Давид је претучен, па бачен у воду

Давид Драгичевић је у ноћи 17/18 марта ове године тешко претучен тупим предметима.

Република Српска 31.03.2018 | 23:35
Давид је претучен, па бачен у воду
Брутално премлаћивање Давида Драгичевића десило се између пола три и четири часа ујутро, 18.03. Његов телефон није био доступан већ у 02 часа и 40 минута.

Премлаћивање се десило у Линији Тржница, Металска школа, улица Васе Пелагића.

Сам Давид је у једној од својих порука написао да ће током те ноћи доћи до сукоба са петнест младића.

Неколико извора, али и свједока, изјавило је да је Кобне ноћи дошло до велике туче у том простору.

Све наведено сам сазнао из разговора са бројним особама, а, према мојим сазнањима и у полицији су добили информације да је Кобне ноћи дошло до велике туче у поменутом дијелу Града.

На Давиду је примијењен, као што сам раније објавио, напад знан као “Мексичка каша” - када се жртва удара по екстремитетима како би се онеспособила за било какву одбрану. Након тога се пребија брутално.

У непосредној близини протиче ријека Црквена и недалеко одатле се улива у Врбас, гдје је и пронађено Давидово тијело, 24.03. ове године.

Желим нагласити да дио Високих функционера МУП-а РС, према мојим изворима, имају слична сазнања; Тај дио није ни на који начин досад био инволвиран у “предмет Давид Драгичевић”!

Вријеме Смрти

Вријеме смрти је спорно и нико не може тврдити, док то Обдукција не каже, да ли је Давид бачен те исте ноћи у Црквену, гдје се, наводно, и утопио (могао је бити утопљен и на неком другом мјесту) или је то учињено неколико дана касније, када су се нападачи увјерили да га је немогуће одржати у животу.

То, практично, значи да постоји могућност да је Давид Драгичевић још једно вријеме послије те ноћи био жив и да је држан на некој локацији у Бањалуци.

Обдукција није утврдила тачно Вријеме Смрти, а морало се то учини према Закону.

Очито је то намјерно избјегнуто, јер не постоји други разлог да се Вријеме Смрти не саопшти и на тај начин отклоне бројне дилеме, самим тим и спекулације.

хттпс://слободанвасковиц.блогспот.ба/

Коментари / 159

Оставите коментар
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

31.03.2018 21:50

Васа борба је истина, васа борба је правда, васа борба је свијетлост. Савијест је цудне нарави, некада мирује, спава, затварају је, удаљавају, потискују, везују ланцима. Али, када се пробуди, устане, крене крупним и гласним кораком, нема ланаца који могу да је задрзе, нема врата која могу да је затворе, нема таме која мозе пут да јој сакрије! Актери будно прате све васе објаве, све васе повике. И боје се! Ако станете, њихова савијест наставице да спава, ако будете довољно гласни, пробудице те је! Нека васа истина буде гласнија од њихове лази!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

01.04.2018 08:50

ПРАВДА!!!

Name

Неко нас посматра

01.04.2018 09:53

У Маси је побједа кад сви будемо као један,тад це нам бити боље.Док сви не будемо као један неце нам бити спаса,јер су владари зла уједињени у свом злоцину који не смије проци не казњен.Брацо и сестре схватимо озбиљно ову ситуацију.''Овај град је некад бацао светла далеко,овај град је заслузио боље''...''У сваком поразу ја сам видео део слободе. И кад је готово. За мене, знај, тек тад је почело...Устани и бори се у овом граду нема мјеста за неке од ЊИХ !!!

Name

РЕВОЛТ

01.04.2018 09:59

Један од тројице у првој тучи која се десила је 100% Никола Ћулум! Име је објављено на ФБ страници ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

Name

СВИ

01.04.2018 10:20

Сви на трг,следеце мозе бити неко од насе дјеце,ако нас дјеле на робове и робовласнике у насим зивотима не дамо им да нас дјецу праве заморцицима о покусним куницима на којима це да вјезбају њихова застицена дјеца.ПРАВДА!

Name

Симпатицно

01.04.2018 10:26

Било вам је цак и симпатицно када је ова власт постројила београдске билдере наркомане и убице за дан републике,па замислите ста је и ко је њихов циљ био када у граду од двјеста хиљада "дјецију" туцу не могу да ријесе

Name

Цорлеоне

01.04.2018 11:23

Симптоматично је да је Давида убио или убили синови некога ко је близак властима у Бања Луци. Не постоји другачије објашњење. Полиција и Вјештак сумњивог морала нису дали одговоре на кључна питања, а морали су јер их закон на то обавезује.

Name

ре ПРАВДА ЗА ДАВИДА

01.04.2018 11:24

Ми смо на изборима гласали за неправду,дзаба протести,дзаба све, кад додју избори,ми изаберемо неправду.

Name

Даби Кренуло Све Својим Током,

01.04.2018 11:27

Тој љутој и поквареној змији главу одрубити ,која вам се стално мота око зивота , само ту видим излаз "уколико не сада ' мозе бити и горе ;не дозволите :доста је било те свињарије, Хеј "власт против народа ' па гдје то има јос "циними се да цемо опет морати за орузје зграбит ,али овога пута против домацих убица и кримоса ,нема друге снацицемо се уколико затреба :је*о их ја и њихове плаценике и милијарде насе сто су нам одузели на насилницки нацин.

Name

Че га Вара

01.04.2018 14:16

Стоп тајкунима насиљу и бахатости њихове дјеце за које не важе закони, правила хоћемо Републику као Бундестаг ону коју ћемо сви волети поштовати градити и гдје ћемо бити сигурни ово није Тепублика свих њених грађана већ република приватно владништво тајкуна у којој је само њима добро и у којпј су дамо они заштићени и њихови бахати синови.

Name

Болест

31.03.2018 21:55

Стварно болесно, крајње дрско и безобрзано, ти сијес толико зла, цитао сам твоје текстове и ок су многи али ово је превисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

31.03.2018 22:07

ПРАВДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Симпатицно,

01.04.2018 11:39

Немамо висе ста да дискутирамо, знасе ко их је довео који подупире ; неиде висе овако никуда , бит цу дуректан ; Додик ,под хитно да поднесе оставку ,ствари постају врло озбиљне ,мозе бити и горих ствари у супротном :сноси пуну одговорност ,никаквог цекања избора "одма да да оставку ,и нека се тахвали на наплацканим народним новцима. ( нормално прво нека ту убицу показе ,зна он и његови ко су .

Name

Добро

01.04.2018 13:53

Добро је ба Мујо, олади мало.

Name

Радоје

02.04.2018 17:15

Овога мује ,одма по насем милораду,недамо српску па да сваки дан гледамо оваке ствари

Name

Игор

31.03.2018 22:15

Када нема дрзаве и демократије остаје диктатура. Диктатори су се увијек ослањали на сировине које це слијепо изврсавати наређења. Тако када амнестирате неколико десетина хулигана добијете једну малу уцијењену "јединицу" која мора изврсити сваку наредбу . Ови који су ово урадили овом несретном момку мозда це то сутра урадити вама ако не будете послусни и не останете у својим куцама , ако "ланете" коју против власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја

31.03.2018 22:30

Незнам сто плацамо оволику полицију кад имамо Васковица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.04.2018 09:19

Не знам се писе одвојено.Плацамо их да буду инспектори-дилери,специјалци-друмски разбојници,министри полиције који премлацују комсије, и друмски хајдуци који стоје на сваких 200 са палицама.А и како резимски медији казу прекрасно пјевају Пукни зоро,стару српску пјесму са Кајмакцалана(извор инфо о пјесми је пресједник).

Name

Гојко

01.04.2018 11:37

Друже ре, све што си набројао је смислила твоја сзп гебелс кухиња, хај здраво.

Name

Гојко

01.04.2018 11:37

Друже ре, све што си набројао је смислила твоја сзп гебелс кухиња, хај здраво.

Name

модрицанин

01.04.2018 12:13

РЕ Гојко И Светог Саву су ликвидирали Турци на Врацару. И то је пропаганда Сзп, је ли продана дусо. Дјаволској секти си се продао. Стид те било свог потомства.

Name

Михо

31.03.2018 22:58

Он је ишао да се као нинџа туче са 15 људи? Јел неко био на његовој страни? Ако су доступни контакти којима се јављао лако је утврдити и идентитете и контакте противника. Зашто полиција не покрије јефтиним камерама град па да се нешто тако предуприједи заувијек (ИП камера од 200КМ је врх, скупља не треба а и да је 1000КМ небитно). Можда је то корист која се може извући из свега? Или би онда неко од нас а који ради у полицији брисао садржаје, био плаћен да прећути, али може се средити и "забрањено брисање". Ми смо корумпирана заједница, што је избило на површину и у овом случају. Овдје новинар констатује али јадна је и најпрецизнија дијагноза ако немамо рјешење. Ко ради на ријешењу наших недаћа, неко поштен и добар? Кад се опечеш па опет се опечеш па опет па опет онда си...

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

01.04.2018 10:26

Мали да је био паметан и цист отисао би све и пријавио полицији.. овако је уцестовао у насиљу и подстицао насље.. мога је неко и од слуцајних пролазника да страда у њиховом обрацуну.. требао је побјеци из града на вријеме и све пријавити родитељима. крио је неке тајне и однио је гомилу тајни са собом . и ста сад да постен и обицан народ ради ?

Name

израелац

01.04.2018 10:46

У сваком слуцају правда це кад тад изаци на видјело јер је у туци уцествовало преко 15 људи.. нико то неце моци дрзати у себи и сазнаце се све. ал до тада неки људ отворено говоре како то емотивну ситуацију треба искористити за русење власти.. ста онда да раде насе зене и дјеца и пензионери недузни који немају везе са тим ? да цјели систем падне и настане анархија ? ил да мало сацекамо и мозда родитељи изнајме приватног детектива и на све они имају право . само нема нико право да нас остале увлаци у тај емотивни хаос ...

Name

Бањалука

31.03.2018 23:16

Ослободите нас овог зла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.03.2018 23:20

Засто се не објави куца у којој је Давод био,ко су људи који су на камерама који су усли у куцу???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

01.04.2018 11:04

Највјероватније је да покојни Савид није ни био у тој куци, вец се трази алиби за неког, ко је вјероватно, био уцесник у туци у којој је Давид убијен...

Name

зути

31.03.2018 23:21

Могу да лазу могу да се правдају али истина И само истина свака цаст бањауко требају сви да дадну подрску истина за давида јели нељуди су И целом свету брутални

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

01.04.2018 10:45

А шта је у свему овоме истина??? Ко ће рећи шта се догодило, улица, новинари, портали или неко ко је овлаштен и стручан да то каже??? У нормалним државама, овај други. Али овдје није ништа нормално.

Name

израелац

01.04.2018 11:19

Злоцин никад не застарјева. злоцин се не мозе затаскати, тако право казе.. мозе се само муцна ситуација одлозити на неко вријеме .. овај народ би требао палити свијеце у цркви, скупити новац за обдукцију и унајмити привату истрагу.. овако це се све то претворити у све остало само не у разуман слијед ствари који мозе да ријеси ово стање...

Name

ре ре и те израелац

01.04.2018 12:23

Они јесу овластени али не знају или не зеле да сазнају ко је Убица(е) Давида. Зато такви као ти (ви) писете да протест Народа води у анархију. Протест це довест до Истине, а не до тога циме ви (власт) зели да препадне народ који се окупља и који зели само Истину и Правду за зртву. Народ је зељан Правде, доста му је пљацкаса и униститеља свега сто наноси немјерљиву стету Српском народу. Марс стоко

Name

дусанцули

31.03.2018 23:30

Потпуно је јасно да је случај зоља од јуче покушај да се скрене пажња са овог случаја и ништа друго. Полиција се јуче ко фол врти читав дан у Буџаку као да су ту осумњичени. Смијешно скретање ствари са суштине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тачно

01.04.2018 13:44

А и она олуја од синоћ, и то прилично смрди! Па још уочи католичког Ускрса, да не кажем Васкрса, да ли је то случајно мај дир Вотсон!? Па није, наравно да није!

Name

гавран

31.03.2018 23:43

И ста сад? Заказивао туцу,обио куцу и ста јос?И мехтиц досао да дизе буну.Полицијо,пендрека и удри..нека праве "фесту" код бакира..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.04.2018 09:20

Ко доказа да је заказао туцу и обио куцу?

Name

г

01.04.2018 09:37

Ти си болесник, без цасти.

Name

Ре

01.04.2018 09:38

Ушљива гњидо ботовска!

Name

ПероЗдрео11

01.04.2018 12:07

Усао је у куцу 100% имас на yоyтубу видео неки клинци репери где се мозе видјети и он,анализом хода као и силуете и упоредјивањем неспорно је да он улази у куцу.Ста се после десавало у куци,ко је изасао из куце ,како је упао у Црквену је мистерија.Власт несто крије .Умјесто да изадју пред јавност са свим до сада прикпљеним доказима они изгледа зеле да несто затаскају и да се све заборави.Ста се десило кад је изасао из куце,како је упао у Црквену,која је веза власника куце и њега,како је знао да је куца празна ,засто је те ноци написао да је Ф.Ц крив ако му се несто деси.Јавност трази одговоре а резим несто крије цим неце да саопсти све детаље.Момак је конзумирао дроге и био у лосем друству то је исто неспорно.

Name

Делија

01.04.2018 14:29

А јеси ти паметан.изадји ти па растјерај.морону

Name

куку нама са нама

31.03.2018 23:50

И..док год ове тврдње они којима није у интересу да се потврде,оповргавају,нама нема свјетла на крају тунела..једино крвна освета као индивидуални вид борбе за свој углед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рс

01.04.2018 00:02

А овамо просипају прицу о зољи некој исоаљеној. Ријесите слуцај Давида, а мазите оци неким без мозга. Неко изнутра разбио каменом јебено стакло. Па мазете оци народу. Нецете овај пут. Лопови

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

01.04.2018 13:46

Тако је Рс, не дај се зајебат'!

Name

Милан

01.04.2018 00:05

Зали Бозе младог зивота ,власт никад неце пронаци убице ,Полиција је неспособна !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марконе

01.04.2018 00:17

МУП је овим слуцајем и својом траљавосцу дозволио да се ми сви укљуцимо у овај слуцај и да морамо размисљати и радити њихов посао.Овим слуцајем висе нико не мозе реци,нека свако радо свој посао,не играјте се инспектора и сл.Тако да се и ја слазем са цланком Васковица и од поцетка помена те куце на лаусу сам тврдио да је то намјерно одвлацење од стварног мјеста злоцина сто су и дјелимицно успјели.На поцетку конференције за новинаре Илиц је споменуо као мањи конфликт са особама иницијала О.Г,Н.Ћ.,С.М.,нисам нигдје процитао пуна имена тих особа па ето Васковицу дај нам ту информацију.У деманту Филипа Цулума сам негдје процитао да он незна како се његово име насло у тој поруци,да никад није имао сукоб са Давидом али само да је његов неки даљи родјак имао,неке везе има сто се насло то име у поруци.Ко је даљи родјак?Друга ствар је изјава неке зене која је гледала туцу са прозора како њих висе брутално туку једног.Мислим да се треба вратити са лауса на десавања код металске сколе и у центар и да је то мјесто злоцина а куца је покусај да се деградира зртва,да се приказе као наркоман,лопов и да овај народ по утврдјеној пракси брзо заборави све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕВОЛТ

01.04.2018 09:40

Један од тројице у првој тучи је 100% Никола Ћулум! Име се спомиње у ФБ групи ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

Name

Дире Страитс

01.04.2018 10:08

Па човјече, тих Ћулума има к'о зулума, а највише међу криминалним миљеом. Ставили само овог једног да буде директор полиције па да их штити. И њега када видиш све човјеку буде јасно.

Name

@Дире

01.04.2018 13:49

А како се ти презиваш мили, безбели вучеш неки беговски педигре!?

Name

Ре@Дире

01.04.2018 15:26

Ботино полицијска јел вазно како се он зове ако је правој страни?

Name

Миско НС

18.05.2019 19:00

Никола Ћулум момак је војску слузио у Србији у Нису имао дебео досије иза себе као и познанике и криминалног миљеа у Нису га зову Дзони крајина

Name

форензика

01.04.2018 01:11

Па зар господа која је радила реконструкцију и увиђај нису могли лоцирати телефон и кретање.....???? а могу пратити и прислушкивати ко кога геддбечи ту им нетреба налог. Зар нетреба прво сачекати налазе медицинских стручњак и вјештака па иступити у јавност.... зар подливи и угрушци не спадају у тешке тјелесне повреде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како

01.04.2018 13:51

Јел' да да теби није баш најјаснија синтагма 'подаци са базних станица'?

Name

Ре Форензик,

01.04.2018 15:03

Уколико је смртни слуца (убиство,полиција обавља своје ,истовремено истразни судија разна фотографисања хитна слузба обави своје сведоци уколио их је било :записники се усагласавају ,следи закљуцак и истрага, јасна ствар и доктори дају своје струно мисљење ,изда се налог за истагу за поциниоцем гнусног злоцина . видет цемо колико су оспособљени .

Name

терс

01.04.2018 17:30

Не представљају, подливи су лаке повреде, на ста би лицило да модрицу сврстамо у теску повреду ?? ста би онда био лом руке нпр ? претеска ??

Name

Правда

01.04.2018 04:44

Браво, концно неко ко има мозга да несто логицно написе. Стално господа из полиције пласир глупости. Нису утврдили време смрти ни време кад је који ударац добио, нису привели никог од тих који су га тукли а по закону да се и сам утопио падом изазваним прредходним туцама, они су криви само је мања казна него за ово сто су стварно урадили а те убили га бацањем онесвјестеног е то је убиство с предомисљајем, полиција затаскаје одпоцетка крилиазује покојника а неконтају да је покро сто милиона нико га по закону нема право убит постоји закон који они назалост крс самим тим сто нерповоде ваљану истрагу како знају да је уопсте био на том мосту ста су његово ту насли да нису мозда днк е па нису јер ниста они нераде јесул на њему насли нецију днк под ноктима остаје без обзира сто је био у води нист ни патолози нису урадили сви само затаскају поставља се питање цији од нијх син га је убио неког стите оцито

ОДГОВОРИТЕ
Name

Констатација

01.04.2018 04:53

Изгледа да је тај Давид био неки опасан криминалац?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

г

01.04.2018 09:39

Изгледа да ти појма немас, или нецес да имас, дрази ти је сендвиц.

Name

Славко

01.04.2018 05:34

Да мозес толико бити јадан то је невјероватно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

01.04.2018 05:35

Једно питање, коме је дјечак од 21 годину засметао у овом граду да доживи, прво бртуално пребијање, а затим малтретирање док своју младу душу није испустио и бачен у воду. Какав разлог мора бити да код других људи изазовеш жељу да те уморе, Давид није убијен он је нељудским понашањем КОГА уморен, да ли је то психички поремећај код људи и омладине, да ли се Давид том одупирао па платио животм. Давид је отишао , ал треба се рећи, због чега и зашто, да други Давиди не би отишли. И молим вас пустите кометар предсједника Додика кога дешавања у Бања Луци око Давида нервирају , онај и онакав наступ је за гађење свих људи који имају иоле хуманости. И то будући предсједник,

ОДГОВОРИТЕ
Name

тихо

01.04.2018 17:31

5 модрица на тијелу и нису прутално премлацивање, да је бас тако премлацен било би му тијело са 100 и висе модрица..

Name

Ре Тихо

02.04.2018 06:41

Испод тих модрица на целу могао је бити хематом унутар лобање,испод модрица у подруцју кука могле су бити поломљене кости.Ваљда це накнадна обдукција и то обухватити али сумњам.А Каран је сувисе компромитован.

Name

ПД Сања

02.04.2018 16:44

ТИХО КАКАВ ЈЕ ТВОЈ ИНТЕРЕС ДА ПИШЕШ НЕГАТИВНО О ПОКОЈНИКУ ДА НИСИ МОЖДА УМИЈЕШАН

Name

Вукелиц

01.04.2018 05:37

Криминалци су свуда око нас,српска није слободна док нам они и суде и тузе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

г

01.04.2018 09:40

Тако је, ми смо таоци.

Name

Www

01.04.2018 05:53

Дали ово знаци да моземо се сви медјусобно поубијат коме год ко смета, требамо ли зивит у страху. Јел могуце да један љуски зивот незнаци нист.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доц Холлидаy

01.04.2018 06:02

Тацно Вријеме Смрти - рјесава! Како да два патолога не ураде основну и главну ствар?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марцоне

01.04.2018 12:29

У овој дрзави је све зацарани круг,ја не сумњам да Каран није струцан да мозе дати прави и објективан налаз али мора радити по инструкцијама јер је њему давно требала бити одузета лиценца,и сад би се бавио пцеларатвом,стоцаратвом и сл. јер би до сад изасао из затвора вјероватно.А то нам је вец познато свима,због корупције.Породица је требала тразити помоц из Тузле или Сарајева да се тамо одради детаљана обдукција,моје мисљење!!!!

Name

Пекар

01.04.2018 06:05

Полиција је рекла да је снимљен у пекари како купује бурек, гдје је тај снимак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.04.2018 09:45

Наравно да лажу и да га неће никада показати у јавност! Пуна је Бања Лука камера! Њима је важно да су показали намјештен запис са камера око те куће како би скренули истрагу и слагали јавност!

Name

Гиле

01.04.2018 06:06

Људи моји, ово је трагедија за страдалог и породицу, али је спознаја о простору на коме зивимо! Да ли се јос игдје у Европи изврси обдукција страдале особе без утврдјивања времена смрти?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@&@

01.04.2018 06:08

Сто прије ангазовати независни тим патолога са разлицитих простора, који се медјусобно не знају да утврде вријеме смрти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИЈУКС

01.04.2018 06:13

Г-дине Васковицу, свака цаст. Ви сте Светионик демократије, правде и слободе. Свако добро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрицанин

01.04.2018 06:15

Казна дозивотне робије за уцеснике премлацивања и убиства Давида Д. је као када би их ослободили. Само јавно вјесање на стадиону ФК Борца мозе доци у обзир. Овим из власти сто крију поциниоце убиства зелим да послије избора заврсе у затвору у Зеници, у целијама са вехабијама и осталим исламским фанатицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

г

01.04.2018 09:41

Ти сто су тукли су само продузена рука...

Name

Ето

01.04.2018 06:16

Ето, балетан ријешио случај. Још да објави ко је убица и саопшти пресуду, па смо мирни. Поготово је ова " мексичка каша" оставила утисак, оно - упућен чо'јек, стручњак дефакто. За све. За резултате избора поготово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ:Ето

01.04.2018 09:40

"Размишљање" вриједно твог ВЕЛИКОГ БАЈЕ!!! Да ли си свјестан, колико си ЈАДАН!?

Name

Ето

01.04.2018 13:29

Мех, па ти си се мени лепи изнервир'о. 'Звини, како могу да ти помогнем, бенседин, топла људска ријеч, да изјавим како ти је идол цар...

Name

ЕТО

01.04.2018 13:47

Браво Васковићу.Одличан текст у коме је јасно да полиција све крије и заташкава.Као учесник прве туче спомиње се Никола Ћулум са Лауша и знају се тачна имена и презимена и остале двојице учесника туче који су исто са Лауша!!!

Name

Канада Ре Ето

01.04.2018 14:27

Ето , ја зивим дуго у Канади, стара имиграција, И нимало ме не интересује ниједна политицка партија тамо а према мојим сазнањима закљуцујем да су све слицне с тим сто је ова на власти најгора. Радим у овој области И лако могу закљуцити да, је извјестај полиције оцигледно исконструисан сто је И довело до сумње која је подигла народ на ноге. Е, кад се то деси онда је оправдано за оцекивати да медији , блогери , групе на друственим мрезама, народ реагује. Ста треба? Да цуте ? Сваста. А то сто одмах реагујес као послусно стене једне партије, то је твој проблем, зато те , вјероватно , плацају. Полицја треба да буде таква да јој народ вјерује сто тамо није слуцај.

Name

Ето

01.04.2018 19:26

И шта с том Канадом, ладно, стандард, шта? А то да сам плаћен, то си ме баш провалио. И то директ из Канаде! Бра'о!

Name

Ре бања лука

01.04.2018 06:27

ЕТИКА И МОРАЛ - у ком проценту постоји.....мимо официјелних надлезности....???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синнy Боy

01.04.2018 06:31

Вештачење мобилних телефона (Давидовог и свих актера овог злочина) и сигнала преко мреже базних станица није једноставан посао и може потрајати дуже вријеме. У случају убијене пјевацице из Борче вештачење је трајало више од годину дана а послије скоро две године се врше додатна вештачења. Наша полиција је у овом случају све то обавила за неколико дана.Слично је и са обдукцијом. Једино што у Давидовом случају нема говора о било каквој форензицкој истрази што је најбитније. Није чудо што је и тијело са оним " покраденим " предметима завршило у води јер се такви трагови у води уништавају. Нема одговора на питање да ли има било каквих Давидових ДНК трагова или отисака у "опљацканој кући ". Или трагова других лица. Итд. Све у свему крајње сумњив случај. На ивици лакрдије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјероватно

01.04.2018 12:37

Вјероватно је вештачење мало компликованији процес. Навешћу само случај истраживачког новинара из Словачке који је убијен прије неких мјесец дана. Европол се одмах понудио да анализира телефон убијеног новинара Јана Кучијака. А БиХ да је чланица Европола могла би исто да затражи помоћ. Сада се види да је Мектић у праву када је рекао да се полицијске агенције ентитетске и кантоналне неће да договоре зато што политичари то коче из својих личних разлога. Врло добро се сјећам да је Мектић рекао да је добио одговор од мупа РС да неће да буду дио те канцеларије зато што треба као бити национална заступљеност.Што каже Мектић треба по њиховом бити стотину људи да би задовољили неке своје безвезне разлогеТу су потребна три четири човјека да би БиХ постала чланица Европола

Name

Дилема

01.04.2018 06:34

Како неко мозе сумјати у професионалност Мупа? Они су све разјаснили и саопстили на конференцији за јавност. Једино је спорно Вријеме Смрти и спорне су битне цињенице, али......мозда то није битно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.04.2018 09:50

Будалетино добро погледај тај пресс за стампу! Свако нормалан види како муцају и лазу и погледај пред крај снимка око 20м и 40с како лазов Каран кад новинарка поставља питање Илицу гура Илица лијевом руком и кад прстима гребе руку тад му сапце "није никако".! Појацај тон на том снимку па цес све јасно цути глупане!

Name

КОНДОР

01.04.2018 06:39

Васковицу, Бог си! Истрај на овоме и немој посустати ради себе, али и ради многих других.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајс

01.04.2018 06:46

Ови Патолози из Србије су исто ко кад би досли Мисковиц и Дјуриц да буду ревизори Будзета РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аферим..

01.04.2018 09:37

Рајсе, тако је, само настави и не дај се.

Name

хијацк

01.04.2018 17:22

Теби да додје патолог из Москве или Неw Yорка не би ваљао ако казе тј потврди налаз насих љекара , јел да ?

Name

Ре хијацк

02.04.2018 06:44

Прогуглај вајног патолога са ВМА (са ВМА Богтеје*о!), врло је компромитован лик.Сад треба сви да буду фасцинирани и да остану разјапљених уста од цуда сто је досао са ВМА (која је у распаду).

Name

Јос Једна Потврда,

01.04.2018 06:50

Да је врх умесан,проклетници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демагог

01.04.2018 06:52

Па, и овај из Београда, сто је врсио поново обдукцију да не утврди Вријеме Смрти. А, најбитније. Ста је ово висе? Има ли истине на овом простору?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Трн

01.04.2018 06:54

Ми овде у РС све сто се деси гледамо кроз политику.Прво гледамо јесу ли за несто криви наси или они тамо.Јесу ли криви "лопови" или " издајници".Па ако су наси криви онда ми тразимо неки алиби или их оправдавамо јер су наси.Страсно је сто се и слуцај овога момка гледа кроз политику.Страсна је изјава предсједник Додика у којој осудјује оца покојниг дјецака.Валда се боји за гласове или не знам ста.Не разумијем ја то.Кога брига која је ко странка.Децко је мртав.Засто?Ко?Кад га је убио или засто и кад се убио?То је једино битно.Ако је неко из мупа крив и покусао да затаска несто, одмах га хапсите.Таман да је мој отац.У цему је ту проблем???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цврцак

01.04.2018 11:14

Свака цаст!

Name

АЛБАТРОС

01.04.2018 06:56

"ФБИ" ДА ИЗВРСИ ОБДУКЦИЈУ. ТО ЈЕ ЈЕДИНИ ПУТ ДО ИСТИНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ах

02.04.2018 07:19

ФБИ је спин за неуки народ,као и "са ВМА богтеје*о)-замлацивање и разбацивање ријецима.Бтw ФБИ вец 11 година успјесно истразује ко је дигао Вукелица у ваздух.

Name

Добосар

01.04.2018 06:58

Тацно. ФБИ мора изврсити обдукцију. Кад су вец разговарали и укљуцени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

терс

01.04.2018 17:24

Какву обдукцију на трулом тијелу ? па јел мислис да је Давидово тијело балзамовано ? јасно је да је смрт због утопљења, а да ли је гурнут, бацен или упао, никад се неце сазнати, то обдукција не установљава...вријеме смрти како да се установи кад је лес у води био пар дана ?

Name

Канада Ре, Добосар

02.04.2018 13:22

Е, мој Добосар. Лазу као И све у вези са овим слуцајем. 28. марта отворим сајт РТВ РС И ту министер полиције изјављује да И'м је ФБИ цак понудила сама помоц у истрази. Па гдје с,у ?Лаз , циста лаз. Вријеме пролази И они то И хоце да се смире реакције око Давидовог убиства. Не могу вјеровати ста раде.

Name

Будимо Људи и ако смо Срби

01.04.2018 07:05

Маните се нагадјања, лакрдију су медији направили око убиства оне пјевацице у Србији, немојте понављати исту греску

ОДГОВОРИТЕ
Name

г

01.04.2018 09:44

Нису медији направили лакрдију, они су о њој само извјеставали.

Name

Ортходоx

01.04.2018 07:07

Бозе драги, ти и твоја сазнања висе, немој млатити празну сламу и завадјати овај народ јадни, сто се користите сви о смрти овог јадника. Ста хоцете висе, урадјене двије обдукције, обе показале исто, заврсите висе са том прицом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

г

01.04.2018 09:45

Ста су показале? Да је истрага лакрдија ето ста. Ортодоксна будало.

Name

Ре

01.04.2018 11:27

Глупане неписмени ботовски сигурно несто знас и некога ститис.По закону морају да одговоре које је тацно вријеме смрти,да ли је било воде у плуцима,навести тацно све врсте повреда које се надју на тијелу и то све показати јавности.Снимке са свих камера које се налазе око оне куце,снимке од МК праонице из те улице које спомињу на пресу,снимке Давида у пекари у којој казу да је био и свих камера око Металске сколе.Како је могуце да се новац који је надјен не распадне у води ако је тијело било у ријеци 7 дана.Свако нормалан је видио да на прессу за стампу сви муцају и лазу и Каран и Илиц!!!

Name

Гариб

01.04.2018 07:14

О бозе ста се ово пише. Какав кретенлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

01.04.2018 07:21

Зао ми је тог младица. Породици искрено сауцесце. Баја се упетљао у истрагу теско це се доци до истине. Као родитељ волио бих да се кривци пронадју и да добију заслузену казну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

01.04.2018 07:25

Несхватљива је сва непрофесионалност у овом случају. Управо због тога се намеће закључак да је намјерна и у функцији спашавања каквог ”гузоњиног сина”.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

01.04.2018 09:25

Баја це то све лијепо упаковати И јос це Давидови родитељи да плате И судске троскове јер РС је једина творевина на свијету гдје зртве плацају а плацају само онда ако покусају да додју до правде

Name

Дире Страитс

01.04.2018 10:11

@Правда: Па ко ће професионално урадити истрагу и ријешити случај? Зар не видиш која се криминална и неписмена смрака окупила у врху тог МУП-а?

Name

борац

01.04.2018 07:44

У земљи криминала тразити праву је недостизно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

01.04.2018 08:02

Увек страдају мирне,повучене особе,које намају веза са криминалом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања лука

01.04.2018 08:03

Дабогда им се све вратило најмилијима па нек онда прицају супље прице гамад неписмена покуповали дипломе на Апеирону цуј факултета и направе одес да те само камере сниме и полозио си труло друство трева нови голи оток и кренути редом од политицара судова тузиластва тајкуна подкупљивих слузбеника ма сце редом багро досао вам је крај

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

01.04.2018 08:19

Прочитао сам до сада све Васковићеве коментаре у овом језивом случају. Ако је од свега што је написао и 5 % тачно, а цијеним да је много, много више написаног тачно онда смо ми као друштво у много већем проблему него што можемо и да замислимо. Од првог момента кад сам чуо за овај догађај мишљења сам да је обдукцију прву требало да ради конзилиј патолога, а није. Ако у овој тврдњи да је у премлаћивању свирепо умореног давида учествовало око 15 особа бојим се да није у питању какав "секташки ритуал" Више на ову тему нећу писати нити 1 коментар него ћу се сутра потрудити да као грађанин уплатим скроман новчани прилог да се са истрагом настави, то јест уради до краја, до пуне истине. Ако неко зна у којој банци је отворен рачун за ту намјену било би добро да то напише јер сам убјеђења да нисам једини са оваквим размишљањем. Вјерницима Католичке вјероисповијести нека је срећан Ускрс, а нама свима драги бог и алах нек су на помоћи, а породици убијеног Давида најискреније саучешће...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.04.2018 15:22

Имате у Фацебоок групи Правда за Давида број рацуна Давидовог оца.

Name

Сале

01.04.2018 08:27

Васковићу, могао би истражити и убиство у Теслићу прије пар дана, постао си ФБИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко 2

01.04.2018 08:29

Консултујте судију Пикулу из Требиња. Он је породично специјализован за наручена убиства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xy

01.04.2018 08:32

Цекајте...момак исао на заказану туцу:/

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.04.2018 09:54

Не заказану глупане глупи процитај идиоте.Послао је поруку другу да га цека 15 људи који хоце да га претуку!

Name

рере

01.04.2018 13:04

И друг је, нормално позвао полицију и саопштио им то што му је пренесено или можда обавјестио његове родитеље у којој се невољи налази њихов син.... Много мистерије у овом догађају......

Name

Горан

01.04.2018 09:00

Мени само јасно није ако је њега тукло њих 15 како то да нико у БЛ није досада сазнао име ни једног од њих. Мислим да се разумијемо у БЛ се зна све, а да се ово несазна хајте молим вас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аууу

01.04.2018 09:05

Ово је заједница гдје се један прогласио богом а остали ћуте и у тишини грабе шта се може заграбити.Истина је ту непожељна јер руси систем,лаз и подвала добри, корупција успешан метод владања,а криминал покриће за све.Мало Србовања није лоше .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вупер

01.04.2018 09:31

Васковица за министра полиције

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кројачица

01.04.2018 10:10

ОСТАВКА министре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миско

01.04.2018 10:14

Укинуло војску,треба и полицију.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуно је питања

01.04.2018 10:17

Ко је у могућности да фингира и исценира пљачку куће? ко избјегава да саопшти тачно вријеме смрти? ко сервира видео записе са камера који њима одговарају? засто се у истрагу укључила управа за организовани криминал, а момак није регистрован као преступник а камоли да се ради о организованом криминалу? смрди ту доста тога....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само питам

01.04.2018 10:32

Вријеме смрти? Имена актера туче? Ко је мистериозни власник куце?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕВОЛТ

01.04.2018 11:32

Знају се имена и презимена тројице из прве туце која је била мало прије поноци.Имају иницијали на видеу са пресса.Иницијали Н.Ћ. С.М. и О.Г. а знају се тацно имена и презимена те тројице!

Name

да су поставили камере

01.04.2018 10:38

ДА СУ ПОСТАВИЛИ ОНЕ САОБРАЋАЈНЕ КАМЕРЕ КОЈЕ ЗАРАЂУЈУ 1ОО МИЛИОНА ГОДИШЊЕ ВЛАСНИКУ, 100 МИЛИОНА ВЛАДИ, САД БИ СЕ СВЕ ЛАКО РАСКРИНКАЛО. ТО СУ СУПЕР КАМЕРЕ КОЈЕ НА 100 КИЛОМЕТАРА УДАЉЕНОСТИ СНИМАЈУ КРОЗ ЗИДОВЕ, ПРАКТИЧНО ОТКРИВАЈУ БОЈУ ГАЋА ВАШЕ ЖЕНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

др

01.04.2018 11:22

Изгледа да је покојни Давид био даска у глави кад је заказивао туцу са 15 орицом. Давид је био по прицама у БЛ битанга. Зао ми га је али родитељи су главни кривци. Ја бих свога сваки дан млатио када бих цуо да прави проблеме. И први бих га пријавио полицији ако је несто урадио. Овдје је дефинитивно породица заказала.А њега назалост висе нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Www

01.04.2018 12:03

Као прво ста доказује да је био лопов, обуц се свако мозе ко он полиција није ни тразила отиске у куци његове ни днк а јасно се види да нема рукавице, даље нису провјерили ни земљисте око моста имал његови трагова днк итд. Патолог није дао ни време смрти а камол ста друго. Једино сто несумљам је да се упусто у туце, а и твој це кад буде његови година јер у тим годинама муски су да другације неказем силовни, уствари ви сте такви цијели свој зивот сам вам фали буала која це се у то с вама упустит и ето туце и рата. Даље ста родитељи знају ста он ради по граду и ти само мастас да о своме несто знас. Данас је он сутра смо мозда ја и ти. Како неконтате убице треба похапсит због нас а не ње за њег је касно и њуму је сведно ста се прица њега висе нема

Name

За др

01.04.2018 12:25

Ко казе да је заказао туцу са 15?Ко казе да је био битанга-мозда уцесник то казе?Додји на трг у 18 па кази ста знас.

Name

Васковицу

01.04.2018 11:48

Схватас ли да оваким текстовима само продубљујес бол родитељима и неупуцене усмјеравас у погресном смјеру. Апсолутно износис потпуну нетацне и неутемељене податке и измисљањем додајес на драматици. Засто то радис, зар је новац толико изнад објективности и истине?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

01.04.2018 12:43

Продубљује бол насем милом и красном диктатору баји.

Name

Xxxxx

01.04.2018 12:45

Ајд нам ти реци тацне сам нам реци сто полиција није урадила ниста правилно, ја сам упуцена и знам како се врси истрага. Они су поступили према њему ко према смецу које је неко бацио како да несумљамо да због неког затаскајју. Прво су га назвали лоповом а ницим то нису доказали ни трудили се доказат нису цак ни узели отиске из куце днк нист, нису цак погледали ни тај фамозни снимак на којем се добро види да је сухо време а то је веце било сњезно. Онда су изњели неку теорију да је пао с моста на којим нису пронасли ни потрудили се наци трегове, даље патолог ниједан време које повреде и гусења није утврдио а то је по закону код убиства обавезно. Даље није ухапсен нико ни из једне туце а лијепо у закону писе процитајте да свака туца која изазове директно или индиректно убиство је казњива. Ста висе казњиве су све туце уопсте. А овде и да је сам упо јер био испребијан до те мјере да се онесвјести идиректно је убиство исто ко да су га претукли па он удараца накнадно премино. И ти нам реци ста да мислимо. Е сутра ја и ти моземо бит давид да се несвидимо неком од главоња и да нас ко смеце ликвидира.

Name

@Xxxxxx

01.04.2018 21:19

И велиш ти си "упућена"? Па како сестро, како, ниси у стању пет ријечи заредом написати а да не направиш правописну грешку? Дам главу да си и с осмољетком била на Ви.

Name

ре ре

02.04.2018 06:49

Продубљује бол у кур*у насем милом дикатору Баји за Давидом,његовом породицом и свом осталом стоком и фукаром од народа у његовом феуду.

Name

С

01.04.2018 11:48

Захваљујуци стању комплетног друства, а зна се ко је крив за то, ко влада висе од 10 година, један малди зивот је угасен назалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

01.04.2018 12:01

ПОЗДРАВ СЛОБОДАНУ ВАСКОВИЋУ.НАРАВНО И ОСТАЛИМ НОВИНАРИМА КОЈИ СУ ОБЈЕКТИВНИ И НИСУ ПРИСТРАСНИ КАО ШКОРО КОЈИ ЈЕ ОДВРАТАН ЛИК ТОЛИКО ЈЕ ОЧИТО ДА ЈЕ ЗБОГ ИНТЕРЕСА ПОГАЗИО СВОЈУ СТРУКУ.ВАСКОВИЋУ ЛЕГЕНДО ШТА СИ ПРОШАО У ЖИВОТУ СВАКА ТИ ЧАСТ. НИКО ТЕ НИЈЕ МОГАО КУПИТИ ЖЕЛИМ ТИ СВУ СРЕЋУ У ЖИВОТУ.ОБОЖАВАМ ЧИТАТИ СВЕ ШТО НАПИШЕШ ЗБОГ ТОГА ШТО НАС ИМА МНОГО КОЈИ СЕ КРЕЋЕМО СА РАЗНИМ КРУГОВИМА ДРУШТВА И МНОГО ТОГА ЗНАМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То

01.04.2018 13:40

Потврђујем: БОБА факат пуно зна, свјетска фаца, креће се у тим круговима. А што је то образовано и писмено, то нема надалеко...

Name

РЕ Боба

03.04.2018 09:06

Ма дај Бобо. Сви они имају своју страну и раде за некога и плацени су за то. Каква објективност, какви бакраци. Само је питање на којој је свако од нас страни, па ста нам се свидја од тих текстова, а ста не.

Name

нн

01.04.2018 12:21

Имам питање за све бањалуцане: ДАЛИ ЦРКВЕНА У ВРЕМЕНУ ОВОГ ДОГАДЈАЈА МОЗЕ ДА ПРОНЕСЕ ТИЈЕЛО НАСТРАДАЛОГ ОД МЈЕСТА УТАПАЊА ДО УСЦА У ВРБАС? Вода мала а тек дасе није негдје закацило!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мир

01.04.2018 12:23

Цовјек убије и бацен у ријеку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозји

01.04.2018 18:14

Амин.

Name

Гоја

01.04.2018 14:20

Нећу улазити у детаље око смрти Давида јер постоји милион начина на који неко може изгубити живот,а нисам ни компетентан да ја то утврђујем.Једино што ми смета у овом чланку је спомињање "Мексичке каше" тај који је то написао мислим да би требао да тако нешто поткријепи доказима.Једноставно могао је написати и термин под називом Турска баклава или можда Босански лонац.Мислим да у Бања Луци постоји велики број људи који би стварно вољели помоћи несретним родитељима да дођу до истине али и да постоје особе које у оваквим ситуацијама виде одређену корист (политичку) првенствено....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

02.04.2018 06:52

Ста је политизација у томе да се трази од истразних органа да раде свој посао тј стите градјане од криминала?Да ли треба да им сw у хору пјевају хвалоспјеви како су дивни ста год да ураде а мозда и безгресни?

Name

Ссс

01.04.2018 14:30

Ви прицајте ста вам цеф али ово је најискренији новинар, неписе ста види код други него истраге врси сам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Оштро

01.04.2018 18:15

С обзиром како се ствари одвијају и како породица и народ не одустају од тога да сазнају истину, не бих ме чудило да МУП РС организује контрмитинг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

02.04.2018 06:52

Данас у подне је показна вјезба на Тргу Крајине поводом дана полиције.

Name

Www

01.04.2018 18:52

Људи цусте ли ви оно сто и ја први патолог признао да смрт није задесна излетило му молим у тренутку непазње. Ето породици напокон материјала за нијхов правни тим. Хвала богу напокон и ово да се оконца

ОДГОВОРИТЕ
Name

01.04.2018 19:42

Www какав си ти лик ? јел ти капирас питање новинарке ? прво покусај просту ствар да укапирас...

Name

За све ове сто су тукли

02.04.2018 04:32

Капирамо ми све а то се ви бојите и треба да се бојите, убили сте га него ста да разлика је у слусању оцито оног ко зели да правда изадје на,видјело и оног ко незели али све се сазна.

Name

Сесељ

01.04.2018 21:44

Полици Рс-у треба пуске да нас убија... нас градјане залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

02.04.2018 04:06

Нема правде низакога до год ти криминалци сетају слободно у БиХ РС Та влас и Та политика они су сви спремни матери родјеној гроб прекопати а камоли И бити некога ако И’м смета Хапси то народе и суди последњи је време и последњи цас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рега

02.04.2018 05:02

Цитам коментар Како је ово протов власт а није за истину зар није била плацка спсијалаца мозда ихпусте ❓ за кога су пљацкал лнспектори продају наркотика ❓ ције суд их дада ослобадја због процедурални гресска ухапсене инспелторје за игре на срецу наводно одлезале затворску казбу врацене на посо исти оцел Инспектор специјалц бит врацен потато се па Како онда неби сумлал у истиност зДаводове смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

02.04.2018 06:53

За ове сто пису глупости ко је где коју правописну греску написао, дијелите им конплименте јер људи који праве правописне греске и имају рузан рукопис имају мисли брзе од моторике па је то последица. А сто је највазније то су глупости и то није тема која будала мозе тиме се бранит. Све се познају поруке ових сто су га убили, бране се глупостима углавном. Будите људи па се предајте боље се покајат па сносит одговорност за своја дијела него цитав зивот се окретат хоцел те ко смакет ил васу дијецу. Јер немора то бут нико од породице његове, ја га ни непознајем нит њих а толико ми се санкате по зивцима да би вас побила када сте толико смеце. Е јос имају образа бранит се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето

02.04.2018 21:07

Значи, ако си неписмен и нешколован, онда си у ствари паметан! Па браво! Иначе те потпуно схватам: ти си бар свјестан својих проблема с правописом.

Name

Бла Бла

02.04.2018 12:20

Готов си МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ддддq

02.04.2018 14:47

Није тај це себи купит изборе ко и досад. С обзиром да је мајка Давидова рекла да се немјесамо тај слуцај ме висе незанима, ако вјерује тузиластву ја јој зелим срецу да истраје у свом циљу. Него вама другим сам хтела рецу бјезите из босне инострансву треба радне снаге. Там у Босни поред лосих плата, незапослености, корупције, висе није сигуран ни зивот свако те мозе убит и извуци се. Толико од мене и висе ме незанима ниста.

Name

Мој Лаус мој мали град

02.04.2018 20:36

Збогом лијепи, надпросјецни и необични дјецаце. Лаус, Бања Лука и Балкан нису били за тебе. Растурена породица, растурено друштво. Како казе моја мала кцерка ,Давид је сад у сигурним рукама, И ја вјерујем да јеси. Твоја другарица и њена тетка те воле. Вјецнаја памјат!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разоцаран

03.04.2018 19:53

Данас сам био на тргу. Не могу да вјерујем да је толико људи у паркицу и код Храма а да не могу одсетат до трга и стрпит се тамо пола сата....Бања лука је увијек била неслозна и незаинтересована или се боје да не буду видјени..тузно

ОДГОВОРИТЕ