу, а истовремено је Александар Митровић проглашен најбољим играчем.

Српски тренер гледа ширу слику од признања које је један менаџер месеца добио

"Април је био одличан месец. Није био лак јер смо играли против екипа као што је Милвол, борили се за важне бодове и морали смо да их освојимо против Сандерленда који је играо без притиска. Урадили смо добар посао, велике заслуге мојим играчима. Идемо на наредни корак", рекао је за клупску телевизију Јокановић. 

Фуламу је на терену једина преостала препрека у регуларном делу сезоне Бирмингем, а на табели Кардиф. Бирмингем се мора победити уз наду да ће Кардиф испустити бодове против Рединга. Кардиф (89) има бод више од Фулама (88). 

"Мислим на нова три бода, морамо да будемо спремни за нови изазов, Бирмингем. Морамо да се спремимо и победимо, 91 бод у регуларном делу првенства. Имамо мало времена да се спремимо за борбу за наш циљ" , каже Јокановић. 

Он понавља да је циљ директан пласман у Премијер лигу и сматра да његови играчи то могу да остваре. 

"Искрено, не борим се за признања него за виши циљ са својим играчима и тимом, очекујем да ћемо бити успешни и да ћемо остварити своју главну намеру - промоција у Премијер лигу наредне сезоне. Лични рекорди у овом тренутку нису битни за нас", истакао је менаџер Фулама.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар