Тотенхем продаје четворицу за 200.000.000 евра!

Да би уложио у појачања. . .  Направљена трансфер листа. . .

Фудбал 30.04.2018 | 00:00
Тотенхем продаје четворицу за 200.000.000 евра!
Биће вруће лето у Тотенхему! Маурисио Покетино затхева појачања како би остао у клубу, а да би Спурси платили све његове жеље, мораће некога и да продају...

Острвска штампа је већ направила листу за одстрел од које би клуб на четири продаје могао да инаксира укупно 200.000.000 евра. Наиме, толико тражи за покер првотимаца, али реланост је да добије око 50.000.000 евра мање. Ипак, и то би требало да буде довољно за реализацију Покетинових жеља. Тројица Португалаца коју жели Покетино би коштала око 150.000.000 евра.

Играчи који би ово лета могли да напусте Тотенхем су Дени Роуз, Виктор Вањама, Муса Дембеле и ТобиАледервајрелд.

Роуз је од прошлог лета велика жеља Жозеа Муриња у Манчестер Јунајтеду и чини се да су сада створени услови за трансфер. Он је изгубио место стартера од Бена Дејвиса и Тотенхем је расположен да га прода за праву цену. Претпоставља се да кошта око 60.000.000 евра и да би Мурињо могао да издвоји тај новац како би коначно решио питање левог бека на којем нема поверења у Шоа, Дармијана, Блинда и Јанга.

И Тоби Алдервајрелд је на излзаним вратим Тотенхема. Није прихватио нови уговор јер је незадовољан понуђеним условима. Жели га Пеп Гвардиола у Манчестер Ситију, а Белгијанац би могао да заузме место Џона Стонсакоји није испунио очекивања каталонског стручњака. За играча нкоји улази у последњу годину уговора, Тотенхем би био задовољан обештећењем од око 50.000.000 евра. Ипак, реалност је да га прода и за мању суму јер тешко да ће неко понудити толики новац.

На листи за продају је и Виктор Вањама којег је Покетино повукао за собом из Саутемптона. Иако је на почетку био стартер, касније повреде и лоша форма су га удаљили од стартних 11. Тотенхем и за њјега тражи 50.000.000 евра, али и у овом случају ће тешко добити оно што тражи. Вањамина вредност на тржишту је мања...

На крају, близу одласка је искусни Муса Дембеле. Белгијанац такође улази у последњу годину уговора, а за њега се интересује Јувентус. Обештећење за Дембелеа би могло да износи око 30.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар