Pešićev totalni remont Barse!

Igrali smo tako da se uzme vino i uživa kod kuće! Navijači Barselone su zaista mogli da uživaju u igri svog tima u El Klasiku.

Košarka 15.03.2018 | 14:30
Pešićev totalni remont Barse!
Svetislav Pešić je, blago rečeno, remontovao Barselonu. Pešić, isto tako blago rečeno, nadigrao Real Madrid u El Klasiku s 94:72. Ekipa koja je pod vođstvom Sita Alonsa bila u nokdaunu došla je do situacije da kod Karija briljira, uzme prvo Kup Kralja, a sada i nadigra Real s čak 22 poena razlike.

Posle utakmice Pešić nije krio zadovoljstvo, a imao je i vrlo jasan komentar koji je opisao kako je sam video igru svog tima...

"Ovo je bila utakmica da se sedne kod kuće i pogleda uz čašu vina. Bolje crveno, nego belo. Nikada nije lako pobediti Madrid ovako, ali tim je trenutno na veoma visokom nivou", rekao je Pešić.

Iskusni trener je dodao da je zadovoljan kako je njegov tim igrao odbranu na igračima koji su podneli najveći teret neigranjem Luke Dončića.

"Od prvog minuta smo brilijantno branili Kampaca i Rendolfa. Dobro smo napadali, imali uspeha u šutu za tri poena, dopuštali malo skokova u napadu protivnika. Ovako treba da nastavimo", rekao je Pešić.

Publika je sve vreme podržavala Barsu.

"Zaslužili smo poštovanje navijača u dvorani", rekao je Pešić.

Barsu očekuje i duel protiv Olimpijakosa u Evroligi.

"Rakim Sanders bi mogao da zaigra na toj utakmici. Sa Serafanom ćemo morati malo još da sačekamo", rekao je Pešić.

Taj meč je na programu 15. marta u Pireju.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar