Пред Звезда - Напредак: "Мајо даје посебну драж!"

"Да играчи изађу и покажу шта могу против тима који је давно освојио овогодишње првенство", порука је тренера Крушевљана пред гостовање црвено-белима.

Фудбал 09.03.2018 | 19:45
Пред Звезда - Напредак: "Мајо даје посебну драж!"
У недељу, од 18.30 часова, на стадиону "Рајко Митић" биће одигран један од најзанимљивијих дуела предстојећег кола Суперлиге, Црвена звезда - Напредак.

Домаћин дочекује ту утакмицу као лидер на табели, са 14 бодова предности у односу на Партизан и са перфектним учинком у четири "пролећна" кола.

Са друге стране, Крушевљани долазе у Београд у променљивој форми, јер су у последњих месец дана освојили шест од могућих 12 бодова.

У најави утакмице против свог бившег клуба, тренер Напретка Милорад Косановић рекао је да је меч против Звезде увек посебна врста изазова.

"Прва од три утакмице које нам предстоје је ова против Звезде. За све играче који нису у Звезди то је посебна врста изазова и једна врста празника, да изађу на стадион и покажу шта и колико могу против тима који је давно освојио овогодишње првенство. Играћемо утакмицу пред доста публике, пред ТВ камерама, тако да наше играче могу да виде љубитељи фудбала широм Србије", рекао је Косановић.

Искусни тренер је говорио и о главном арбитру.

"Посебна драж на овој утакмици биће и судија Мајо Вујовић, који ће да да свој допринос да утакмица протекне на најбољи начин, тако да имамо све услове да се представимо у најбољем светлу. Не постоји никакво оптерећење резултатом, једноставно идемо да играмо и да се надигравамо", додао је Косановић.

Напредак ће моћи да рачуна на све играче осим на суспендовани тандем Шљивић - Секидика.

Косановић каже да "чарапани" одлазе у Београд припремљени.

"Када је Звезда у питању увек има много непознаница. То је велики клуб код којих се дешавају велике ствари и мислити да о њима знате све претенциозно је. Знамо само оно што нас интересује и колико нам треба, а мислим да је то сасвим довољно".

Парови 27. кола Суперлиге:

у недељу

Младост - Војводина 14.00 (судија Дејан Сантрач)
ОФК Бачка - Мачва 14.00 (Зоран Широки)
Земун - Вождовац 14.00 (Новица Анђеловски)
Чукарички - Партизан 15.00 (Срђан Јовановић)
Рад - Јавор 16.00 (Илија Брдар)
Раднички Ниш - Спартак 16.00 (Александар Васић)
Радник - Борац 16.00 (Бојан Николић)
Црвена звезда - Напредак 18.30 (Мајо Вујовић)

Табела: Звезда 69, Партизан 55, Раднички 49, Чукарички 46, Спартак 40, Вождовац 40, Напредак 40, Војводина 37, Младост 34, Радник 30, Мачва 28, Земун 28, ОФК Бачка 27, Јавор 21, Рад 18, Борац 17.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар