Пешићев тотални ремонт Барсе!

Играли смо тако да се узме вино и ужива код куће! Навијачи Барселоне су заиста могли да уживају у игри свог тима у Ел Класику.

Кошарка 15.03.2018 | 14:30
Пешићев тотални ремонт Барсе!
Светислав Пешић је, благо речено, ремонтовао Барселону. Пешић, исто тако благо речено, надиграо Реал Мадрид у Ел Класику с 94:72. Екипа која је под вођством Сита Алонса била у нокдауну дошла је до ситуације да код Карија бриљира, узме прво Куп Краља, а сада и надигра Реал с чак 22 поена разлике.

После утакмице Пешић није крио задовољство, а имао је и врло јасан коментар који је описао како је сам видео игру свог тима...

"Ово је била утакмица да се седне код куће и погледа уз чашу вина. Боље црвено, него бело. Никада није лако победити Мадрид овако, али тим је тренутно на веома високом нивоу", рекао је Пешић.

Искусни тренер је додао да је задовољан како је његов тим играо одбрану на играчима који су поднели највећи терет неиграњем Луке Дончића.

"Од првог минута смо брилијантно бранили Кампаца и Рендолфа. Добро смо нападали, имали успеха у шуту за три поена, допуштали мало скокова у нападу противника. Овако треба да наставимо", рекао је Пешић.

Публика је све време подржавала Барсу.

"Заслужили смо поштовање навијача у дворани", рекао је Пешић.

Барсу очекује и дуел против Олимпијакоса у Евролиги.

"Раким Сандерс би могао да заигра на тој утакмици. Са Серафаном ћемо морати мало још да сачекамо", рекао је Пешић.

Тај меч је на програму 15. марта у Пиреју.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар