Сарајку муж избо ножем у Аустрији

Сарајку је муж Драган на смрт избо ножем, а кад су стигли специјалци пред стан, отворио је врата, предао се и признао злочин.

Регион 08.03.2018 | 11:08
Сарајку муж избо ножем у Аустрији
То су неке нове појединости о убиству Сарајке Саре Катане, 46-годишњакиње из Клоштар Иванића коју је у понедјељак ујутро у њезину стану у Бад Сцхаллербаху убио двије године млађи супруг Драган.

Управо он је покренуо бракоразводну парницу која је била у току, а посљедње рочиште одржано је прошли мјесец на суду у Иванић Граду.

Родитељи у шоку
 
У Вуковарској улици 15 Х у Клоштар Иванићу кућа из које је Драго у недјељу кренуо у Аустрију закључана је.

“Она је радила као црв. Ишла је од јутра од шест сати орат и копат и враћала би се око 10 навече. Увијек је насмијешена била. Што се преломило, враг је дош’о међу њих. Чула сам да је он пио неке таблете”, рекла је једна комшиница у улици.

- Прош’о сам рат, погинуо ми је братов син, али ово ме сломило. Како ћу ја сад у кућу њиховима - кроз сузе листу је рекао  67-годишњи отац Драгана Катане, који живи само неколико стотина метара даље од куће у којој су му живјели син и снаха с двоје дјеце од 13 и 18 година.

- Она је оставила њега и дјецу прије можда годину и отишла у Аустрију. Што је било међу њима, не знам. Он је тражио раставу и знам да је трајао суд. Ми смо се доселили из Кисељака 1994. године, радио сам ја у Њемачкој, а и Драго је радио четири године у Њемачкој. Чуо сам да је са дјецом викенд прије био код ње и да је све било у реду. Вратио се са дјецом и поново отишао у недјељу и онда се то десило. Трагедија, велика трагедија, што да вам кажем - у невјерици каже отац и пита има ли шансе да му се сину суди у Хрватској.

Сара Катана добила је посао у тамошњем хотелу Валентино. А онда је направила кобну грешку. Супругу од којег се разводила рекла је своју адресу. Сара Катана још је једна у низу жртава остављених супруга. И да апсурд буде већи - она није била та која је жељела развод. Драган се, кажу, лијечио од депресије, био је добар и вриједан, али и насилан, пише јутарњи.хр.

(СБ)
 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Карадоз

08.03.2018 11:06

Сарајка Сара Катана, 46-годишњакиње из Клоштар Иванића.. Како је ово могуце?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон

08.03.2018 15:55

Можда је само рођена у Сарајеву. То је наслов за кликове