Одеш од Вестбрука и имаш најбољу сезону у животу!

"Ко је напустио Вестбрука имао је најбољу сезону у каријери!" У подкасту "Бацк то Бацк" новинар Том Хаберстро имао је занимљиву изјаву о кошаркашу Оклахоме Раселу Вестбруку и његовом утицају на саиграче.

Кошарка 28.04.2018 | 09:30
Одеш од Вестбрука и имаш најбољу сезону у животу!
Вестбрук и Оклахома имају сезону далеко испод очекивања и прети им елиминација из плеј-офа од Јута Џеза јер губе са 3-1 у серији.

Расел Вестбрук има најгори плус-минус од свих играча у доигравању (-45) и највише узетих шутева, уз нагори проценат шута од свих играча у његовој екипи, што критичарима даје повода да 'оплету' по актуелном МВП.

"Напад им је катастрофа. Тандери бележе намање додавања у лиги. Тако су играли са Скотијем Бруксом, кога су отпустили, и сада исто играју и са Билијем Донованом. Сви који су напустили Вестбрука имали су најбоље сезоне у каријери", каже Хаберстро.

После тога он наводи неке од играча који су, одмах по напуштању Оклахоме, 'процветали' и имали најбоље сезоне у каријери.

"Кевин Дурент је отишао и одмах је освојио титулу и награду за МВП финала, од када јеЏејмс Харден трејован нико није дао више поена у НБА од њега и освојиће МВП, Виктор Оладипо има невероватну сезону и освојиће награду за играча који је највише напредовао", критичан је новинар "Бличер Репорта".

Још неки од играча који су, у сезонама одмах по одласку из Тандера, напросто експлодирали наводи и Реџија Џексона, Диона Вејтерса, Сержа Ибаку, Енеса Кантера и Домантаса Сабониса.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар