Totenhem prodaje četvoricu za 200.000.000 evra!

Da bi uložio u pojačanja. . .  Napravljena transfer lista. . .

Fudbal 30.04.2018 | 00:00
Totenhem prodaje četvoricu za 200.000.000 evra!
Biće vruće leto u Totenhemu! Maurisio Poketino zatheva pojačanja kako bi ostao u klubu, a da bi Spursi platili sve njegove želje, moraće nekoga i da prodaju...

Ostrvska štampa je već napravila listu za odstrel od koje bi klub na četiri prodaje mogao da inaksira ukupno 200.000.000 evra. Naime, toliko traži za poker prvotimaca, ali relanost je da dobije oko 50.000.000 evra manje. Ipak, i to bi trebalo da bude dovoljno za realizaciju Poketinovih želja. Trojica Portugalaca koju želi Poketino bi koštala oko 150.000.000 evra.

Igrači koji bi ovo leta mogli da napuste Totenhem su Deni Rouz, Viktor Vanjama, Musa Dembele i TobiAledervajreld.

Rouz je od prošlog leta velika želja Žozea Murinja u Mančester Junajtedu i čini se da su sada stvoreni uslovi za transfer. On je izgubio mesto startera od Bena Dejvisa i Totenhem je raspoložen da ga proda za pravu cenu. Pretpostavlja se da košta oko 60.000.000 evra i da bi Murinjo mogao da izdvoji taj novac kako bi konačno rešio pitanje levog beka na kojem nema poverenja u Šoa, Darmijana, Blinda i Janga.

I Tobi Aldervajreld je na izlzanim vratim Totenhema. Nije prihvatio novi ugovor jer je nezadovoljan ponuđenim uslovima. Želi ga Pep Gvardiola u Mančester Sitiju, a Belgijanac bi mogao da zauzme mesto Džona Stonsakoji nije ispunio očekivanja katalonskog stručnjaka. Za igrača nkoji ulazi u poslednju godinu ugovora, Totenhem bi bio zadovoljan obeštećenjem od oko 50.000.000 evra. Ipak, realnost je da ga proda i za manju sumu jer teško da će neko ponuditi toliki novac.

Na listi za prodaju je i Viktor Vanjama kojeg je Poketino povukao za sobom iz Sautemptona. Iako je na početku bio starter, kasnije povrede i loša forma su ga udaljili od startnih 11. Totenhem i za njjega traži 50.000.000 evra, ali i u ovom slučaju će teško dobiti ono što traži. Vanjamina vrednost na tržištu je manja...

Na kraju, blizu odlaska je iskusni Musa Dembele. Belgijanac takođe ulazi u poslednju godinu ugovora, a za njega se interesuje Juventus. Obeštećenje za Dembelea bi moglo da iznosi oko 30.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar