Pred Zvezda - Napredak: "Majo daje posebnu draž!"

"Da igrači izađu i pokažu šta mogu protiv tima koji je davno osvojio ovogodišnje prvenstvo", poruka je trenera Kruševljana pred gostovanje crveno-belima.

Fudbal 09.03.2018 | 19:45
Pred Zvezda - Napredak: "Majo daje posebnu draž!"
U nedelju, od 18.30 časova, na stadionu "Rajko Mitić" biće odigran jedan od najzanimljivijih duela predstojećeg kola Superlige, Crvena zvezda - Napredak.

Domaćin dočekuje tu utakmicu kao lider na tabeli, sa 14 bodova prednosti u odnosu na Partizan i sa perfektnim učinkom u četiri "prolećna" kola.

Sa druge strane, Kruševljani dolaze u Beograd u promenljivoj formi, jer su u poslednjih mesec dana osvojili šest od mogućih 12 bodova.

U najavi utakmice protiv svog bivšeg kluba, trener Napretka Milorad Kosanović rekao je da je meč protiv Zvezde uvek posebna vrsta izazova.

"Prva od tri utakmice koje nam predstoje je ova protiv Zvezde. Za sve igrače koji nisu u Zvezdi to je posebna vrsta izazova i jedna vrsta praznika, da izađu na stadion i pokažu šta i koliko mogu protiv tima koji je davno osvojio ovogodišnje prvenstvo. Igraćemo utakmicu pred dosta publike, pred TV kamerama, tako da naše igrače mogu da vide ljubitelji fudbala širom Srbije", rekao je Kosanović.

Iskusni trener je govorio i o glavnom arbitru.

"Posebna draž na ovoj utakmici biće i sudija Majo Vujović, koji će da da svoj doprinos da utakmica protekne na najbolji način, tako da imamo sve uslove da se predstavimo u najboljem svetlu. Ne postoji nikakvo opterećenje rezultatom, jednostavno idemo da igramo i da se nadigravamo", dodao je Kosanović.

Napredak će moći da računa na sve igrače osim na suspendovani tandem Šljivić - Sekidika.

Kosanović kaže da "čarapani" odlaze u Beograd pripremljeni.

"Kada je Zvezda u pitanju uvek ima mnogo nepoznanica. To je veliki klub kod kojih se dešavaju velike stvari i misliti da o njima znate sve pretenciozno je. Znamo samo ono što nas interesuje i koliko nam treba, a mislim da je to sasvim dovoljno".

Parovi 27. kola Superlige:

u nedelju

Mladost - Vojvodina 14.00 (sudija Dejan Santrač)
OFK Bačka - Mačva 14.00 (Zoran Široki)
Zemun - Voždovac 14.00 (Novica Anđelovski)
Čukarički - Partizan 15.00 (Srđan Jovanović)
Rad - Javor 16.00 (Ilija Brdar)
Radnički Niš - Spartak 16.00 (Aleksandar Vasić)
Radnik - Borac 16.00 (Bojan Nikolić)
Crvena zvezda - Napredak 18.30 (Majo Vujović)

Tabela: Zvezda 69, Partizan 55, Radnički 49, Čukarički 46, Spartak 40, Voždovac 40, Napredak 40, Vojvodina 37, Mladost 34, Radnik 30, Mačva 28, Zemun 28, OFK Bačka 27, Javor 21, Rad 18, Borac 17.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar